A humorista keményen üzent a kormányfőnek Őcsény után. "Hát ennyit ér neked a hatalom? Ezt is megérte, megéri? Képzetlen, jórészt kevéssé iskolázott, szerencsétlen sorsú magyarokat fertőztél meg, és tanítottad meg velük a gyűlölködést. Hatásos volt az összes óriásplakátod, amit a mi pénzünkből nyomtattál és ragasztattál ki, hogy beférkőzz a szerető, szerethető és szeretni tudó magyar emberek szívébe, megfertőzve azokat. Ezeket a vendégszerető, becsületes magyar embereket tetted szégyenteljesen beszélő, gondolkodó és cselekvő emberekké. Hát nem sül le a bőr a képedről?" Nagy Bandó szerint Orbánnak Őcsény után kellene lemondania, és bocsánatot kérnie a magyarságtól mindazért, amit embertelenül elkövetett. Úgy folytatja a levelet: Hát milyen ember vagy te, Orbán Viktor? Faluhelyen azt mondják az ilyenre, hogy szarember. Sorost akarja valamelyik őcsényi emberiség elleni bűntettel vádolni, szegény, a maga esze szerint nem tenné, de a „te eszeddel” gondolkodik, fel sem vetődik benne,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdem, nem érdem, tény, hogy a gyűlölet kampány termékeny talajra hullott! Döbbenetes volt nézni a riportokat, ahol emberek tiltakoztak, ordítottak valami ellen, amiről csak a propaganda szöveget tudták!
A tényeket meg sem hallgatták! Pedig tisztelt Öcsényiek, ha holnap 10 letelepedési kötvényes menne oda, akkor bizony silencium!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Horizont: De igen, csak egy másik erről szóló cikknél.
JAJMÁR
És milyen ember a magyar?
Hogy mindezt elhiszi vagy/és eltűri? Meddig?
anka
- igaza van Nagy Bandó Andrásnak..., ilyen ember a pávatáncos dakota >>> img29.dreamies.de/img/802/b/6zbwxce2bbx.gif
human
@peterkelemen: A holland bírálatot direkt félreértelmezték. Nem arra utaltak ezzel, hogy Orbán rendszere lefejeztetne vagy élve égetne el másokat. Orbán csak ugyanazokkal az eszközökkel állít ellenségképet, mint az iszlám állam. Az ISIS is azt mondja, hogy minden szenvedésért a nyugat a felelős. Aki pedig nem a nekik tetsző vallást vallja, az ellenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.