A Magyarországon menekültstátuszt kapó emberek kilencven százaléka családhoz tartozik, csupán öt százalékuk egyedülálló férfi vagy nő.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@1magyar: Igazad van, az hírek szerint húszezer állampolgárságot vásároló színes egyéniség sem egyedülálló, bizonyára van családjuk, szaporán utánuk utazó hozzátartozók stb. Akkor mi a különbség, mert az eredmény ugyanaz! Ja hogy azok Orbánnak, Rogánnak, Habonynak tejeltek, ettől már nem is veszélyesek! Vagy ezek mind üldözött keresztények az arab pénzemberek közül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
egy koldus két koldus aztán igy tovább és nagyon szegények leszünk ha a kenyéeret törjuk el a gazdagéknak nem lesz kenyér törésük mert oda nem jut be ez az egy két koldus szóval lesz itt sok koldus még
nezelodo
@Pálinkás Pál: Akkor, ha elpályázott, mert ennyi pénzért sem akar itt maradni, akkor hogyan is védi meg Európát Orbán? Akkor mégiscsak mi eresztjük rájuk őket, és a kifizetett pénz, mégsem ellenőrzés, szűrés, pénzért már nem is terrorista gyanús, hiszen amint a propaganda terjeszti idehaza, van Soros pénzük bőven! Azért beláthatod, sok a kamu, a mellébeszélés, a hazudozás, pénzért még a baltás gyilkos sem gyilkos ugye? Legalább tanulnának meg a fijjuk egyformán hazudni.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Mondtam én olyat hogy nem kéne az összes kötvényest visszadobni oda ahonnan jött??Csak arra reagáltam hogy ők személy szerint semmiféle veszélyt nem jelentenek az átlag polgárra,szemben a bezúduló csürhével!!
nezelodo
@Pálinkás Pál: Attól még nem helyes az államkötvényesek beengedése sem, ott sem volt másfajta szűrés, csak a mammon megléte, és a politikai elit harácsolása. Na meg mi lesz, ha a köznek kell visszafizetni a magánzsebekbe vándorolt pénzt?
Amúgy egyetlen népvándorlás sem hozott boldogságot az ott élő népekre soha, még ha a történelem szereplói szebbnél szebb mítoszokat építettek is a saját igazolásukra köréje. A szlovákok pl. a Szvatopluk legenda miatt biztos nem borulnak a nyakunkba.
A jelen népvándorlásban pedig igen jelentős szerepe van a nagyhatalmak "demokrácia exportjának", és a gyarmati múlt számláját is fizetni kell nekik. Jó lenne ebből kimaradnunk, de félek bonyolultabb ez annál, hogy kerítéssel ezt megoldjuk.
Pálinkás Pál
@nezelodo: Tudod nem kerítés kéne,hanem egységes Európai álláspont,ami nem abban merül ki hogy beengedünk mindenkit...Ideíglenesen semmi bajom nem lenne a szírekkel,ha utána visszaküldik őket,és valójában a háború elöl menekültek..de a kontinens tele van boxossal is,ők ugye nem szírek???Azonkívül az elmúlt évek fényében,a menekülteket is szigórúan zárt táborban,amíg visszamehetnek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.