"A 2018-as kormányváltásról már lemondtak, és a párt vélt hosszú távú érdekeit fontosabbnak tartják, mint az ország történelmi érdekét"- Bojár Gábor fizikus üzletember, a Graphisoft alapítója mondta ezt a Momentumról, amelyet korábban pénzzel is támogatott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Soha többé nem szabad ekkora hatalmat adni egyetlen pártnak sem és soha nem szabad hagyni, hogy a 2/3-dal így bebetonozzák magukat. Meg kell mutatni, hogy a bizalom nemcsak adható, de vissza is vonható! Lehet hogy a momentum, jobb támogatóra lelt a fideszben. Nézem azt hogy hogyan balfaszkodik az ellenzék. Ha nem a mi jövőnket baszták volna ki az ablakon akkor még röhögni is tudnák a sok bánázás láttán, már csak a szokásos Benni Hill zene kellene alája. Így viszont nem marad más akármennyire is kibaszottul nem tetszik, hogy a jobbikra kell szavazni. Vagy a Jobbik vagy az Orbán...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Soha többé nem szabad ekkora hatalmat adni egyetlen pártnak sem és soha nem szabad hagyni, hogy a 2/3-dal így bebetonozzák magukat. Meg kell mutatni, hogy a bizalom nemcsak adható, de vissza is vonható! Lehet hogy a momentum, jobb támogatóra lelt a fideszben. Nézem azt hogy hogyan balfaszkodik az ellenzék. Ha nem a mi jövőnket baszták volna ki az ablakon akkor még röhögni is tudnák a sok bánázás láttán, már csak a szokásos Benni Hill zene kellene alája. Így viszont nem marad más akármennyire is kibaszottul nem tetszik, hogy a jobbikra kell szavazni. Vagy a Jobbik vagy az Orbán...
Béla333
@Eladott Ország: 17.15
Sokkal inkább az LMP!
Miért két szar közül válasszunk, ha van egy jobb lehetőség: az LMP?!
amaramaistanna
Én az Együttre szavazok. Ajánlom figyelmetekbe a programjukat.
colibri
@Eladott Ország: Ott a lényeg, a hozzászólásod elején. De sajnos, ez már megtörtént, nem lehet visszacsinálni. Ezért nincs elvesztegetni való időnk, meg kell állítani a jelenlegi hatalmat! Már eddig is, a két ciklus alatt jóvátehetetlen dolgokat műveltek. De hogy lesz ebből kormányváltás, ha az előttem levő három hozzászóló mind külön pártra fog szavazni? Az ellenzéki pártok, - akiket sokan 1%-os pártocskáknak neveznek - hogyan hihetik el, hogy pont ők, egyedül nyerni fognak 2018-ban?
gulyasgyula
@colibri: """Dehogy lesz ebből kormány váltás "" 2018-ban sehogy ilyen ellenzékkel ..A többség megélhetési politikus és igazán jól jön innen-- onnan munka nélkül tiszteletdíj , bizotsági díj lakhatási támogatás benzin pénz stb 1.5-2 milla nettó havonta ..Néhe fütyürészünk mint Juhász Péter és már pártelnöki pénzünk van ..Minek ide kormány váltás ott már valamit dolgozni is kell ..
colibri
@gulyasgyula: Semmi nem cáfolható az általad leírtakból. Tény, hogy sokan torkig vagyunk már orbán fideszével. Mindenki nem hagyhatja el az országot a nyugodtabb körülményekért. Az, hogy egy esetleges kormányváltás után mennyi érdemi munka kell ... hát nem is tudom, a fidess mennyi ideig készült a sok-sok ocsmányságára, az ellenzék meg a legelemibb elvárásra sem képes...
Béla333
Nagy a fosás a maffia "ezen" oldalán azért, hogy eltűnik 2018-ban az MSZP!
Ugyanis ha újak jönnek a helyükre, esetleg még kormányt is alakíthatnának, akkor borul a Fidesszel kötött maffia szövetség. Most hallottam a Naplóban, hogy még Csintalan is félretenné az állítólagos ellenszenvét Gyurcsánnyal szemben és mindent megtenne a jelek szerint, hogy maradjon fent a maffia!
Remélem az MSZP nem kerül be '18-ban, és magával viszi a DK-t is!
Nagy haladás lenne a demokrácia visszaállítása, az élhető ország kialakítása szempontjából ha a Fidesz mellett ezeket is el tudnánk zargatni!
gulyasgyula
@colibri: ... Amivel a mostani ellenzék nem számol hogy a lakosság olyan régen vár jobb világra hogy a következő kormány ha nem lesz elég gyors és hatékony lehet hogy nem tudja kitölteni a 4-évet ..A kerék le is és fel is forog ha a következő kormány azzal jön hogy a fidesz elkurta a pénzt és adóemelés jön nem tölti ki a 4 -évét mert 27-éve mindig ez megy ..Ha fütyülős JUHÁSZ PÉTEREK azt hiszik is lesz tanuló idő akkor tévednek ...
colibri
@gulyasgyula: Mivel szinte mindenhez hozzá kell nyúlniuk, sajnos benne van a pakliban. Orbánék nagyon szerencsések voltak olyan szempontból, hogy eddig ömlött az eu-s pénz az országba. Ennyi pénzzel, normális kormányzással igazi 2/3-ot is elérhettek volna.
gulyasgyula
@colibri: ..Na ettől tartok a "mindenhez " hozzányúlás egy koaliciós kormánynál olyan sokba fog kerülni hogy lehet jobban járnánk ha egyelőre minden marad a régibe ..Mert annyira minden nem rossz a befektetők jönnek , mert jönnek a hitelminősítők felminősítik az országot még az AMF is jót mond rólunk ..A gazdasági mutatók a uniónak is megfelelnek ..A kereskedelmi láncok rekord forgalmat hoznak a Wellness szállók 96%-os forgalmat csinálnak , az új autók eladása rekordot dönt ..Ha ezeket nézzük nincs olyan nagy katrasztrófa .. És NINCSENEK BEVÁNDORLÓINK AMI NEM UTOLSÓ SZEMPONT .. Volt ennél már rosszabb is ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/ner.png
Naponta felnyalni a nemzeti együttműködés rendszerének összehugyozott padlóját.
Menthetetlen ez az ország. Ahol a jelenlegi politikai elit utánpótlásának szarházisága
túlmutat a jelenlegi politikai elit szarháziságán. Kétségem nincs afelől, hogy ezek is a szarból
jönnek. Nagyobb baj, hogy – ha ez így marad – velük együtt mi is a szarba tartunk. Ahogy Hofi mondaná ez “Jövőnk záloga. … Dögöljek meg, ha kiváltom.”
Eladott Ország
@Béla333: Az asztalról lehulló morzsákból is jobban meg lehet élni, mint a minimálbérből vagy a közmunkából. Egy kis képviselői fizetés, benzinpénz, lakástámogatás, immunitás és fel lehet tölteni a pártkasszákat is. A kedves vezető számára tett szolgálatokért, a demokrácia mímeléséért újabb négy évig békében lehet lébecolni. Napirend előtti kérdéseket feltenni, interpellálni és soha meg nem vitatott törvényjavaslatokat gyártani, bizottságokban okosakat mondani és kormányváltást ígérgetni a maradék, palira vett választóknak, akik újabb négy évig fogják türelmesen várni a messiást, aki ellenzéki összefogás képében persze soha nem jön el hozzájuk. Ez a párt vélt hosszú távú érdeke. Az LMP nem tudja, de nem is akarja az orbán rezsimet leváltani.
Eladott Ország
@Béla333: A háromosztatú pártrendszer tökéletesen illeszkedik Orbánnak a centrális erőtérről kifejtett nézeteivel. Ezt tovább osztani, azaz külön önállóan indulni az LMP-nek az orbán bandájának malmára hajtja a vizet.
Béla333
@Eladott Ország: 11.09
Azért szűnjön meg az LMP, vagy legyen mondjuk a DK alapszervezete, hogy meglegyen a három osztatú pártrendszer? Fidesz-Jobbik és mindenki más?
Egy túróst!
Szerintem az ország érdeke, hogy egy olyan nem zsarolható csapat alakítson kormányt, akinek nem szélsőségesek a nézetei, aki az ország boldogulásáért dolgozik, dolgozna!
Ezt én jelenleg csak az LMP-nél látom.
Nyilván más meg másban!
gulyasgyula
@Eladott Ország: ...Néz szét a világ politikusai között ..Francia ,a nagyorrú Lagarder az AMF főnök , Szlovák .Ukrán , Román . A nagy USA mindenüt a korrupció ,korrupt politikusok miért lenne Magyar ország kivétel ..Bocs de ha lehet ne legyen miden második szavad nívón aluli ..Attól még értem a felháborodásod és el is fogadom ..
Eladott Ország
@gulyasgyula: Természetesen lopnak a politikusok mindenütt, de a fidesz figyelmen kívül, hagyja azt, hogy élni és élni hagyni. Az a mérhetetlen kapzsi pofátlan, cinikus harácsolás az már túl megy minden határon. Magyarország Európa szegényháza lett, amit ennek a rohadt tróger fidesznek bandának köszönhetünk.
„Magyarország dús ország volt,
Van termése, kincse, vadja,
De amit a bús nép szerzett,
Víg uraság zsebre rakja”
/ Ady Endre: Történelmi lecke fiúknak /
Eladott Ország
@Béla333: Az rendben van, hogy legyen önálló arca az LMP-nek, de a pártok osztódása a fidesz 2/3-os győzelmét idézi elő és nem kell majd csodálkozni azon, hogy pártokat fognak megszüntetni és az ellenzéket bebörtönözik. A megyei lapokat már felvásárolták, ha az ember beleolvas a fidesz süket dumáját hallja vissza. Rátelepednek mindenre mint a guanó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.