Bűnösnek találta a Pesti Kerületi Bíróság rágalmazás vétségében a Romnet újságíróját azért, mert az Országos Roma Önkormányzat volt gazdasági vezetőjének felelősségét is firtatta a “Híd a munkavilágába” programban, ahol több száz millió forintnak veszett nyoma – írja Szőnyegalól blog. Farkas Flórián elnöksége alatt Bence Gábor Ireneusné volt az ORÖ pénzügyekért felelős hivatali alkalmazottja, és vezető tisztséget töltött be a Szövetkezetben is. Az ítélet szerint, Hidvégi Balogh Attila bűnös, mert jogerős bírósági döntés hiányában merészelt írni arról, hogy mi folyik az Országos Roma Önkormányzatban, ezzel megsértve Bence Gáborné jó hírnevét. A jó hírnévvel és becsülettel rendelkező Bence Gáborné és ügyvédje a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól mindezekért letöltendő börtönbüntetést kért az újságíróra. A bírónő 10 perc alatt meghozta az ítéletet, és az újságírót egy év próbára bocsájtotta. A Romnet kiemelten foglalkozik az Országos Roma Önkormányzat és Farkas Flórián ügyeivel...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Rohadtul fájhat az igazság, mert mindent el mernek követni, hogy ne derüljön fény a sok sok szemétségükre. Aki a kormány barátja az lophat, aki feljelenti az börtönbe megy!? Szégyen! A lopott pénz 1,6 milliárd. Tényleg, Flóri visszafizette már?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
@bencemacska: Ki van ez találva, minden állami hivatalban olajozottan történik meg a a joggal való visszaélés. Hányingere van már tőlük az embernek. Úgy hazudnak, vigyorognak a képünkbe, hogy egy színésznek a becsületére válna.
bencemacska
@mackoka46: ma, 2:20
Biztos, hogy nincs bőr a képükön.
Vagy csizmatalp vastagságú?!
papa.49
Majd egymás melletti lámpaoszlopon függhet a spiné a flórival ))))))))))))))
keresztapa
Ez ám a cigány igazság jó hírnév na., de ügy van a pénz az nem ügy hanem hiány de ész az ügyhöz ügyészileg? vagy van v. cigányútra tévedt.
Equus1
@bencemacska: 19.28 "A jó hírnévvel és becsülettel rendelkező Bence Gáborné és ügyvédje a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól mindezekért letöltendő börtönbüntetést kért az újságíróra.". Nincs szó ügyészről... :(
bencemacska
@Equus1: ma, 22:33
Elnézést, én akkor elnéztem!
Csodálkoztam, hogy került bele az ügyész. De azzal léptem túl rajta, hogy nem polgári pert indított, hanem az OCÖ indította hivatalból. Vannak olyan kivételes emberek, akiknél a "becsületsértés" hivatalból üldözendő.
Nem tudom miért olvastam az ügyvédet ügyésznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.