Újra egy iskolában alkalmazzák azt a tanárt, aki lenyúlta a gyerekek pénzét korábbi munkahelyén az iskolai alapítványból, ráadásul ennek egy részét végül nem is fizette vissza – tudta meg a hvg.hu. A diákokra szánt milliókat meglovasító tanár a belvárosi önkormányzatban a Fidesz által delegált bizottsági tag volt, de pár napja lemondott. Talán mert a sikkasztás miatt indult nyomozás hamarosan lezárul, a Klik viszont így is nemcsak felvette, de szabályosan titkolja, hol alkalmazzák – újra közpénzből – a tanárt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem értem, mi ebben az érdekes? Hétköznapi történet a mai magyar rögvalóságból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem értem, mi ebben az érdekes? Hétköznapi történet a mai magyar rögvalóságból!
Qqberci
Végül is jó Fideszes: amit meglát, ellopja...
emerencia
A versenyszférában is általános, hogy a lopáson kapott dolgozót nem büntetik meg, hanem közös megegyezéssel rúgják ki, hogy simán elhelyezkedhessen a konkurenciánál. Aki pedig nem lop, csak húzza az igát ezerrel, számíthat némi büntetésre mert így el lehet terelni a figyelmet az egyéb disznóságokról. Ami a legrosszabb, hogy lassan egy generáció nevelkedik fel ebben a szellemben. Ma már az a szégyen, ha az ember nem lop a közösből vagy más magántulajdonából. Ide jutottunk...
elnyomott
Már iskolában tanítják mifelénk a lopást. :(
Eladott Ország
A Kliknek különben sem az a dolga, hogy mindenféle szir-szar ügyekkel foglalkozzon. Nekik
küldetéstudatuk van. Hoffmanntól, Czunyinén keresztül Palkovicson át Balog Zoltánig. A
nyilvánvaló rombolásról tudomást szerezni nem akaró, kultúrfölényeskedő, bagatellizáló,
pusztító, szarban dagonyázó emberi-erkölcsi rosszhiszeműséggel felvértezett küldetéstudaté.
Közben meg kiskorúak, felnőttek, emberi életek veszélyeztetéséről szól már évek óta ez
a történet, nem egyszerűen arról, hogy nincsen kréta vagy papír. Tarnazsadány általános iskolája 1959-ben épült, azóta leginkább a kegyelem taknya tartja életben. Közel 150 gyerek olyan körülmények közé jár ide iskolába, amelyek emberhez, állathoz egyaránt méltatlanok, amelyekről messziről üvölt a bizonyosság: ilyen az, amikor az Orbán kormány rendet tesz valahol. Egy általános iskola WC-je 2016-an Tarnazsadányban.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/get-1.jpg
papa.49
Hol dolgozzon, hát bíró nem lehet marad a suli ))))))))))))))))
Csizmás Kond
...a illető egy szemét tolvaj gazember, viszont ha már az igazságot hajszoljuk akkor illene megvárni a bírói végzést és azután várni el, hogy hol vagy hol nem dolgozhat...
Eladott Ország
A KLIK ugyanis nem csak ideológiai börtönőr, hanem fegyelmező szerv és gazdasági vállalkozás is. A KLIK nem csak a diákokat és a tanárokat tartja kordában, hanem a vállalkozók nagy tömegét is. Ez utóbbi funkciójában egy nagy pénzmosoda. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ azonban nem csak a diákok és az iskolák fölötti totális kontrollra jó, hanem arra is, hogy újraossza az iskolai élettel kapcsolatos üzletek piacát. 2014-ben például vadonatúj miniszteri rendeletet hoztak, amely a KLIK-et bízta meg az iskolatej-program lebonyolításával. Addig az iskolák maguk dönthették el, kitől vásárolják az iskolatejet, ettől kezdve a KLIK. Ismerve a trafikok pártbizottsági elosztását, senkinek nem lehet kétsége, hogy ez is valamilyen Kubatov-lista alapján történhet. Nem aprópénzről van szó, évi majdnem 2 milliárd forintos üzletről. És hogy ebből mennyi megy tényleg tejre, azt senki nem tudja, a pénzszivattyú viszont zavartalanul működik.
szaboria1
@Csizmás Kond: Pedig ha már valamennyit vissza fizetett azzal már el is ismerte, hogy lopott. Így ha eljárás van ellen azt köteles az önélet rajzába is bele írni.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...nem azt mondtam hogy nem hibás...hanem csak azt ismételtem el amit ti is szoktatok mondani...a bírói döntés a pont a végén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.