A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterhez a San Franciscó-i magyar közösség rendezvényén lehet csatlakozni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ööö ha nekem fizetne 25 dollárt, amiért még a hülyeségeit is hallgatnom kellene, akkor kevés. De, hogy még én fizessek? Sok, nagyon sokk. :-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
hát ...ez elég kevés... Nem vmi szórakoztató ember lehet. De $1.000-ért el lehetne viselni vhogy. Helyben fizet, készpézben?
adrenalink
Ööö ha nekem fizetne 25 dollárt, amiért még a hülyeségeit is hallgatnom kellene, akkor kevés. De, hogy még én fizessek? Sok, nagyon sokk. :-))
namihami
Kósával? Egy légtérben és együtt mutatkozni? 25 dollárért?
Nemhogy ilyen bagóért, de nincs az a pénz...
Az ember, ha nem is Fideszes-oligarcha, de azért annyira nem lehet szegény, hogy ennyire ne adjon magára. Egy bizonyos szint alá, még ennél lényegesen komolyabb összegért se süllyedjen.
Nessy
Fogyókúrázóknak lehet ajánlani! Elmegy az étvágyuk!
staro2
Attól függ, hogy mi a menü, a lajos fizeti-e és hogy ő személyesen is jelen van-e?
Ha nincs ott , jó a kaja és a vacsi Jennifer Lopez nevén fut kósa pedig éppen Európában van, akkor igen méltányos a 25 USD.
cs.n.
Ha ebben benne van a repjegy ára is, úgy simán megéri. :) De valószínűleg azt pluszban, saját zsebből kéne finanszírozni, mint ahogy Kósának meg valószínűleg nem. De nem kéne őt hallgatni, csak be kell dugni egy fülhallgatót, aztán azon hallgatni valamit. Max. azt hinnék, tolmácsgéppel hallgatod Lala minisztert. :)
kokopelli
Adnék neki 25€-t (ami több mint a 25$),ha odajön és rögtön elmegy!! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.