Nyakó István nem szépen reagálta le, hogy Gréczy Zsolt DK szóvivő beperli az MSZP szekszárdi szervezetét, amiért az azt terjeszti róla, fideszesekkel találkozott egy pincészetben. Molnár Gyula pártelnök pár órán belül lépett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez meglepett! Nem gondoltam volna Nyakóról ezt az aljasságot...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Ez meglepett! Nem gondoltam volna Nyakóról ezt az aljasságot...
nemkati
@Manhattan: Sorra derülnek ki, hogy semmi (senki) nem az, aminek látszik, és hogy mi minden van a háttérben. Kezdem azt hinni, hogy politikusnak kizárólag tapló, hazug ember megy. Most nagyon pesszimista lettem. Nem lesz itt gengszterváltás, csak egyre mélyebben merülünk a sz@rba. Blöeeeeee
Béla333
Akkor most már elgondolkoznak néhányan, hogy micsoda mélységű és mocskosságú összefonódás van Gyurcsány és Orbánék között?
nemkati
@Béla333: ... meg az LMP és a Fidesz között?
Béla333
Megmondtam: ezen az oldalon Gyurcsány hergeli a fanatikusait, hogy takarítsanak el mindenkit, aki nem DK-s, a másikon meg Orbán teszi ugyanezt!
Megmondtam, hogy ezek a fejünk fölött összejátszanak, most itt a bizonyíték!
Fidesz-MSZP-DK maffia különböző családja, de a gyökereik közösek!
Béla333
@nemkati: 20.29
Persze, nehéz elismerni, hogy olyannnak hittél, akik ilyen mocskos módon becsapnak, de egy LMP-st sem tudsz mondani, aki borospincében Fideszesekkel egyeztetett volna.
Mert ha lenne ilyen, a Gréczi vezette Nyugatifány blog már régen nyilvánosságra hozta volna!
Ugye?
nemkati
@Béla333: Nem figyeltél. Gréczy azt mondta, hogy péntek délután Budapesten volt. Vagy Gréczy hazudik, vagy Nyakó, vagy Nyakó tévedett. Melyiknek hiszel? Ha mind a kettőnek, akkor az ellentmondás. Ha egyiknek se, az is.
És felejtsd már el, hogy itt mindenki MSZP-s vagy DK-s. A legtöbben csak szeretnénk már találni egy tisztességes, hozzáértő kormányt Magyarországon.
Béla333
@nemkati: 20.45
Talán észre kellene venni, hogy már az is elég, ha nem mondasz ellent kényelmi, vagy bármi szempont miatt a DK/MSZP-s mocskolódóknak! Csak elfogadod, hogy ők igaztalanul mocskolnak olyanokat, akik különbek náluk!
Ugyan olyan erőszakosok, mint a Fideszesek. Ha nem szálsz velük szembe, akkor bedarálnak. Kényelmesebb nem vitatkozni, aztán már azt veszed észre, hogy te is azt mondod, mint amit a fanatikus többség sulykol!
Béla333
Egy MSZP szóvivőt ilyen pikk-pakk kipenderítenek, csak azért mert ki merte mondani, hogy a DK szóvivője a jelek szerint a Fidesszel egyeztet egy borospincében?
Nincs megállás, folyik a zuhanás! Remélem a DK-t is viszi magával a semmibe!
Mindenkinek az lenne az érdeke, hogy ez a maffia banda Fideszestől, MSZP-stől, DK-stól eltűnjön a süllyesztőben!
Mocskos, korrupt, hazug, összejátszó maffia!
papa.49
@Béla333: Akkor tapsolj, hogy zuhannak a semmibe ))))))))))))))))))
nemkati
@Béla333: Tegyük fel, az MSZP szóvivőjét azért penderítették ki, mert hülye volt. Felült egy "jólértesült" sz@rkeverőnek. De csak tippelek, én se voltam Szekszárdon.
nemkati
Egyszer voltam Szekszárdon lengyelekkel. Azt mondták, ezt a várost imádják a legjobban. A neve csodálatos: Sex Art
Béla333
@nemkati: 22.13
MIndenki hülye, csak a DK/Gyurcsány aki tudja az igazságot, szerinted!
Botkát is kicsinálták a DK-sok, mert Gyurcsányt ki akarta hagyni! Most meg ez a szóvivő...
MIért nem mindjárt Gréczi mondja meg mindenről, hogy mi is az igazság? Neked az is elég lenne, igaz? Még gondolkodni sem kellene semmiről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.