Egy csütörtöki döntés nyomán leplezte le az esetet Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a "Soros-terv" végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését.

Hidvéghi Balázs elmondta: az EP szakbizottsága csütörtökön jelentést fogadott el a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet módosításáról.

Úgy ítéljük meg, hogy Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását

- jelentette ki ezzel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint mindenki számára látható, hogy a kötelező betelepítési kvóták veszélye valóságos, hiába próbálják ezt tagadni a magyar baloldal képviselői Magyarországon és az Európai Parlamentben.

Különösen megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a bizottságban a magyar baloldal képviselője, Niedermüller Péter, a "Gyurcsány-párt" politikusa megszavazta a jelentést.

(MTI)

 Nyitókép: pixabay.com cco

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Az a gáz, hogy az Orban Orbanovics فيكتور (< Viktor) meg alá is írta azt az elképzelt tervet.
Ez csak a koszos kis pakisztáni cigány Sci-Fi-je a nyuggerek részére.
Ráadásul lopós fajta, vigyázzál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ki ez a Hidvégi??? Elég egyszerű embernek tűnik!!!
cs.n.
Ez nekem kevés. Én inkább elolvasnám azt a jelentést, ha tudnám, melyik az, mi a száma. Több jelentéstervezet is napirenden volt tegnapelőtt, melyikről van itt szó?
cs.n.
Megtaláltam, gondolom a Cecilia Wikström által jegyzett februári jelentéstervezetről van szó, amit azóta többször is módosítottak. Én is módosítok, nem fogom elolvasni az egészet, mert a fideszes rikácsolás ugyan kevés, de 93 oldalnyi doku meg elég sok. Azért belelapozok, aki kíváncsi rá, itt a magyar változat, csak hogy tudjuk, miről megy a kormányzati karatty, mert nem sűrűn kötik az orrunkra a forrást, nehogy már csak úgy tájékozódgasson az ember, elégedjen meg azzal, amit ők mondanak.
www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2f%2fEP%2f%2fNONSGML%2bCOMPARL%2bPE-599.751%2b02%2bDOC%2bWORD%2bV0%2f%2fHU
Eladott Ország
@Jozefina: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/20170315hidveghi-balazs.jpg
Így néz ki egy igazmagyar, konzervatív, polgári-keresztény fidesz árja. Szerencsétlen Hidvéghi Balázs ahelyett, hogy a strandon nyaldosná a fagyit, kénytelen hülyeségeket beszélni. Ráadásul meggyőződésem, hogy azért az értelmesebbje tisztában van azzal, hogy mekkora rombolást végez a szellemileg amúgy sem túlságosan kigyúrt hívek körében, de egyszerűen nem érdekli. A jó kis fizetés, a biztos előmenetel, a kőkemény egyéni érdekek felülírnak mindent. Hidvéghi Balázs . Ő ( "g" után "h" betűvel) fideszes papagáj egy faszparaszt, a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Ma Balázska volt az ügyeletes megmagyarázó-eligazító a vérszomjas hívek számára, akik esetleg nem laktak jól a libafoszöld-neonzöld határán foszforeszkáló fényességes telihold eléjük hányt uszító rizsájával.
Aki szerint már megint megtámadott az ellenség, elvtársak! Tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a miénk, a tiétek is.
tudode
A kérdés az, hogy az EU bármely bizottsága, v az EU parlament napirendre tűzte ezt a FÉLELMETES, NEM LÉTEZŐ SOROS-TERVET, vagy csak asziszi a piszi. lefegyepetye POLITIKAI KALANDORUNK "fémhírt terjesztve", hogy elfogadták.
.
Ha nem akkor mi a TURULMADÁRNAK a végrehajtását kezdték meg.
.
Mit csesztetik ezt a 86 éves, TISZTELETRE MÉLTÓ embert, aki felkarolta anno ezeket az élősködő nyikhajokat, kimosta őket a piszkukból.
.
Amiatt lehet kárhoztatni, hogy ROSSZ EMBERISMERŐ, kígyókat melengetett a keblén!!!
Lepényleső
Szemből nézve ennek a hídelejinek különb bőr van orcáján,mint másnak a bakancsa talpán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.