Egy csütörtöki döntés nyomán leplezte le az esetet Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a "Soros-terv" végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését.

Hidvéghi Balázs elmondta: az EP szakbizottsága csütörtökön jelentést fogadott el a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet módosításáról.

Úgy ítéljük meg, hogy Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását

- jelentette ki ezzel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint mindenki számára látható, hogy a kötelező betelepítési kvóták veszélye valóságos, hiába próbálják ezt tagadni a magyar baloldal képviselői Magyarországon és az Európai Parlamentben.

Különösen megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a bizottságban a magyar baloldal képviselője, Niedermüller Péter, a "Gyurcsány-párt" politikusa megszavazta a jelentést.

(MTI)

 Nyitókép: pixabay.com cco

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Az a gáz, hogy az Orban Orbanovics فيكتور (< Viktor) meg alá is írta azt az elképzelt tervet.
Ez csak a koszos kis pakisztáni cigány Sci-Fi-je a nyuggerek részére.
Ráadásul lopós fajta, vigyázzál!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
Az a gáz, hogy az Orban Orbanovics فيكتور (< Viktor) meg alá is írta azt az elképzelt tervet.
Ez csak a koszos kis pakisztáni cigány Sci-Fi-je a nyuggerek részére.
Ráadásul lopós fajta, vigyázzál!
lusta
Lehetek nagyon hiszékeny is. Éppen ezért szeretném tudni, hogy a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk részese az Európai Parlamentnek, vagy sem? Képviselői jelen vannak az Európai Parlament munkájában, vagy sem?
Nessy
Most, ha nem küldök legalább tíz konzultációs levelet a számítógépről, tiltakozásképp, akkor elvisz a Soros?
Látta már valaki ezt az ominózus ténylegesen kidolgozott tervet?
Amit eddig összehordtak, az minden, csak nem "terv"!
Igaz, pártunk és kormányunk nm is tudja mit jelent a "terv", mint fogalom, miután náluk csak ad hoc ötletek vannak!
justhpeter
A fideSS hova tartozik az Európa Parlamentben ? Ha a néppáriakhoz, akkor rendben van, néppárti többség szavazta meg. FideSS pedig itthon szopjon.
lusta
@justhpeter: Az a gondom, hogy a sok pihent agyú ellenzéki még ezt sem tudja felemlegetni. Jelenleg az Európai Néppárt többséggel rendelkezik az Európai Parlamentben. Az a Néppárt, amelynek oszlopos tagja a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk. Annyit talán a hazai gyakorlatból tudhatunk, hogy a döntések meghozatalához többség szükségeltetik. Ha valaki ezzel nincs tisztában, alkalmatlan feladatának ellátására.
Pálinkás Pál
Elképesztőek vagytok libsik...belekapaszkodtok ebbe a "Soros" tervbe,pedig akinek az IQ-ja húsz felett van az tudja hogy marhaság...nem nektek,hanem az 1 bites választóinak tolja a duce!!!De a tiétek sem sokkal magasabb ha nem tudjátok felfogni...nem akar az egyszerű magyar polgár,sem muszlimot,sem fekete szöcskezabálót maga körül!!És ami a legdurvább hogy a brüsszeli majmok ezt nem tudják elfogadni,hanem szankcionálni akarják!!!Ha ti jól érzitek magatokat a szinesek meg a buzik között,lelketek rajta,de ne akarjátok hogy ezt mindenki helyesnek lássa...
KisGenyo2
@Pálinkás Pál: Igazából a név mindegy is, maga az hagzik nagyon nagyon rosszul, hogy korlátlanul engedjünk migránsokat az EU-ba és kötelező jelleggel osszuk szét a tagállamok között. Aki meg nem akarja, attól meg megvonjuk a támogatást...
lusta
Mire föl van ez a pattogás. A felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár épp most volt a szokásos brüsszeli megbeszélésen. Ott aztán megmondhatta volna a magáét és a matyarok akaratát a szemükbe vághatta volna. A sorosterv minden részletét megkontrázhatta volna. Ha létezne egyáltalán. Na és mi volt? Mi volt?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/aradszki_andras_vm01_20160417_0-1024x683.jpg
Aradszki András, mélykeresztény államtitkár – „Soros és elvtársai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével. A Sátán elleni küzdelem pedig keresztényi kötelességünk.” Soros = Sátán és mint olyan, minden igaz keresztény küzd ellene. Sátán elleni küzdelem = migránsok elleni küzdelem és a nemzeti konzultáció kitöltése. Hát kedves Aradszki András, elmehetnél inkább babot kapálni, ahelyett hogy jogászként ekkora faszságokat vagy képes kipréselni magadból. Amit itt sikerült két mondatban előadnod, az a keresztények idegengyűlöletre való felhívása volt, kedves András. A te értékrended szerint ez rendben van? Az, hogy nálad a keresztény értékrend mások gyűlöletében merül ki, az a te saját problémád, de ezt nem kéne hangoztatni az egykor még tisztelt ház falai között. Ugyan a Parlament épülete is elég nagy, ez mégsem a Lipótmező, az sajnos már bezárt.
justhpeter
@Eladott Ország: A Lipótmező bezárása volt a rendszerváltás utáni legsúlyosabb bűncselekménye, mert most a "nemzeti-keresztény-agyhalottak" mind a parlamentbe és az utcára szorultak.
advocat
És sok okos hozzászóló mutasson be EGY olyant aki ebben az országban akar maradni! Amíg nincs ilyen, miről is van szó?
advocat
Lépjünk ki. És akkor nem lesz konzultáció, meg egyéb - tán azután - felesleges pénzköltés. Majd csendben belehalunk. Mert utána pl.:már mi is vámot fizetünk, lásd "brexit" remények. De az meg kit érdekel?
Macskaszem
Ha ez így van, akkor Deutsch Tompi, Navra csicska, Szájer és a többiek átálltak Soroshoz és részt vesznek ebben az oltári galádságban? Hallatlan, hogy a csúti nem hívja vissza az árulókat, és nem is toporzékol és veri Brüsszelben az asztalt.
Jozefina
Ki ez a Hidvégi??? Elég egyszerű embernek tűnik!!!
cs.n.
Ez nekem kevés. Én inkább elolvasnám azt a jelentést, ha tudnám, melyik az, mi a száma. Több jelentéstervezet is napirenden volt tegnapelőtt, melyikről van itt szó?
cs.n.
Megtaláltam, gondolom a Cecilia Wikström által jegyzett februári jelentéstervezetről van szó, amit azóta többször is módosítottak. Én is módosítok, nem fogom elolvasni az egészet, mert a fideszes rikácsolás ugyan kevés, de 93 oldalnyi doku meg elég sok. Azért belelapozok, aki kíváncsi rá, itt a magyar változat, csak hogy tudjuk, miről megy a kormányzati karatty, mert nem sűrűn kötik az orrunkra a forrást, nehogy már csak úgy tájékozódgasson az ember, elégedjen meg azzal, amit ők mondanak.
www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2f%2fEP%2f%2fNONSGML%2bCOMPARL%2bPE-599.751%2b02%2bDOC%2bWORD%2bV0%2f%2fHU
Eladott Ország
@Jozefina: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/20170315hidveghi-balazs.jpg
Így néz ki egy igazmagyar, konzervatív, polgári-keresztény fidesz árja. Szerencsétlen Hidvéghi Balázs ahelyett, hogy a strandon nyaldosná a fagyit, kénytelen hülyeségeket beszélni. Ráadásul meggyőződésem, hogy azért az értelmesebbje tisztában van azzal, hogy mekkora rombolást végez a szellemileg amúgy sem túlságosan kigyúrt hívek körében, de egyszerűen nem érdekli. A jó kis fizetés, a biztos előmenetel, a kőkemény egyéni érdekek felülírnak mindent. Hidvéghi Balázs . Ő ( "g" után "h" betűvel) fideszes papagáj egy faszparaszt, a Fidesz kommunikációs igazgatója, akiben két Kósa, másfél Kovács Nemsikerült Zoltán, és ki tudja hány Hollik Pityu intellektuális nagysága veszett el. Ma Balázska volt az ügyeletes megmagyarázó-eligazító a vérszomjas hívek számára, akik esetleg nem laktak jól a libafoszöld-neonzöld határán foszforeszkáló fényességes telihold eléjük hányt uszító rizsájával.
Aki szerint már megint megtámadott az ellenség, elvtársak! Tényleg azt hiszitek, hogy megúsztok mindent ezzel az ócska sorosozással. Ez a lemez lejárt, kapjatok elő egy másikat. Fogy az idő, fogy a levegő. De nem csak a miénk, a tiétek is.
tudode
A kérdés az, hogy az EU bármely bizottsága, v az EU parlament napirendre tűzte ezt a FÉLELMETES, NEM LÉTEZŐ SOROS-TERVET, vagy csak asziszi a piszi. lefegyepetye POLITIKAI KALANDORUNK "fémhírt terjesztve", hogy elfogadták.
.
Ha nem akkor mi a TURULMADÁRNAK a végrehajtását kezdték meg.
.
Mit csesztetik ezt a 86 éves, TISZTELETRE MÉLTÓ embert, aki felkarolta anno ezeket az élősködő nyikhajokat, kimosta őket a piszkukból.
.
Amiatt lehet kárhoztatni, hogy ROSSZ EMBERISMERŐ, kígyókat melengetett a keblén!!!
Lepényleső
Szemből nézve ennek a hídelejinek különb bőr van orcáján,mint másnak a bakancsa talpán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.