Az oldal "sugar daddyket", vagyis pénzes idős urakat hoz össze fiatal lányokkal. A Párbeszéd szerint ez sima prostitúció.

Feljelenti a Párbeszéd a "sugar daddy"-kereső társkereső weboldalt, a puncs.hu-t – közölte Hegyesi Beáta, a párt elnökségi tagja a Facebook-oldalán.

Elszakadt a cérna, feljelentik a szexközvetítő portált

Fotó és nyitókép: Hegyesi Beáta Facebook oldal

A Párbeszéd augusztusban egy beadott törvény módosítója kapcsán, már foglalkozott a Puncs.hu nem csak ízléstelen, de rendkívül káros és megítélésünk szerint törvénybe ütköző jelenségével. Ezért a Párbeszéd Magyarországért Párt nevében feljelentést teszek a Fővárosi Főügyészségen, ismeretlen tettes ellen kerítés, valamint prostitúció elősegítése bűncselekmények gyanúja alapján.... A portál szövegeit, hirdetéseit megvizsgálva egyértelműsíthető a prostitúcióra való felhívás és ennek ellentételezésére az anyagi előnyök nyújtása.

Mint arról beszámoltunk, közös tiltakozó nyilatkozatot adtak ki a magyar irodalom és képzőművészet több meghatározó alakja. A puncs.hu nevű oldal ellen tiltakoznak, amely "sugar daddy-ket" közvetít, mögötte pedig a művészeti alkotásairól is ismert vállalkozó, Weiler Péter áll.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A ,,burkolt,vagy kevésbé burkolt,, szex hirdetésekkel tele van a nyomtatott sajtó, sőt még itt is szerepel a propin egy a ,,kínai lányok Magyaroszág ról,, kezdetű ami még nyelvtanilag is hibás, és történik valami nem, ez is csak egy látszat törvény amit mindenki akinek érdeke nyugodtan áthág !!!
nezelodo
@peterkelemen: A jegybanki szexpartner kereső fel se tűnt nekik, pedig azt mi fizetjük?!
eszegfu
Ez is csupán egy "vállalkozás"... a szervek ugy tartják nyilván, hogy "Közérzetet javitó szolgáltatás" és mint ilyen járulékot és adót is fizet.
csipetke
Az effajta társkereső oldalt nem is értem,hogy miért jött létre.A vén kőgazdag pali talál jelentkezőt társkereső oldal nélkül is.Ezeknek nem "arra"kell a fiatal nő,hanem csak biodíszletnek.Lásd:Vajnát.Talán meg akarja mutatni,hogy lám,lám,a zacsim már a földön húzom,de jó csaj van mellettem,ezt csináljátok utánam,fiatalok!De nem veszi észre,hogy a háta mögött kiröhögik.Vajnáné okosan csinálta,elvetette magát az öreg pénzeszsákkal,és elhúzott jó messzire,azzal a jelszóval,hogy amerikai állampolgár akar lenni.Na de minek?Az öreg által neki mindenhol Amerika van.Ezeknek tehát nem kell társkereső...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.