Minden fájdalma és szégyene ellenére megtörte hosszú hallgatását egy nő, akinek életét nagyon fiatalon változtatta meg örökre egy Marton Lászlóval való találkozás. Nem tudta tovább nézni, ahogy a rendező tagad és visszatámad. A hvg.hu-nak azt mondta, hogy alábbi történetét épp úgy megvédené a bíróság előtt, mint Sárosdi Lillát egy lehetséges perben. Alább az ő szavai következnek egyetlen szó változtatása nélkül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@magyarbakancs: - aki nem tud különbséget tenni erőszak és udvarlás között, aki nem veszi figyelembe a másik reakcióit, az jobb is, ha nem szaporodik.
Mert bocsánatot kérni mindig lehet, ha túllépett valaki egy határt.
Kár, hogy erre nem tanított sok szülő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Csesszen meg a kecske: MI A NEVED??? Mert Marton Laszlo a nevevel, az egesz eletmuvevel felel, ha igazak a vadak. ES TE MIVEL???
Ki a franc vagy te? (Tudom, te voltal az a csaj is, aki Alindanak eloszor betelefonaltal, persze nev nelkul).
Ez az egesz nem mas, mint egy nev nelkuli ragalmazas a reszedrol, akarki is vagy. Ne takarozz sarosdival...Nem alltal ki mellette, vele, csak elmondtal valamit, ami vagy igaz, vagy nem...
RonaGyuri
ezek a megőrzött ruhák, hogy is volt ez a Fehérházi gyakornokkal?
magyarbakancs
@karma1: Most gondolj bele ez az egész mit indított el.
Mer majd egy férfi udvarolni egy hölgynek ?
Nem az lebeg a szeme előtt ha leszólítom mert meg akarok vele ismerkedni zaklatásért feljelentenek?
Menyi pártában marad lány,hölgy lesz ?
elnyomott
@magyarbakancs: - aki nem tud különbséget tenni erőszak és udvarlás között, aki nem veszi figyelembe a másik reakcióit, az jobb is, ha nem szaporodik.
Mert bocsánatot kérni mindig lehet, ha túllépett valaki egy határt.
Kár, hogy erre nem tanított sok szülő...
magyarbakancs
@elnyomott: igazad van!!! csak el indít egy folyamat ami össze mosódik és se vége,se eleje nem lesz.
félelmet fog generálni az emberekben egymás iránt.
elnyomott
@magyarbakancs: - jobb félni, mint megijedni. Az óvatosság, a fokozatosság, a visszafogottság, a tapintat, az udvariasság nem a világ vége, hanem egy élhető világ kezdete.
magyarbakancs
@elnyomott: Sajnos az emberi hatalomvágy mindig elmossa a józanságot.
magyarbakancs
@elnyomott: Nagyon nagy igazság amit írtál.
Én mindig hölgyek között dolgoztam olyan a szakmám.
Tudnák jót ,és sajnos rosszat is mondani.
elnyomott
@elnyomott: - igen, van mindenféle nő, mint ahogy mindenféle ember is. Ezért kellene tudni megtanulni különbséget tenni - ami nem azonos az előítélettel.
magyarbakancs
@elnyomott: kiveszett a normális emberi érintkezés.
Egy történetet elmesélnék ki nyitottam egy idős asszony előtt a szakrendelőben az ajtót, bottal közlekedik és csodálkozva nézett rám.
azt mondta idejár már 5 éve de még senki nem nyitott ajtót neki.
karma1
@RonaGyuri: Normalis ember nem orizgeti, dedelgeti sem a frusztraciojat, sem a ruhajat a DNS minta miatt. Lehet valaki erzekeny idegrendszeru, - plane, ha szinesznek keszul -, de ekkora barom nem lehet...Vagy nem mondom el senkinek, es feldolgozom az esetet egyedul, es akkor azonnal minden targyat eltuntetek magam korul, nehogy valami veletlenul is emlekeztessen ra, vagy pedig azonnal kiabalok , jogorvoslatert, rohanok a rendorsegre, hogy massal ne tehesse meg ugyanezt.
Azert arra is kivancsi lennek, hogy milyen modon jott ossze sarosdi koordinalasaval 7 no, akik kozott van olyan, aki nem is szineszno, tehat ugy kellett neki uzenni.
20, 5 , 4, 2 ev es meg nem tudom hany ev tavlatabol egyszerre leul 7 no es megbeszelik, hogy ugyanaz tortent veluk, mindegyikukkel Marton Laszlo altal...
Ez annyira, de annyira eletszerutlen, hogy csak na... Nincs az az esszeru magyarazat, amivel ezt utolag meg- ill. ki lehetne magyarazni...
Elitelem az eroszakot egy ferfi reszerol, de talan meg jobban azt, aki visszael a muffjaval, es arra hasznalja, hogy masok ellen kohol va'dakat
elnyomott
@karma1: - nem egyformán éljük meg a fájdalmat, sértést, frusztráltságot.
Aki ezért bolondnak (nem normálisnak), csalónak tartja a másikat, az cinikus és érzéketlen.
RonaGyuri
Két cím egymás mellett

nem értelmetlen összeolvasni

Egy hír-site-ról:
A professzornál szex volt a vizsgatétel: újabb magyar zaklatási ügy bukott ki (Magyar Nemzet Online - Belföld)
Végtelenül hosszú combokat villantott szexi csipketangában Palvin Barbi - fotó (Blikk Online - Bulvár)
elnyomott
@RonaGyuri: - igen, mert vannak erőszaktevő férfiak és vannak erkölcstelen nők is.
Ettől az erőszak még erőszak marad, mert vannak nem erkölcstelen nők is, tudtad???
elnyomott
@RonaGyuri: - sőt, még egy titkot elárulok neked. Attól, hogy vannak erkölcstelen nők, még velük szemben is az erőszak erőszak.
Mert más önként adni valamit és más erőszakkal elvenni. Ezt tudtad?
karma1
@elnyomott: Honnan tudod, hogy velem nem fordult elo hasonlo? Honnan tudod, hogy mit csinaltam?
Tudom, hogy mindenki maskepp eli meg ugyanazt a helyzetet, maskepp reagal ra - ezt elfogadom.
Azt viszont sosem fogom elfogadni, hogyha valaki elojon a tortenettel, - tudom, ehhez is kellett egy nagy elhatarozas -, akkor a nevet miert nem adja hozza??? Miert csak Sarosdi? Mert neki a rendezo ferje mellett nem kell a jovojetol felni?
Ha minden ketseget kizaroan bebizonyosodik, hogy Marton a hunyo, akkor valamilyen szinten buntessek meg. Ha viszont valaki csak nev nelkul vagdalkozik, vadaskodik, akkor azt a valakit nem lehet meg a birosagra sem beidezni, MERT NINCS NEVE!
Most kepzeld el, hogy teged valaki megvadol egy sulyos cselekmennyel, es az osszes kornyekeden lakonak elmondja a hazugsagait: mar az osszes szomszedod utal, reggelente lekopnek, amikor az utadra indulsz, es nem tudsz a pletyka, a kosza va'dak ellen harcolni, mert az illeto nem fedi fel magat elotted, de mondjuk egy nevtelen levelet hagyott minden szomszedod postaladajaban.
Te mit lepsz erre?
Amikor mi voltunk gimistak, elterjedt a lanyok kozott, hogy az erettsegi vizsgan ugy lehet atmenni, ha az E'des tanar urhoz elmennek kulonorara az erettsegi elott. (Nalunk egy oreg spinko volt a matektanarno, az E'des Andras tanar ur a masik 2 osztalyt "boldogitotta". Kulsore is visszataszito volt, meg joval 6o-on is tul, de megoldottak a kerdest az osztalyban: az egyik csajszinak csak rossz jegyeket adott, pedig nem volt rossz matekbol, de akkor mar tudtuk, mire megy ki az egesz. A lany latszolag belement a randiba, hogy folmegy a tanar ur lakasara, hogy korrepetalja. Csakhogy a lany a papajaval ment a kulonorara, ugyhogy a tanar ur eleg pocsek helyzetben volt, mert pezsgosuveggel a kezeben, hazikabatban nyitott ajtot, hetkoznap delutan 4-kor. (A csaj kijelentette, hogy ez a legkesobbi idopont, amikor felmegy hozza, mert messze lakik. Az oltozeke megmagyarazhatatlan volt).
Sámannus
Akkor most miért a migráncsok jelentik a veszélyt a társadalomra?
Nagy ökör orbán ezt még a káni miniszterekkel tetézi.
elnyomott
@karma1: egyre hívom fel a figyelmed, amiben tévedsz. Azt írod, elfogadod a másként érzőket.
Utána rögtön írod, hogy miben nem fogadod el soha a másként érzőket.
Én elfogadom a véleményed, csak akkor legyél következetes és vállald, hogy mit nem fogadsz el a valóságban.
karma1
@elnyomott: A ketto nem mond ellent egymasnak.
Elfogadom, hogy Sarosdi nehezen elte meg a 20 evvel ezelotti esetet, de nem fogadom el, hogy MOST es IGY jott elo az esettel.
Valami nem gombolyu ebben az egeszben. Csak errol van szo.
JAJMÁR
Az a baj, hogy hasonló története szinte minden nőnek van. (Nekem még hasonlóbb is). És nincs megoldás, mert a társadalom értékrendjébe belefér.

Persze, mint mindennel, visszaélni ezzel is lehet, hiszen ha bizonyíték nincs, bárkit tönkre is lehet tenni kitalált történetekkel.
De ez se az, mert "életszagú", sajnos:(

Férfiak, akik azt hiszik, hogy az erőszakos " nyomulástól" azok. Képtelenek felfogni a ppicinyke agyukkal, hogy a nőknek is joguk van választani. Abban is, hogy mutogatni akarja magàt, vagy nem, meg abban is, hogy kit enged közel és kit nem.
Eriksson
@karma1: Ennyire nem védheted a Marton-jelenséget. Nem azon van a hangsúly, hogy ki, hogy dolgozza fel a sérelmeit, hanem, hogy van mit feldolgoznia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.