Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. Morvai Krisztina 8 éve a Jobbik európai parlamenti képviselője, de arra már talán kevesebben emlékeznek, hogy a jobbikos politikusnő arról híresült el, hogy 2006 őszén az ún. rendőri túlkapások áldozatai mellett állt ki. Egyrészt azok mellett, akik az utcáról, erőszakosan akarták megdönteni a kormányt. Másrészt azok mellett is, akik a Fidesz október 23-ai nagygyűléséről távozóban nem hazafelé mentek, hanem a rendőrökkel összetűző szélsőjobboldaliak mögé álltak. Valamint azok mellett is, akik katasztrófaturistaként csak rosszkor voltak rossz helyen. Ezek után kézenfekvőnek tűnt, hogy Baló György akkori felesége a Fideszben vagy valahol körülötte folytatja. Orbán Viktor azonban nem volt hajlandó megosztani a hatalmat, vagy egyáltalán bevenni a férfikörbe a harcias természetű nőt. Az akkor még csak a Magyar Gárda nevű törvényen kívüli párthadseregéről ismert Jobbik viszont kapott alkalmon, és a jobboldalon kifejezetten népszerű Morvait az...

(Forrás: b1.blog.hu, Manhattan által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Klubtag
Nagyszerű!!!...Morvai Krisztina, Gaskó István, Farkas Flórián, stb - szinte felsorolhatatlanok a silány emberi mivolt kirívó képviselői, mint fidesz-kdnp "címerarcok"...na de most őszintén...,,,és ezek után Orbánéknak még van pofájuk tiszteletet követelni a világtól.
Horizont
"A Fidesz megtért Nyilas Barbie-hoz.
Ő maradt, ahol volt."
Hahahahahahaha
Valóban mocskos és undorító a politika. Orbánnak kell Morvai hogy megszólítsa a Jobbikos szélsőségeseket akik kifaroltak Vona mögül. Morvainak meg kell egy jól fizető hely. Bárhol.
Remélem pusztulni fognak!
lampa laz
Erős széljárás uralódik kis hazánkban, össze is fújja a szemetet...
papa.49
Erre mondják ,,szopok, nyalok, gombot varrok,, HA MEGFIZETIK, hát most úgy néz ki van aki (csutigeci) megfizeti !!!
Manhattan
@papa.49: Ez a némber csak egy elvtelen megélhetési "politikai ringyó". Fújt a "passzát szél, ez meg oda fordította a vitorláit, aztán bevitorlázott az EU parlamentbe a jobbik segédletével zsíros fizuért. Most más szelek fújnak, krisztike fordított a vitorláin. Ilyenek az elvtelen gerinctelen "politikai ribancok".
Desischado
@Manhattan: Nincs mit hozzátenni, tökéletesen igazad van. Nemhiába utálom ezt a némbert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél