A BKV keresi azt a villamosvezetőt, aki az Index olvasója szerint másfél hetttel ezelőtt leszállt a villamosról, és hasba rúgott egy embert.

Egy október végi péntek délutánon egy idős, hajléktalannak tűnő férfi állt a villamos sínek között a körúton, a Mester utcai megállónál. Ekkor érkezett a megállóhoz a Petőfi híd felől a 4-es Combino. A megállóban várakozók hiába szóltak rá az emberre, hogy vigyázzon, és jöjjön onnan el, "meg se mozdult".

Hasba rúghatott egy hajléktalant a villamosvezető

(Illusztráció: Wikimédia)

Az esetet leíró személy ekkor letette a sporttáskáját, odament a férfihoz és rászólt, amikor az erre sem reagált "kiemeltem a villamos elől, és visszaindultam a táskámhoz."

A lépésben érkező villamos megállt a férfi mellett, leszállt "a vezető, egy szót sem szólt, odalépett a férfihoz és úgy rúgta hasba, hogy az elesett, a védőkorláthoz repült (az fogta meg, hogy ne essen az autók közé)."

A rúgás után, mint aki jól végezte dolgát, a vezető visszaszállt a járműre és begördült a megállóba. A lap olvasója a villamoson megpróbálta számon kérni a vezetőt, de az csak flegmán annyit mondott, hogy tegyen panaszt, ha akar.

A BKV-nál ketten is panaszt tettek az eset miatt. A BKV azt írta az Indexnek:

„Az érintett szakterület ezek alapján első lépésként beazonosítja a villamosvezető személyét, majd a járművezető személyes meghallgatását követően a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a szükséges intézkedésről.”

(Index)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A BKV és BKK mentalitását ismerve, ez se lesz meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A BKV és BKK mentalitását ismerve, ez se lesz meg.
Equus1
örülhetnek, h nem vert sátrat a sínek közé. Utasok meg örüljenek, h nem kellett kalandtúrára menni Nyugat-Ázsia gyöngyszem városában.

Én pofán vágtam volna először és csak utána rúgtam volna bele.
elnyomott
@Equus1: - rólad fel is tételezem. Mert nem érdekel, hogy miért állt ott, hogy esetleg rosszul volt, vagy bármi.
Belerúgni és otthagyni -- ez ma a trendi. És te igen jeles képviselője vagy. :(
Equus1
@elnyomott: hát persze... két villamossín között a legjobb rosszul lenni. Segíytséget sem kell kérni. Elég ott ácsorogni... majd csak kikerül a villamos. Ha meg nem, akkor megszopták a rajta utazók. Ja... így természetes.
elnyomott
@Equus1: - igazán meg kell védeni kis hazánkban az európai kultúrát, a keresztényi értékeket - főleg az itt lakóktól. :(
justhpeter
A villamosvezető is csak alkalmazkodni akart a trendhez. Sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.