Orbán győzni fog jövőre, Gyurcsány taszító, az MSZP tele van középszerű vezetővel - mondta Medgyessy Péter. Akad azért egy jelölt, akiből szerinte jó vezető lehet. A volt kormányfő arról is beszélt, ő is felhúzta volna a kerítést a határon, és el tud képzelni egy baloldal-Jobbik kormányzást is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
"Szél Bernadett "nyitott ember, megnyerő személyiség, egy új légkört, levegőt tud hozni, és Magyarországra nagyon ráférne, hogy egy nő, egy asszony vezesse" - mondta az LMP-s jelöltről az MSZP egykori miniszterelnöke."

Annyira nyitott,hogy senkivel nem hajlandó összefogni a győzelem érdekében,vagy talán
csak schiffer bábja?Mivel ez a helyzet,ezért az lmp,Széll vezetésével is marad egy bejutási
határon billegő pártocska.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@picike1: 09.01
Szerintem kimondottan előny, hogy első női miniszterelnök jelöltként ő jelentkezett be.
Nem akarok itt okosnak látszani (itt úgysem lehet), de ha valaki valahol vissza tudja nézni, én már 2014-ben azt írtam, hogy szerintem a legjobb jelölt Szél Bernadett lehetne. És lőn!
Aztán senki ne siránkozzon 2018-ban, hogy jaj, már megint a Fidesz győzött!
Itt van, akit nyugodt lelkiismerettel lehet támogatni!
Béla333
@dr. prédikátor: 09.30
Azért még szurkolhatok egy női versenyzőnek, mert én férfi vagyok!
tudode
Kár, nagy kár az országnak az, hogy az utca embere "is" KORMÁNYVÁLTÁSI hangulatban reménykedik, pedig Orbán Viktor a rendszerváltás REMÉNYSÉGE volt!!
.
Ha már Medgyessy Péter volt miniszterelnök, aki ELVETTE JÁTSZÓTERÉT Gorbántól is arra a következtetésre jutott, nem jogi-, pénzügyi szakemberként, hogy az ország számára MÁR KÁROS ez az ILLIBERÁLIS, valami, amely a XXI. században már talán csak KELETEN gyakorolható, szemben azzal a municióval, amellyel 2007-ben Orbán Viktor szólt a jövő nemzedékéhez:
.
--- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Akkor most a jövő nemzedéke tudatában van az IRÁNYNAK, hogy merre meddig, kit, mit, hogyan, hol???
.
Nem lesz irigylésre méltó az, aki FOLYTATNI szándékozik ezt az ILLIBERÁLIS valamit ami egy rémálom hozadéka, olyan HOZTAM IS, MEG NEM IS mesebeli történet, mert biza' ELŐLRÖL KELL KEZDENI mindent, ha nyugathoz, és nem KELETHEZ dörgölődzünk!!!
.
Ha nem lennénk MINDEN CSODA HÁROM NAPIG TART országa, már rég időszerű "lett volna" ez a MA MÁR IDŐSZERŰVÉ VÁLT KORMÁNYVÁLTÁS!
Sámannus
@tudode: Medzsó ügynöki múltja is irányt váltott. Az ő memóriája is kihagy nem kicsit nagyon.
Manhattan
A jobbik elvei fidesz elveivel egyezik meg, sokat megvalósít belőle a fidesz. A Jobbik orosz barát, nyugat ellenes, atomerőmű építését támogatja! Ma is rasszista, antiszemita párt csak vezetője cukikampányt folytat az utóbbi 2 évben. Azok akik a szép bemondásokra, akik a fidesznek, Orbánnak bedőltek, most a vona-Jobbiknak is bedőlnek, és aztán csodálkozni fognak nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.