Megvenné a kormány a Dunaferrt, de nem eladó. Nem az ő dolga, hogy az MVM kit támogat. A fejlesztési minisztert a gazdasági bizottság hallgatta meg. A minisztereknek rendszeresen be kell számolniuk az éves munkájukról a parlamenti bizottságokban, kedd délelőtt Seszták Miklós fejlesztési miniszter például a gazdasági bizottság rendelkezésére állt. Összesen két ellenzéki képviselő - Szakács László (MSZP) és Volner János (Jobbik) - volt rá kíváncsi, ők óvatosan piszkálódtak, néha pedig együttérzően szurkoltak a kormányzati sikerekért. A kormánypártiak örültek az eddigi eredményeknek és további sikereket reméltek, főleg a saját választókörzeteik útfelújításait illetően.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ez sem más, mint egy kormányzati szélhámosság.
RonaGyuri
A teg(napi) nap kérdése

A derék illetékes elvtárs esete a bugyuta úgyis kellene dumával

Ahogy arról a 444.hu beszámolt „kedd délelőtt Seszták Miklós fejlesztési miniszter a gazdasági bizottságban két ellenzéki képviselő - Szakács László (MSZP) és Volner János (Jobbik) kérdéseire válaszolt”. Nos érdekes dolgok hangzottak el.
A vizes VB kapcsán elúszott milliárdok kapcsán elsőbb értelmezési magyarázatba bonyolódott, majd tudta közölni, hogy nem kell beszámolni a községekbe azokat a fejlesztéseket, amiket egyébként is megcsináltak volna, mondván „ha egy család nyaralás előtt átnézeti a kocsiját, és kiderül, hogy lyukas az olajteknő, akkor annak cseréje nem számít bele a nyaralás árába.”.
Nos el is mondta, hogy mi számit nála olajteknőnek: „Az aréna, mélygarázs, utak költségeit a vébé költségeibe beszámítani teljesen felesleges, túlzás”. Nos hic & nunc lezser eleganciával átlépnék azon a kérdésen, hogy kinek és mire kellett volna, főleg ennyiért ez az aréna (tényleg lehet már tudni ki fogja fenntartani és miből?). Azonban meg kell kérdezzem, hogy „A 2017-es budapesti vizes világbajnoksághoz kapcsolódó beruházások részeként egy gyalogos-kerékpáros híd épült a Rákospatakon.” – ami 200milliós tervvel és több mint 450milliós ténnyel épült meg hova számít?
karma1
@RonaGyuri: " „A 2017-es budapesti vizes világbajnoksághoz kapcsolódó beruházások részeként egy gyalogos-kerékpáros híd épült a Rákospatakon.” – ami 200milliós tervvel és több mint 450milliós ténnyel épült meg hova számít?
... Az OPNI-nak keszult diagnozisba...:o)
Azert ez a sesztak tud valamit,... Kisvarda lovagja, aki grundolt egy modern stadiont Kisvardanak, a 2 ingatlanba 700-700 vallalkozast bejegyzo miniszternek semmi sem draga.
Szetkurni teljesen a Dagaly strandot, ami a legklasszikusabb es legnagyobb befogadokepessegu strandja volt Budapestnek, - ehhez ertettek... Kulonben pedig ki az az idiota, aki a nyari 40 fokos melegben egy betonepuletben fog uszkalni?
Cinikus allatok, az oxigent sem erdemlik...
RonaGyuri
@karma1: azért ennyire ne kapd fel a vizet! =))
karma1
@RonaGyuri: Gyerekkoromban a szomszed neni mindig kivitt a Dagalyra, mert a szuleim dolgoztak. Neki sosem volt gyereke, egy egyszeru erdelyi asszony volt, irni-olvasni sem tudott, en tanitottam meg irni-olvasni, amikor elkezdtem az iskolat. Egyutt tanultuk a betuket. Nagyon kedves neni volt, a vegere ugy megtanult olvasni, hogy jehovista lett, es teritgette a hitetleneket,...:o))) Szegenyke, anyukamnal rossz lora tett... De a jobaratsag megmaradt...:o))) Nekem az a szabadsag a strandon rengeteget jelentett, mint minden varosi gyereknek... Ne mondd mar, hogy a mostani kolykoknek ugyanilyen jo es foleg ennyire kozel lehet barmilyen jo strand is...:o((((
papa.49
Szépen körülírta a semmit, jó szokásukhoz híven !!!
RonaGyuri
@karma1: gondoltam, hogy valami magánozás van mögötte! =))
karma1
@RonaGyuri: Nagyon erzekeny pont,...:o)) Tudod, amikor 2012-ben hazamentunk a ferjemmel, es meg akartam Neki mutatni a hazat es a lakast, ahol szulettem, akkor pont azt a reszet lebontottak a haznak, mert igy csinaltak belso viragos udvarokat. (korgolyosos franzstadti berlakas)...Csodaszep munkat vegzett a holland-francia epitesz, csak epp a gyerekkorom tunt el... Ami megmaradt, az a lepcsohaznak a kolatja es a muko lepcsok (zuzalek kovekbol), es megtartottak a kovacsoltvas racsot (fel)korben...
Egy picit megszakadt a szivem. Hat csak ezert...:o))))) (Kulonben tudom, hogy megertesz...:o)))))
adrenalink
Nagyon sokat kell dolgoznom az értelmi szintem legalább megőrzésén, mert egyre hülyébbnek érzem magam a fityiszes vezetők bármilyen feltett kérdésre adott válaszát olvasva/hallgatva! Most pl. azt nem értem, hol a fenébe lehetett volna vizes vb-t rendezni a Duna Aréna nélkül? SzíjÁrtó házi medencéje alkalmatlan lett volna rá...
lusta
Nem értem az ellenzéski képviselőket. Ha, Seszták szerint, úgyis meg kellett volna építeni, akkor miért nem írtak ki rá normális közbeszerzést? Ugyanis a vizes vb-re hivatkozva mindezt kikerülték.
lusta
@karma1: 700-700 ukrán vállalkozás.
Nessy
Állítólag, a Duna Arénát használhatja mindenki, ha van rá pénze, és hozzá kapcsolata! Ja, ezt nem így mondta Seszták?
RonaGyuri
@karma1: nos ezt ebben az esetben nem lehet elmondani, mármit hogy "Csodaszep munkat vegzett a holland-francia epitesz". S nem csak az a gond, hogy Ferencz Marcell sem nem holland, sem nem francia! =))
karma1
@RonaGyuri: En ugy tudtam, hogy egy holland-francia tarsasag nyerte el anno a Ferencvaros ujratervezeset, felujitasat... Hogy Te miket tucc!?...:o))))
Nagyon szep munkat vegeztek, dehat nem tehetnek rola, hogy a tobb mint 100 eves hazaknak kellett modernizalast adni...:o))))
RonaGyuri
@karma1: bocs félre vagyok értve, vagy nem fogalmaztam egyértelműen. Ferencvárost jól tudtad, de én a Duna Arénáról beszélek! =))
karma1
@RonaGyuri: Oh, bocsika,... dehat mar megszokhattad volna, hogy mindig Neked van igazad, nem???...;o))))) (Azt meg en nem tudtam, hogy ki tervezte... Igy mar vilagos...:o))))
RonaGyuri
ja és egy apróság arról nem tudok, hogy Bernard holland is lenne. Legjobb tudomásom szerint Bretagne -i

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.