A zaklatási ügyeket illetően a kormányzatban és a kormánypártokban az emberi méltóságot tartják a legfontosabbnak, ami ez esetben az áldozatok védelmét jelenti – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Lázár János is megszólalt a szexuális zaklatásokkal kapcsolatban
Fotó: Soós Lajos/MTI

A tárcavezető sajtótájékoztatóján kiemelte: ugyan a magánviszonyokban a kormánynak nincs helye és keresnivalója, de fontos állást foglalni.

Közölte: a leghatározottabban elutasítják az erőszak minden megnyilvánulását és a hatalommal való visszaélés minden formáját.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Remélem, fogta valaki a plafont a feje fölött!
"Elutasítják a hatalommal való visszaélés minden formáját".
Háry János, Pinocchio, Münchausen báró irigykedve hallgatták. Ekkorát még ők sem tudtak lódítani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Zaklatásügyi államtitkár. Na gyere mesélj pubi. Könnyíts a lelkeden.
Nessy
Remélem, fogta valaki a plafont a feje fölött!
"Elutasítják a hatalommal való visszaélés minden formáját".
Háry János, Pinocchio, Münchausen báró irigykedve hallgatták. Ekkorát még ők sem tudtak lódítani.
terlasz
"a leghatározottabban elutasítják az erőszak minden megnyilvánulását és a hatalommal való visszaélés minden formáját."
A krokodilnak nincs olyan vastag bőre, mint ennek a szarjankónak!
cikicakk55
Most végig néztem.5 perce lett vége. Ez volt a legelső kérdés (több is volt ezzel kapcsolatban). Na annál én is vastagon k. anyáhtam,mikor a hatalom visszaéléséről beszélt. Az egész FideSsben ő az egyetlen akiben még pislákol az emberiesség. Sajnálom őt mikor ilyen orbitális hazugsághoz adja a nevét. Hódmezővásárhelyen lakom. Polgármesterként kiváló ember volt. Sajnálom,hogy eladta a lelkét a sátánnak.
Cicamama55
@cikicakk55: Én távol élek Hódmezővásárhelytől, csak a sajtótájékoztatóit szoktam hallgatni. Osztom a véleményedet maximálisan! Kevés olyan Fideszes van, akit én tisztelek, ő az első helyen áll. S bizony, én is sokszor sajnálom őt. Kíváncsi lennék arra, hogy pl. Orbán Viktor, vagy Rogán úr miket válaszolna a váratlan, kellemetlen kérdésekre! Egyik sincs ennyire tájékozott, mint Lázár János, eltörpülnek mellette...Nagy munkabírású, okos politikusnak tartom!
adrenalink
@sokanvagyunk: 15:59-re Demcsák Zsuzsára gondoltál...? :-))))
42
A rókaképű patkány megint kivágta a rezet.
És ő a legokosabb a csapatban...

Azt értsd már meg végre, hogy ha a sok eszed (genetika, és/vagy szorgalom - mindegy) rosszra használod, akkor butább vagy a leghülyébbnél is - vágod, te rókaképű patkány!!!???
42
Csalsz, lopsz, hazudsz, és a legújabb: visszaélsz a hatalmaddal.
Erre használod azt a sok eszed - de tényleg?
Mondom én, butább vagy a bolondnál is.
cikicakk55
@Cicamama55: Köszi,hogy te is így érzed. Én ismerem őt még abból az időből,mikor még csak polgármester sem volt. Nem is egyszer beszéltem vele. 2 saroknyira lakik tőlünk. Mindig udvarias,jwdves ember volt és nagyon gazdag már akkor is. Örökölte a vagyont és ésszel fejlesztette. Akkor sem szállt el magától mikor polgármester lett. Látom rajta sokszor mennyire kényelmetlenül érzi magát az újságírók kérdései miatt. Nem véletlen akar ő a választások után kiszállni. Sajnos,ha a FideSS nyer,nem fogja Orbán elengedni. Túl sokat tud,pedig még az ex polgit Rapcsákot sem sározta be soha,pedig Ő meghalt,már nem tuna bosszút állni.
Jozefina
Na azért Lázár sem kivétel. éppen úgy a falka tagja éséppen úgy megárdemli az életfogytigot, persze a telje vagyon elkopzással.
Cicamama55
@cikicakk55: Én sokáig abban reménykedtem-mivel szerintem nagyon kilóg a sorból,-hogy kiválik, s maga köré gyűjtve a hozzá hasonlókkal egy szavahihető, tisztességes, emberközelibb jobboldali pártot alapít...Őt én az MDF és a mostani Fidesz közé tudnám helyezni. Nekem mindig szimpatikus volt. Mindenki számára érthetően válaszolt mindig, még a számára kényelmetlen kérdéseket sem utasította soha vissza, nemhogy hátraarcot csinált volna, mint a párttársai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.