Sorra bukja el az általa kiírt közbeszerzéseit az Állami Egészségügyi Ellátó Központ. És nagyon úgy tűnik, a totális központosítással spórolni sem igen lehet, pedig hivatalosan ez lett volna a fő cél. Nagy reményeket fűzött az Orbán-kormány az egészségügy totális államosításához, amitől hatékonyabb irányítást és olcsóbb, áttekinthetőbb, mutyimentes beszerzéseket várt. A papíron oly ígéretes tervekkel szemben azonnal megfogalmazódtak a szakmai aggályok, hogy a túlzott központosítás nem a versenyt fogja erősíteni. Éppen ellenkezőleg, a vesztesek teljesen kiszorulnak a piacról, a nyertesek pedig akár egy évtizedre is bebetonozzák magukat. Az ágazat éppen aktuális irányítói e felvetésekre válaszolva megígérték, hogy számos feladat visszakerül majd, ha nem is megyei, legalább régiós vagy területi szintre. Úgy látszik, ez az idő még nem érkezett el, a centralizálás azonban igazolta a borúlátó várakozásokat. Legalábbis ezt támasztja alá az a botrányos közbeszerzés-sorozat, amelyet az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az idióta hazugovics minden ágazatra ráakarja tenni a mocskos mancsát, mindent ő akar uralni, itt versenyről szó sincs, nem is lehet, mert csak ő dönthet, kinek esik le a nagy suska, leginkább neki !!!
magyarbakancs
"De lesznek lőterek!"
Oda viszik rehabilitációra a gyógyíthatatlan betegeket.
Sámannus
@magyarbakancs: majd ha engedélyezik az EUtanáziát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.