Hálás a nép, miután a NAV elnöke, a Fidesz politikusa, Tállai András levitte a botrányosan magas benzinárakat telefonált egyet-kettőt Mezőkövesden, az emberek örülnek. Igen, lekellett vinni a benzinárakat, mert Tállai elvt... Az ATV videója rögzítette a csodás elszólást, amely után Freud vígan pacsizik Kádár Jánossal valahol a túlvilágon.

(Forrás: hvg.hu, 42 által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vazallus ugyanis jobban kötődött közvetlen hűbérurához, akitől a benefíciumot kapta, mint a királyhoz, s mindig elsősorban közvetlen felettese iránti kötelességeit teljesítette. A hűbérúr így minden szinten vazallusa és a király közé állt. A király egy idő után már ne is érhette el közvetlenül a hűbéri lánc alsó fokait, az alvazallusokat, mert a hűbéri szokásjogban kialakult az az elv, hogy a”vazallusom vazallusa nem az én vazallusom”.
cikicakk55
@Eladott Ország: Na ezt jól leírtad.Igaz,hogy számomra ez már túl bonyolult,mert fogalmam sincs mi az a vazallus,de biztos jól írtad,az eddigi hozzászólásaid alapján.
nekem ebből az elszólásból az jön le,hogy még mindig rengeteg ex kommunista van a FideSSben.
nyanya001
Tállai elvtá... izé-... nemcsak, ... valóban olcsóbb lett... igen a tisztesség annyira olcsó, hogy már a béka valaga alatt vagytok oda is lifttel jártok
na szedd elő a piros párttagságidat te szerencsétlen szarrakás !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél