Vujity Tvrtko egy Facebook-posztban írta le, hogy az elmúlt éjszaka folyamán egy újabb ember kereste meg őt, aki írásban és szóban is jelezte, hogy a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor nem mondott igazat az Egyenes Beszéd című műsorban. 

A Tvrtko által közölt levélben igen komoly váddal illetik a kirúgott színházi rendezőt, és ez most túlmegy az eddigi, elfenekelős, a művészi szabadságba Kerényi szerint beleférő jeleneteken.

A műsorvezető azt is leírta, hogy amennyiben perre kerül a sor, ő hajlandó tanúskodni a bíróság előtt, és elmondani mindenkinek, hogy azok a dolgok, amiket leírt, megtörténtek.

Kerényi Miklós Gáborhoz ma délelőtt mentőt kellett hívni, annyira megviselték azok a vicces videók, amiket a neten saját magáról látott. 

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Kerényin látszik minden szavában és testbeszédében, hogy nem is érti mi a baj vele? Eltávolodott a való élettől szerintem. Ha csak annyi történt volna amit ő maga személyesen mesélt el, hogy behívta a srácot, bezárta (??) kulccsal az irodát, az ölébe fektette (???) hogy megtanulja az r betűt - már ez is tragédia. Több sebből vérzik. El van szállva agyilag ez az ember! Önmagától elsősorban. Mentálisan sérült és sajnos aberrált is. Ezt tudnia kellett róla a környezetének is ott a színházban. Azoknak is akiket nem zaklatott. Mossák kezeiket, pedig vétkesek közt cinkos aki néma!!
Nem értem az ATV-t és Rónai Egont sem akit pedig csípek, miért kell teret és képernyőt adni az ilyennek???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@wagabund: "egyértelműen látszott, hogy folyamatosan hazuduik...egyszer így volt, egyszer úgy...
A végkielégítése már szabadszemmel is jól látható...lesz bőven pénze egy jó ügyvédre.
Rónaitól "csókollak"-al köszönt el, ami mély barátságot sejtet". Csak nem csókolta vagy talán igen? @Horizont: "Nem értem az ATV-t és Rónai Egont sem akit pedig csípek, miért kell teret és képernyőt adni az ilyennek???!!! " A barátság nagyon sok piszkot is takarhat nem gondolod?
Horizont
@Köb Jani: Ennyire??? Van szerkesztője is a műsornak meg egyéb főnökök nem csak az Egon.
Szerintem inkább azt gondolták ez most nagyon sok embert érdekel és odaültethetik őket az ATV elé.
Atha
Van ott baj bőven. A karma beköszön.
Amúgy, ha háromszor vernék el rajta (mint Lúdas Matyi Döbrögin) amiket ő adott, tán bele is halna.
Szeparepa2
Kiszivárgottak a részletek is! Szenzáció! Kiderült hogy Keró 30 évvel ezelőtt, az akkor még kamaszfiú Tvrtko-t, aki még nem sapkában járt, bezárkózva az irodájába az ölébe fektette, gatyót lehúzta és a fenekelés után ánusz öklözést is eszközölt a rémült fiún...
eszegfu
@Horizont: nov.15. 17:26 Én ugyan nem láttam ezt a beszélgetést...de azt gondolom tényleg valami "zavar" lehet Kerényinél. Az a "csókollak" nem tudom hogyan is hangzott el, de ez nem feltétlenül a barátságot jelenti. Nálunk a településen is van ilyen férfi - ritkán tegeződök férfiakkal! -- , aki hasonlóan köszön nekem... közben tudom, hogy ez csak számára jelenti, hogy "mélyebb barátság", vagy közelebbi kapcsolat van köztünk, ezt a látszatot akarja "kifele" mutatni. Sőt ezzel mintha kompenzálná az "alacsonyabbrendü" érzését..."én még ezt is megtehetem" -- azok után, hogy tegeződünk. Kerényihez visszatérve talán azt gondolja -- tudat alatt --, hogy ennyi "váddal" terhelve is ő egy "valaki", akit hivnak még TV-hez is...ezért lehet ez a "bizalmas" köszönés... azt sem tartom kizártnak, hogy mindenkinek igy köszön. Én inkább igy érzem a "csókollak" kifejezést.
Nessy
Érdekes "új világ" beköszönése várható. Több amerikai nagy cég törölte az év végi bulikat, mert nem akarnak vitákat, pereket, hogy ki,kinek mit mondott, ki, kinek melyik testrészét fogta meg.
Ott már tényleg az is "zaklatás", ha egy kolleganőnek a férfi kollega megdicséri a frizuráját, vagy a ruháját.
Mint minden, ez is majd ideér.
Persze, családon belül nálunk továbbra is szabad az erőszak minden formája, míg meg nem hal a bántalmazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél