Vujity Tvrtko egy Facebook-posztban írta le, hogy az elmúlt éjszaka folyamán egy újabb ember kereste meg őt, aki írásban és szóban is jelezte, hogy a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor nem mondott igazat az Egyenes Beszéd című műsorban. 

A Tvrtko által közölt levélben igen komoly váddal illetik a kirúgott színházi rendezőt, és ez most túlmegy az eddigi, elfenekelős, a művészi szabadságba Kerényi szerint beleférő jeleneteken.

A műsorvezető azt is leírta, hogy amennyiben perre kerül a sor, ő hajlandó tanúskodni a bíróság előtt, és elmondani mindenkinek, hogy azok a dolgok, amiket leírt, megtörténtek.

Kerényi Miklós Gáborhoz ma délelőtt mentőt kellett hívni, annyira megviselték azok a vicces videók, amiket a neten saját magáról látott. 

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Bocsika, de ezen személy is bíráskodott, véleményt nyílvánított másról ! ( no comment! ) Gyengém a főzőműsorok, ahol szakmunkások fikáznak másokat, lealacsonyítanak, megaláznak. Gordonka is jobb lenne ha hallgatna, mivel a családját csődbe vitte, de Ő is megmondja a tutit, minősíthetetlenül. Vannak, sorolhatnám még ezen műsorokat, melyeket mostanság nyomnak a médiában sajnos, de tényleg ez lenne a nívó ? Egy értelmes ember, inkább elkapcsol. Ilyen, mint az "Észbontók" vicces és egyben rávilágít arra, mennyi és mennyi sötétség honol körülöttünk.
Nem akarok reklámozni műsort, de pl. a Dunán, vasárnap esténként a 'Magyarország szeretlek' van olyan nívós és értelmes mondanivalóval telített, melyet érdemes nézni. Szórakoztat és közben tanul is az ember...amúgy tudtátok, hogy 242 db szobor van a parlamentben ? Én sem tudtam, csak érdekességként a műsorban volt :).
human
El kellett volna fenekelni. Az talán nem viseli meg annyira Kerényit.
Köb Jani
@wagabund: "egyértelműen látszott, hogy folyamatosan hazuduik...egyszer így volt, egyszer úgy...
A végkielégítése már szabadszemmel is jól látható...lesz bőven pénze egy jó ügyvédre.
Rónaitól "csókollak"-al köszönt el, ami mély barátságot sejtet". Csak nem csókolta vagy talán igen? @Horizont: "Nem értem az ATV-t és Rónai Egont sem akit pedig csípek, miért kell teret és képernyőt adni az ilyennek???!!! " A barátság nagyon sok piszkot is takarhat nem gondolod?
Atha
Van ott baj bőven. A karma beköszön.
Amúgy, ha háromszor vernék el rajta (mint Lúdas Matyi Döbrögin) amiket ő adott, tán bele is halna.
eszegfu
@Horizont: nov.15. 17:26 Én ugyan nem láttam ezt a beszélgetést...de azt gondolom tényleg valami "zavar" lehet Kerényinél. Az a "csókollak" nem tudom hogyan is hangzott el, de ez nem feltétlenül a barátságot jelenti. Nálunk a településen is van ilyen férfi - ritkán tegeződök férfiakkal! -- , aki hasonlóan köszön nekem... közben tudom, hogy ez csak számára jelenti, hogy "mélyebb barátság", vagy közelebbi kapcsolat van köztünk, ezt a látszatot akarja "kifele" mutatni. Sőt ezzel mintha kompenzálná az "alacsonyabbrendü" érzését..."én még ezt is megtehetem" -- azok után, hogy tegeződünk. Kerényihez visszatérve talán azt gondolja -- tudat alatt --, hogy ennyi "váddal" terhelve is ő egy "valaki", akit hivnak még TV-hez is...ezért lehet ez a "bizalmas" köszönés... azt sem tartom kizártnak, hogy mindenkinek igy köszön. Én inkább igy érzem a "csókollak" kifejezést.
Nessy
Érdekes "új világ" beköszönése várható. Több amerikai nagy cég törölte az év végi bulikat, mert nem akarnak vitákat, pereket, hogy ki,kinek mit mondott, ki, kinek melyik testrészét fogta meg.
Ott már tényleg az is "zaklatás", ha egy kolleganőnek a férfi kollega megdicséri a frizuráját, vagy a ruháját.
Mint minden, ez is majd ideér.
Persze, családon belül nálunk továbbra is szabad az erőszak minden formája, míg meg nem hal a bántalmazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.