Ocsmány rágalmazásnak tartja Varnus Xavér a szexuális zaklatás vádját, és megnevezte azt a férfit, aki - őt meg nem nevezve - beszélt erről a Hitrádióban. Mérei Tamásról van szó, aki felvette a küzdelmet. Továbbra is állítja, verbális és nonverbális zaklatásnak is ki volt téve, és kiskorú volt, mikor az eset történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
(Szerintem) így, 15-20-25 év távlatából ezek a ""zaklatási"" ügyek már kissé hiteltelenek. Miért nem azonnal jelzik, hogy mi történt? Esetleg a hirtelen támadt karriervágy elnyomta a felháborodást. Nagyobb súllyal esett latba?
Csapja pofán és ordítson azonnal, akkor (számomra) valószínűbbnek fog tűnni. De karrier azóta és felháborodás most? Hát, ízlés dolga...
RonaGyuri
Ja trükkös Mérei; mivel a felmondását nem azzal a dátummal fogadták le évekig pereskedett, amit elutasítottak; a derék barátai jóvoltából nehezen, de megúszta, hogy bűncselekményekért elítéljék, de nálunk egyeseknek a szabad lazán kezelni a pénzügyi előírásokat. Most a cimborái próbálják visszacsempészni.A cikk érdekessége, hogy ez a derék vádló nem válaszol arra az egyszerű kérdésre, hogy mikor is lett volna ő 15éves??? Az sem semmi, hogy nem lehet kideríteni, hogy mikor is lett volna az a bizonyos eset???
karma1
@RonaGyuri: Van egy olyan erzesem, hogy Xaver nem nagyon koncertezett 15 eves ujoncokkal, es nem lenezesbol, hanem csupan azert, mert arrol azert nagyobb hirveres lett volna anno. En zenesz (is) vo'nek, engem biztosan erdekelt volna egy errol szolo cikk, az orgonat kulonben is imadom (zongoraszakot vegeztem a Konziban), szoval Xavert, Lehotkat, meg jopar mas zeneszt szerettem, kovettem a koncertjeiket.
Azert abban egy picit teved Xaver, hogy 89-ben johetett haza eloszor disszidens. Nekem voltak 68-as disszidens ismeroseim, pont Kanadaban eltek, es ok eloszor 77-ben johettek haza, januarban, amikor hazahoztak a Szent Koronat...Ez egeszen biztos...Tehat elmeletileg itthon lehetett a ficko, de ugy latszik, a csellozason kivul elegge dus eletet elt...
Jozefina
Cseszko és Mérei is elég tetű lehet!
kuruc.info/r/2/128129/
Gyanítható, hogy a fidesz-kdnp védelme alatt állnak??!!!
RonaGyuri
@karma1: bocs de hogy ő személy szerint mikor jöhetett haza, azt talán ő jobban tudja,
karma1
@RonaGyuri: Gyurikam, Xaver szamolgatta ki a kicsi ujjain, hogy szerinte Merei mikor johetett haza eloszor... Nem Merei allitotta magarol, hogy o akkor jott volna haza...:o))))
RonaGyuri
@karma1: bocs drágám, de ezek nekem mást mondanak: "Kanadában élő magyar disszidensként állítása szerint ráadásul csak 1989. november végén jöhetett vissza Magyarországra, vagyis "nettó hazugság", hogy a rendszerváltás előtt Méreivel koncertezett volna. Az első nyilvános koncertjét 1990. április 20-án adta a budapesti Egyetemi-templomban, ugyanebben az évben többször is fellépett."
Ezek Varnusra vonatkozó ismert adatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.