English Deutsche Français 2017. október 9-én a magyar kormány nemzeti konzultációs kérdőívet küldött mind a nyolcmillió választásra jogosult magyar szavazónak, arra kérve őket, hogy mondjanak véleményt az úgynevezett „Soros tervről”. A nemzeti konzultációs kérdőív állításai csúsztatásokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, amelyek célja, hogy szándékosan félrevezessék a magyarokat Soros György bevándorlókra és menekültekre vonatkozó álláspontjáról. A magyar kormány képviselői szintén tévesen állítják, hogy Soros György irányítja az Európai Unió döntéshozatali folyamatát. Valójában a migrációs válság kezelésére vonatkozó döntéseket az EU tagállamai, intézményei hozzák, ezeknek részese a magyar kormány is. Miközben Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét. A kormány Soros Györgyöt választotta ki erre a célra, és...

(Forrás: georgesoros.com, Manhattan által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@quadrocopter: Velem nem pofátlankodsz, mert előbb kiosztalak, aztán nem kapsz lapot, kiscsibe! Aki takony módon szól olyan választ kap! Érted már végre, vagy fogyi vagy?
quadrocopter
@Shikari: Aha, kiscsibe, látszik az értési hiányosságodból hogy mekkora ész lehetsz - üres tanyán!
Sziszifusz
@Shikari: 12:38
Igen...?
Mert a kormány és az általad olvasott kormányközeli újságok az igazat, mindig csakis az igazat, írják ?
Bizonyítja ezt a kormányközeli írott és sugárzott médiák által elvesztett perek és az eldugott helyeken lehozott helyreigazítások sokasága is ?
Amúgy pedig az ilyen szemellenzős, csak egy irányba, Orbán Viktorra, figyelő elvakított magyarok miatt tart itt az ország, ahol van.
Nézz kőrbe magad körül, hallgasd meg a tőled jobbra és balra levőket is. Megláthatod, hogy a legtöbb esetben teljesen más "a leányzó fekvése", mint ahogy eddig az agyadba mantrázták.
Kérem tőled ezt úgy, hogy a migráns kérdést problémának látom, nem vagyok egy párt felé sem elkötelezve, és Soros György ügynöke sem vagyok. Viszont érzékelem, hogy az Orbán féle szemfényvesztő politika tönkre vágja Magyarországot, a magyar emberek túlnyomó többségét.
Shikari
@Sziszifusz: A magyarok túlnyomó többsége a Fideszt ülteti ismét a hatalomba! Magyarázhatsz, de ez kétségtelen.
Sziszifusz
@Shikari: 15:37
Lehet. Azt el kell ismerni, hogy az Orbán kormány a tömegpszichózis alakításának nagy mestere. Az un. "egyszerű" emberek agyának átmosása Göbbelsi módszerekkel, kiválóan sikerült.
Mutatja ezt az, hogy az iskolázottabbak közt csökkent, az alacsonyabb iskolázottságúak közt pedig nőtt a Fidesz népszerűsége.
Ettől függetlenül előbb-utóbb eljön az idő amikor a legelvakultabbak tudata is kitisztul, és akkor a fideszes potentátok számára, jön a "fekete leves". Jön a büntetőjogi felelősségre vonás.
Shikari
@Sziszifusz: Kétlem a kijelentésed mögötti felelősségre vonás lehetőségét. Ezek a Fideszesek nem hülyék. Törvényt hoznak mindenre így mindent a törvények szerint tesznek. Aki pedig törvényesen viselkedik, nem lehet felelősségre vonni. A logikai sorodban itt a hiba.
Ami a tömegpszichózist illeti, ezt politikai marketingnek nevezik és mindenhol művelik, nem csak Magyarországon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél