A fideszes politikus úgy tudja, hogy az ellenzék hétvégén a Gödörben beszélte meg a hétfői napirendet. A Fidesz alelnöke szerint amikor hétfői felszólalása közben Szél Bernadett és LMP-s frakciótársa, Hadházy Ákos egy-egy A4-es lapot tartott fel "Hazudik" felirattal, a két ellenzéki képviselő botrányt okozott a parlamentben.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahol nincs ne keress

A derék Rezsi Sziszi szerint az ellenzék a zavarosban halászik

Kétségtelen tény, hogy a hazai politikai élet az igazi selejt bosszúja, azonban ebben is a derék alelnök legalja. Épp a napokban mondtam egy még mindig hívő erdélyi származású ismerősömnek, hogy milyen bizonyítványt állít ki magáról az, aki ezt förmedvényt látva, hallva még bármit is elhisz ártunk és qurmányok dumájából. Azt most hagyjuk, hogy az MTI tudatos ferdítéseit már nem tartva elegendőnek, a propaganda már ott tart, hogy az EU hivatalos oldalán magyarul megjelent hivatalos szöveggel egyértelmű ellentétben lévő igét hirdetnek
No de vissza a jó birkózóhoz: „Németh Szilárd hétfőn az állami hírtévében” szerepelt. A fő mondóját – na jó nevezzük annak - az a Szél-Hadházy performansz miatti siránkozás tette ki. Azonban az igazi móka, hogy erről arra váltott, hogy szerinte „szombaton az egész ellenzék találkozott a fővárosban, a Gödörben, s akkor beszélhették meg ” a balhézást. Nos túl azon, hogy még az is költői túlzás, hogy az egész ellenzék legalább abban egyet tudna érteni, hogy „Orbán takarodj”, de ez a derék bunkó még tovább is ment: „az történik, amit meghirdettek nyáron, kiviszik az utcára a politikát, mert nincs más nekik. …a provokáció a céljuk, hogy ilyen legyen a közélet, mert a zavarosban még tudnak halászni”.
Nos bármit is akarjon jelenteni et duma egy dolgot biztosan lehet tudni; abban a zavarosban ami Németh alelnök gondolatvilágát jellemzi lehetni lehet talán halászni, de nem érdemes, mert értelemre nem lehet találni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Mi ez a kurva nagy csend??? Ilyenkor mar ver szokott csopogni a szajabol, mikozben szazezres birsagokat osztogat ki minden renitens kozott...
Pilled a laca...:o)))
Nessy
Úgy látszik a "plüss maci" is téli álmot alszik?
csipetke
Mikor hallom ezt az embert beszélni,az fordul meg a fejemben,hogy a fidesz szándékosan égeti magát egy ilyen taplóval,vagy ez is csak azért van még a holdudvarban,mert sokat tud,mint pl Farkas Flórián?
RonaGyuri
@csipetke: nem azért, hanem mert ők így szeretik! =))
Aki Én
@csipetke: Inkább az lehet, hogy ez maga a fidesz. Ha egy szóval kellene jellemezni, én a suttyóságot mondanám. Hazudni, mellébeszélni, megtéveszteni lehet kevésbé unintelligensen is. De ezek egyszerűen suttyók.
Nem véletlen, hogy minden felmérés azt mutatja, hogy a fideszesek többnyire alul művelt emberek.
De most őszintén, ki más lenne vevő erre a suttyó kommunikációra???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél