A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint szomorú, hogy nem lehet számítani ellenzéki pártokra: noha tagadják a "Soros-terv" létezését, képviselőik megszavazzák Brüsszelben.

Hidvéghi Balázst az M1 aktuális csatornán csütörtökön arról is kérdezték, hogy a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásának adatai szerint a Fidesz-KDNP előnye Budapesten is jelentős, a biztos szavazóknál 45 százalék szavazna a kormánypártokra, ha most tartanák a választásokat, a második helyért pedig szoros verseny alakulna ki az MSZP, az LMP, a DK és a Momentum között.

A Fidesz szomorú, hogy az ellenzék nem segíti őket a Soros-terv ellen

Fotó: YouTube

A kommunikációs igazgató szerint az ellenzék soraiban inkább az ellenzéki vezető szerepért folyik a küzdelem.

Soros-terv után itt a Soros-lista

Úgy fogalmazott: "annak látjuk jeleit, hogy készül egy Soros-lista", hiszen az egyik "Soros-aktivista", Gulyás Márton bejelentette, közvélemény-kutatás alapján kellene eldönteni, hogy az egyes választókörzetekben ki legyen az ellenzék közös jelöltje. Hozzátette: véleménye szerint "egyre inkább ezek az erők fújják a passzátszelet", valamint Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki "az örök visszatérő" a baloldalon.

A fideszes politikus szerint ez "elég szánalmas és szomorú összkép", főleg azért, mert nagyon nagy kérdések dőlnek el a közeljövőben Európában, amelyek az egész Európai Unió és Magyarország jövőjét is meghatározzák.

(MTI)

(Címlapi kép: YouTube)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajha miert kene barmiben is egyeznie az ellenzeknek a fide$$el? Hat nem ELLENZEKIEK ok? Tehat nem teljesen mas elveket vallanak, mas tenyeknek hisznek?
Hulyek vagytok megint, dehat ez van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@KisGenyo2: Eleget randalíroznak az ingatlanpiacon. A fél országot már eladták nekik. Ezek a lelküket is eladták nekik.
Nessy
@Sámannus: Ők a mi lelkünket adják el 30 ezüstér!
Sámannus
@Nessy: Ezek akkor is keményen üzleteltek velük, amikor a legnagyobb migráns áradat jött az országba.
Ahol a befogadó helyek voltak volt olyan arabbal riport, akai napi 5000€-t keresett. Rendesen volt mellette valami csicska, aki kísérgette, és tartotta a kapcsolatait. Ezt a tevékenységét a Keletinél is folytatta, ott is ugyanazok kísérték. Láthatóan ők nálunk intézték ez ügyeket, és igen megérhette nekik. Lehetetlen, hogy ez ne tűnjön fel akkor a szolgálatoknak.
cikicakk55
Na ezt a rangsorolást nagyon nem értem.Meg sem lep,hogy a FideSS vezet,ez már megszokott,legfeljebb a százalékok erre arra kibillenek,de azért az a + 10-15 mindig a FideSS javára billen. Inkább azon lepődtem meg,hogy még egy hete sincs,mikor a szintén közpénzen kutakodó egyik ilyen intézet közre adta,hogy erősen megközelítette a jobbik a FideSSt, viszont az MSZP és a DK a küszöb körül van 4-6% körül. Na ne már. Ennyire azért egy mérleg sem billeghet. Valamelyik lába hiányzik,vagy az egyik tányérja vasból, a másik meg műanyagból van. A FideSS meg csak ne szomorkodjon,mert inkább a népnek van szomorkodni valója,ugyan is a közpénzt dorbézolják el ezekre a statisztikai szarságokra, a dupla felárazásokkal,stb. Mikortól csökkentik a csirkehús árát? Vettem 1 kg combot a hétvégére és több mint 1000ft-ot fizettem.(alsó-felső comb,egyben)
nyanya001
http://index.hu/belfold/2017/11/27/migrans_pe...
Az elmebetegség netovábbja ! Ebből előbb utóbb baj lesz !
A rohadékok akkor is sorosozni fognak ...
Sámannus
@nyanya001: Nem újság volt má olyan, hogy egy kuwaiti sakkozót vertek répára a rendőrök, és kiderült, hogy Lékó Péterhez járt tréningezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél