Sem a lex CEU, sem a civiltörvény nem volt még napirenden az Alkotmánybíróságon és megjósolni sem lehet, mikor határoz a testület ezekben az ügyekben. Annak ellenére, hogy a civiltörvény már több mint négy, a lex CEU pedig bő hét hónapja az Alkotmánybíróság előtt van, egyelőre megjósolni sem lehet, mikor határoz a testület ezekben az ügyekben a beérkezett beadványokról. A döntés elhúzódását jól jelzi, hogy információink szerint a testület ülésén nem is volt még napirenden egyik kérdés sem. Mivel pedig mind a civil szervezetek kérdése, mind a felsőoktatási törvény módosítása politikai csatározások középpontjába került, elképzelhető, hogy az áprilisi választások előtt nem is hoz határozatot a testület, azzal ugyanis könnyen abba a helyzetbe kerülhet, hogy vagy az ellenzéki, vagy a kormánypárti pozíciókat erősíti.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos túl azon az apróságon, hogy nagyon nem csak az a lényeg, hogy ki kap muníciót a kormány vagy az ellenzék, hisz alapvetően sok más fontos momentuma az életnek is múlik ezen, meg kell jegyezzem, hogy az autentikus illetékesek persze nem nagyon várnak ki, hanem ebben is nyomulnak. S nem csak a médiában szinte folyamatosan jelenlévő Dr. Ifj. Lomnici Zoltán, hanem a derék Dr. Csizmadia László is, sőt a minap a hál'istennek már rég nem hallott Fricz Tamás is vakkantott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.