Az Új Kezdet elnöke szerint a kormány csak eltereli a figyelmet a fontos problémákról, miközben soha nem látott szinten van a korrupció.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Veleda: Nem hiszem el, de az ellenkezőjét se.
Szerintem nem lesz ennek jó vége, hogy már az itt lévőket ide-oda toszogatják, csoportosítják, kijelölve, hogy csak itt élhetnek, oda nem mehetnek, stb. Sőt biztatják őket mindenféle előnyökkel csak jöjjenek, aztán találkoznak a valósággal, hogy most már mégsem kellenek annyian. Legfeljebb a műveltebbje, oszt a butábbja meg szop majd, mint a torkos borz.
Akkor még nem beszéltünk az ügyintézők hasznáról, a lehetséges terroristákról, a lépre csalt szegényekről.
Veleda
@Eriksson: Világos, mint a pince vakablakja!:)) Kinek kellene tömegével olyan emberek, akik nem beszélnek nyelveket, semmilyen szakképesítésük nincs, nem értenek semmihez, 1 apának 2-3 felesége és 10 gyereke van, ide szociális támogatás kell, de nagyon sok. Iskola, lakás, egészségügy, -----na ezért nem hiszek én ebben a Soros fenyegetettségben
Eriksson
@Veleda: Na majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Nem szoktam Sorosozni, de sok felől, más európai országokból is lehet hallani, hogy beleszól a dolgaikba az alapítványain keresztül. S nem mellesleg Amerikában is gyűlik ellene a népharag.
Csizmás Kond
@Veleda: azt elhiszede hogy jönnek és jönnek a migráncsok, akik sem a nyelvet nem ismerik, sem képzettségük nincs, a kultúrájuk is ellenkező, akiknek több felesáégük és mégtöbb gyerekük van ?
...és ha még emlékszel a Petrás botlasztásra ahol a futbalfenomén más gyerekével bukfencezett...
...mert ezek vannak és létező dolgok...és mindezek befogadását és eltartását épp Sorospapa sürgeti, ..persze néhány uniós alárendeltjével...
Nem kell elhinni, hogy ez Soros műve csak látni kell a valóságot, hogy nem megállítani akarják az áradatot hanem mellette kampányolnak.
Veleda
@Csizmás Kond: Kissé sántít a teória, mert a kamerás Petrát sem a Soros rugatta ki a Parlamentből...
Csizmás Kond
@Veleda: ...nem is arra céloztam :))...sőt ez eszembe sem jutott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.