Ismét megakadályozták Hendrey Tibort, aki vasárnap után szerda délután is egy tibeti zászlóval akart tiltakozni a kínai miniszterelnök ellen. 

A Klubrádió beszámolója szerint a rendőrök már várták Hendrey Tibort, aki ezúttal a Hősök terén akart demonstrálni. Ahogy vasárnap, úgy ma sem engedték a Tibetet Segítő Társaság alapító elnökének, hogy felemelje a zászlót és nemcsak őt, hanem a rádió riportét is igazoltatták.

Ma sem tudta felemelni a tibeti zászlót a kínai miniszterelnök ellen tiltakozó férfi

Fotó: YouTube

Amikor megérkezett a helyszínre Hendrey Tibor, azonnal körbefogták: 6-8 készenlétis rendőr igazoltatta, majd arra kérték, ne vegye elő a tibeti zászlót.

Valószínűleg figyelték, mert a riporter hallotta, amint az egyik rendőr azt mondta:

megvan az emberünk. 

Hendrey Tibor igazoltatása éppen addig tartott, amíg a kínai delegáció konvoja elhaladt, így nem tudott tiltakozni a tibeti zászlóval, de párszor odakiabálta:

"Free Tibet!”

(24.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Majd a Balog úr magasba emeli és lengeti a Zászlót, mint 2006-ban, amikor ellenzékben voltak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Veleda
Majd a Balog úr magasba emeli és lengeti a Zászlót, mint 2006-ban, amikor ellenzékben voltak!
Aki Én
Igazi jogállam. /csak egy picit másképp
CsipkeRózsa
Balog miért emelhette fel a Zászlót, Hendrey Tibor most miért nem emelhette fel?

Van rá törvény?
nezelodo
@CsipkeRózsa: Miért? Más az ellenzéki lét, mint a hatalomban lévő állapot! Akkor az volt a hazaáruló aki szóba állt pl. az oroszokkal, ma pedig nemzetmentő aki csontig benyal Putyinnak. Az üléspont megváltoztatja az álláspontot a mi dakotáinknál.
Equus
@CsipkeRózsa: 14.45 Estére lesz törvény, még arra is, aki ilyen kérdést fel mer tenni!
quadrocopter
@Veleda: Ejnye, egy szarházi, parazita pösze mocskot urazni? A terembúráját...
Equus
nézem ezt a fotót a lófarkas, identitászavaros rendőrlánnyal. Vajon gondolt-e már arra, h miért olyan rövid a tengerészgyalogosok haja? Ilyenekből állna a diktatúra hadserege? Nem fognak sok gondot okozni...
Veleda
@quadrocopter: Annyira utálom azt az álszent , ájtatos manót, hogy mélységes megvetésemben urazom le, de ebben minden megvetésem benne van:)))))))))))
Macskanő
@Aki Én: Ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!
Equus
@Veleda: családi hagyományból szájtépésből élő rohingya az "úr" megszólítást csak így érdemli: "úr?"
Veleda
@Equus: Hinnye, de kiakadtatok, de oké, ezentúl balog atya lesz a titulusa:)))))))))
quadrocopter
@Veleda: Egy NER-es bűnözőt atyázni? Nem szégyelled magad? Felírtalak a rosszak közé...
Equus
jajj... ne már... Szegény Balog páter a Rabszolgaügyi Minisztériumból még csak védekezni sem tud. Ezért róla távollétében vagy rosszat vagy semmit. Nem bűnöző Balog páter, csak igyekszik megfelelni a Nemzettemető tezsvér elvárásainak. Hogy ettől az ő orcájának a színe olyanra váltott, mint a Nemzettemető tezsvér emésztési végterméke, arról ő igazán nem tehet. Kérdés, h a testszaga is átvette-e emberi méltóságának az ő orcájára kiírt hovatartozását. Mert, ha igen, akkor távolabb kell állni tőle, mint XIV. lajos francia királytól.
Equus
@Veleda: Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti. Imádkozzál, lányom 3 miatyánkot , két üdvözlégyet és egy Dicsőség a Felcsúti Törpének-et, ezzel bűneid meg lesznek bocsátva az Úr által vala. Ja, még vmi: ha időd engedi kencéled már a Jobbik és a Simiska plakátjait... az Úrnak tetsző dolgot cselekvél ezáltal. Most menj isten és a Nemzettemető tezsvér hírével.
Sámannus
@Veleda: Öngyóntatást hajt végre magán, és holnaptól a seggével fog szónokolni a hívekhez, hogy megforduljon benne a vélemény, és ne mongyák, hogy a szájából csinyá segget.
mackoka46
Nyíltan élnek vissza a joggal, leplezetlenül üzemel a diktatúra.
Veleda
@Sámannus: Hát jó nagy segget csináltak a szájukkal, az tuti ! Nem emlékszem pontosan, de mintha a Tibeti főpapot is a Fidesz hívta volna meg (?)
quadrocopter
Aki tudja, hogy milyen jogi norma szerint molesztálták a pintérek az embert, az tegye ide!
A garázdaságot erre nem lehet ráhúzni!
simmering73
Ha vitt volna magával még egy embert (pl balog pléhbánost), akkor a zsaruk összezavarodtak volna, hogy most melyikükhöz menjenek.Így a zászló lenghetett volna. Na majd legközelebb.
kokopelli
@quadrocopter: az erősebbek jogán! Kifejtsem?..dejszen te is sejted!
Sok rohadtnarancsos az "Erőszakon" végzett!
quadrocopter
@Shikari: és az izraeli robbantások ellen a palesztinok?
peterkelemen
Hagyjuk már a free Tibet baromságokat! Ha nem lenne Kína a tibetiek már régen éhen haltak volna. Elmélkednek a világról miközben a világ elhalad mellettük. Még a kínaiak építettek vasútat is arrafelé holott az nem semmi arrafelé.
quadrocopter
@Shikari: kalasnyikov, GRAD rakéta, Kasszám rakéta, Semmi nem rémlik?

A "terrorcselekményeket elkövető " palesztinokat miért is kéne élve elfogni? A palesztin terroristák hány izraeli katonát vagy civilt fogtak el élve?
quadrocopter
@Shikari: Egyet? Nem irigyelted? Akkor mi ez a sirám a nem élve elfogott terrorista palesztinokért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.