Az MTI szemlézte a Lungo Drom elnökének a Magyar Hírlapnak adott interjúját, amit a hitelesség kedvéért címestül közlünk. „Nem távoli földrészekről idehurcolt, idegen kultúrájú, nemzetbiztonsági szempontból is kockázatos egyénekkel kell megoldani a munkaerőhiányt. Akik tehát az úgynevezett Soros-tervet támogatják, úgyszólván ellenségei a hazai romák ügyének is.” „Azzal, hogy engem, illetve az Országos Roma Önkormányzat korábbi vezetését támadják, valójában a társadalmi felzárkózás ügyét akarják lejáratni.” „Éppen ezért a cigányság csak a Fideszre hajlandó szavazni, hiszen a Fidesz az a párt, amelyik vállalta az ügyünket. Ezért sem akarják egyesek, hogy a romák az urnákhoz járuljanak jövőre.” Az viszont nem került elő, hogy Farkas Flórián ellen valóban nyomozás folyik.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezt a cigányság is tudja?
Kegyelemben részesített, visszaeső pártbűnöző!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
na, tisztelt cigányság! Ha éhesek vagytok, ha fáztok, ha bármi gondotok van, ha a gyerekeiteknek korrepetálásra van szüksége, ezentúl forduljatok a fideszhez, meg a Farkas Flórihoz!
Nehogy már valamelyik "Soros bérenc" civilszervezet segítségét elfogadjátok!
csipetke
Ezt nem értem.A cigányok utálják ezt a brazilt,miért hallgatnának rá?mindegyik tudja,hogy az 1.7 milliárd ft-ot,elfagyizta ez a díszcigány.Igen kevés pénz ment arra ebből az összegből,amire adták.Lett belőle luxuskocsi,drága iroda a belvárosban,stb.
nezelodo
dr flóri, hányat sikerült iskola padba ültetni, hányat sikerült meggyőzni, közülük, hogy a gyereke végezze el legalább az általánost, és hányan rohantak lakatosnak hegesztőnek, kőművesnek burkolónak, asztalosnak, vagy Isten bocsássa meg nekem a sanda kérdést, hány új jelentkező volt a szavazóbázisodból csatornaépítő munkásnak, aszfaltozónak, és hányan mentek egyéb szaktudást nem igénylő munkakörbe dolgozni? Ja és mennyivel gyarapodott a néped börtönben lévő hányada?
vadnarancs
Árpi bácsi legnagyobb bűne, hogy erre a szarházi cigányra nem rohadt rá a műanyag lakat a böriben! A rácsok mögül meg ugathatná a hazugságait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.