A demokratikus ellenzékiek közös jelöltállításának szükségességéről beszélt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke barcsi lakossági fórumán.

A demokratikus ellenzéki pártok közös jelöltállításának szükségességét fogalmazta meg a jövő évi parlamenti választásokra Gyurcsány Ferenc kedden Barcson.

Gyurcsány: közös jelöltek kellenek a demokraták oldalán

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt miniszterelnök pártja Soha ne szavazhasson, aki soha nem élt itt elnevezésű kampánya keretében tartott lakossági fórumán azt mondta: "a napnál is világosabb", a változást akarók többen vannak, mint a kormány támogatói. A feladat az, hogy a változást akaró demokratáknak közös jelöltjeik legyenek, mert a parlamenti többséget az egyéni választókerületekben elért győzelmek révén lehet megszerezni.

A politikus az erről folytatott tárgyalásokról annyit jegyzett meg, nagyon reméli, hogy 2018 elején már nem ezek a viták terhelik a kormányváltó oldalt, "hanem arról lehet beszélgetni mindenkivel, milyen Magyarországot akarunk".

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
@Bélus333: Sejtettem, h te nem hagyhatod ki!
Töltök ki lottót! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Béla333: Ezt: "És kinek a miniszterelnöksége alatt árazták felül vagy 40%-al az autópálya kilóméter díjakat és az ellopott közpénzt elosztották az akkor ellenzéki Fidesszel?"
Béla333
@koszpeko: 21.44
Nem gondolom, hogy akkora gond lenne, ha valaki egy hivatali visszaélés gyanúja esetén feljelentést tesz! Most is számos esetben tesz feljelentést az LMP is, meg más ellenzéki pártok is! A vizsgálat már ugye a Polt féle ügyészség felelőssége! Akkor is és most is...
Az autópály felülszámlázásról:
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.

A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Ugye nem várod tőlem, hogy a nyomozást is én folytassam le!
koszpeko
@Béla333: "A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben."

Kóka emlékeim szerint szadeszes volt.
A szadesz pedig utálta Gyurcsányt Horn Gáborral az élen mert nem hagyta őket lopni.
Folyamatosan zsarolták és ásták Szili Katival együtt az akkori M.Sz.P.-s kormány sírját.
Ezért tartunk most itt.
De persze erre már nem kell emlékezned.
Béla333
@koszpeko: 22.02
Nyilván te látod jól a dolgot, az amerikai nagyköveti dokumentum meg hazudik!
Na jól van! Ennyit az értelmes párbeszédről!
Jó éjt!
karma1
@grincss: @koszpeko: @Clavigo: @Madácsi Pali: Kedves kommentelo baratunk egy picit tullelkesedte a dolgot: olyat irt - bennunket lekicsinyellve - ami pont kedves Belankra illik, - ezt hivjak tullihegesnek:

"adrenalink
@Béla333: 09:08-ra Ez még a jobbik eset. De vannak olyan megszállottak, akik el is magyarázzák, hogy szerintük(!...) a falkavezérük mit is gondolt az az adott kérdésről, de ez persze köszönőviszonyban sincs az adott cikkben leírtakkal. Félelmetesek tudnak lenni:-(
thumb_up1 replyVálasz"

Szoval mi vagyunk azok, akik allandoan lelkesedunk kritika nelkul Gyurcsanyert, mig o csak realisan iteli meg Bercike osszes lepeset a valasztasokkal kapcsolatban.
Na, akkor most mennyibe is faj az lmp-nek (vagy inkabb a kancsimarcsi neninek) ez a Ron Werber gyerek?
Mert az az atkozott, "emuttnyoceves" Gyurcsany mnar bejelentette, hogy Tewes havi 10 ezer euro tiszteletdijat kap a valasztasokig. Szerzodes megkotve, nyilvanossagra hozva.
Na, akkor hogy is van ez a nagyon korrupcioellenes, tiszta lap-os Bernike?
koszpeko
@Béla333: Kóka mondta.
Más bizonyiték van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.