A hátrányos helyzetű emberek társadalmi esélyegyenlőségéért hozott létre egymilliárd forintos tőkével alapítványt Wáberer György vállalkozó.

Hátrányos helyzetű emberek társadalmi esélyegyenlőségének biztosítására alapítványt hozott létre egymilliárd forintos tőkével Wáberer György vállalkozó.

Hátrányos helyzetűeknek hozott létre alapítványt Wáberer György

Fotó: kormany.hu/Árvai Károly

Az alapítvány kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a Miskolci Törvényszék nyilvántartásba vette Wáberer György vállalkozó magánalapítványát, amelynek célja a hátrányos helyzetű emberek társadalmi esélyegyenlőségének biztosítása anyagi eszközökkel és természetben nyújtott támogatásokkal. Az alapítvány vagyona egymilliárd forint. Székhelye a zempléni Füzér.

Közleményük szerint az alapítvány vagyonának minden forintja közvetlenül segíti a beteg gyermekeket nevelő és megélhetési gondokkal küzdő családokat, hozzájárul tehetséges gyermekeik iskoláztatási költségeihez. A kuratórium által vezetett alapítvány ítéli oda a beteg gyermekek otthoni ápolásához szükséges eszközök beszerzési költségeit, gondoskodik a tehetséges, de nélkülöző gyermekek oktatásáról és hozzájárul a hátrányos helyzetű családok életminőségének javításához.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Árvai Károly)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Mi a fene. A feketén, román fuvarosok foglalkoztatásból "befutott" vállalkozó a hátrányos helyzetűekre gondol?
Jozefina
Nagyon helyesen teszi!!! Példát mutat a sok szemét keresztényi genyónak!!! (Flóri hol a lóvé te mit csináltál vele?)
quadrocopter
Mészáros, Garancsi, Széles-Perpetum Mobile meg a hasonszőrűek hol tartanak ebben a tárgyban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.