Szegeden ment fának egy BMW, első rendszáma is hiányzott, látszott, hogy rendőrök is helyszíneltek az autónál – a parkolóőrök mégis megbüntették.

Nem hatotta meg túlságosan a szegedi parkolóőröket az a BMW, mely jól láthatóan össze volt törve, első rendszáma is hiányzott, sőt, helyszínelés nyomait fel lehetett fedezni körülötte – olvasható a hvg.hu cikkében.

Nem hatotta meg a parkolóőröket, hogy balesetezett a kocsi – megbüntették

Fotó: pixabay.com CCO

A cikk szerint a Jósika és Gogol utcák sarkán álló járművet mégis "megajándékozták" egy "Mikulás-csomaggal" a parkolóőrök. 

A lap megkereste a szegedi parkolási társaságot, egyelőre nem kaptak választ tőlük.

A cikkben láthatóak a fotók az autóról és a csomagról:

Na, ez az igazi trollkodás: nem elég, hogy összetört a BMW, még meg is büntették – szabálytalan parkolásért

A szegedi parkolóőröket látszólag nem hatotta meg sem az össztört kocsi, sem a rendőrségi helyszínelés látható nyomainak látványa.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@iluminati: Nem igaz, az enyém is kapott már cédulát mert megálltam a parkolóban és mentem jegyet venni:-)) Szegeden nagyon hülyén van megoldva a parkolás, parkolóautomatákat kellene elhelyezni mindenhová, nem pedig két kilométerre bódét ahol vehetsz jegyet.
iluminati
Szegeden ez már így megy...ez a szokás...ha 30 millás az autó meg sem büntetik.. tapasztalatból tudom...
division
@iluminati: Nem igaz, az enyém is kapott már cédulát mert megálltam a parkolóban és mentem jegyet venni:-)) Szegeden nagyon hülyén van megoldva a parkolás, parkolóautomatákat kellene elhelyezni mindenhová, nem pedig két kilométerre bódét ahol vehetsz jegyet.
szaboria1
@division: Bizony ez nagyon rosszul van kitalálva.
Equus
a hivatal az hivatal. Ha egyszer büntethet vki és azért még jutalom is jár, nyilván büntetni is fog. Nem azért kapott kicsinyke kis hatalmat, h lemondjon a gyakorlás lehetőségéről... kapuőr vagy portás szindrómának hívják ezt. 60-as IQ-nál gyakori.
iluminati
@division: Már vannak automaták kihelyezve minden parkolóba...
Bocsánat tévesen írtam...pókos autóról van szó az enyémet el vitték miközben egy súlyos beteget vittem az orvoshoz...rakodási területen áltam meg ahol reggel 8 ig lehet tartózkodni de sehol a környéken nem volt szabad hely...bíztam abban, hogy még nyolc óra elött vissza érek, de sajnos 08:05-kor már nem volt a kocsim sehol...mellettem parkolt egy 30 millás szupergép ahhoz hozzá sem nyultak...A taxisok látták mikor elvitték még nyolc óra sem volt, és nagyon ovatossan szedték ki a kocsit nehogy megsérűljön a mellette levő...egyedül a taxisok és a renőrök segítő hozzáállása enyhítette dühömet...
division
@iluminati: Ezek szerint régen nem jártam Szegeden...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.