Legkésőbb a hét végéig meg kell állapodnia az ellenzéki pártoknak a választási szövetségről – mondta a DK egyik politikusa.

Molnár Csaba, A DK ügyvezető alelnöke azt mondta az ATV Startban hétfő reggel, hog még egyszer nem fordulhat elő, hogy olyan későn egyezzenek meg, mint a 2014-es választás előtt.

DK: elég az ötletelésből, a hét végéig meg kell állapodni

A politikus azt mondta: semmi értelme az újabb ötleteléseknek, helyette a 106 egyéni körzetben kell egy közös jelöltet állítani a Fidesszel szemben.

A DK hajlandó a korábbiaknál is nagyobbat engedni annak érdekében, hogy karácsony előtt bejelenthessék a közös jelölteket

- mondta politikus.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Komka Péter

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Már most is elég késő, de az ellenzéki oldalon nagyon össze kellene zárni. Példa erre a jobbik esete is. Orbán aljasságai határtalanok, bármikor, bárhol, bárkire ráküldheti pitbulljait!
Nem véletlen a mondás sem: "Egységben van az erő" !!!
wagabund
tessék mondani, a választók, a reménybeli baloldalra szavazók buksiját kijalófasz fogja megsimogatni?
tegnap volt szerencsém látni egy nyögvenyelős beszélgetést Hillerrel..rendkívül nagytudású ember, mert ó-görögül is el tudja mondani azt a semmit, amiről összevissza beszélt vagy húsz prcen keresztül...az az igazi teljesítmény...látni hogy mozog a szája, de a túlhízott fejéből nem jött ki semmi értelmes...tehát ő miatta már nem fognak berontani a függöny mögé..

Fodor a másik fele.. ő talán szerez öt-hat szavazót..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.