Gázpisztollyal rálőtt a Baranyai megyei cigány önkormányzat elnökére egy férfi, majd rátámadt, és a fegyverrel négy fogát is kiverte. A cigány vezető kórházba került – értesült több forrásból is a RomNet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"...magánjellegű vita során" - ha bűnöző, kitakarják vagy eltitkolják, ha áldozat, képpel, funkcióval lehet cigányként leírni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@nemfideszes: Még jó hogy említetted az USA-t...ott valahogy minden rasszizmus nélkül megjelölik az elkövető származását.../afroamerikai,latin...stb.../...no most hogy is van ez???akkor logikád mentén ha a kancigány balerínának "vállalja" fel magát...akkor a körözést úgy kell kiadni hogy balerínát keresünk...nos ilyen apróságok miatt vérzik ezer sebből a "mindenki egyenlő,nem különböztetünk meg senkit" mantrátok...
és még egy szösszenet a "törvényes" magyarázatodra...Magyarországon törvény mondja ki,mindenki ártatlan ,míg a bíróság el nem ítéli...akkor ártatlan embereket kőröznek,kergetnek a zsaruk???néhágy logikai bakugrás az elméletedre...
A megoldás roppant egyszerű...nevezzük nevén a gyereket...ha sértett a cigány ,mondjuk ki,ha elkövető,akkor is...
Ja hogy akkor a bűnügyi hírek 90%-a cigányozós lenne??? És akkor nem ők a hibásak,hanem mi a rasszisták...?
SystemError
@Pálinkás Pál: Látom nem fogjuk karcolni a tudományok világát sem, de annyit elárulhatok, hogy a szocializáció a miért-re a válasz. Persze empátiát a menekülteknél sem érdekelt annyira, akkor itt sem fog érdekelni, hogy "igazából" miért olyan a "cigány". Bocs, hogy ezt mondom, de ez sima előítélet, nem akarsz te ezen semmit megérteni, csak cigányozni egy jót...
Pálinkás Pál
@SystemError: Empátia...amikor 20-ból jó ha egy amelyiknek menekülnie kellett..de legyek szolidáris a másik 19 herével is...
cigányság miért olyan??? nos a választ agad is megtalálod...hoszú ,áldatlan ittlétük alattról 1 dolgot mondj ,ami előrevitte az országot..és a cigányok "követtél" el!!!
SystemError
@Pálinkás Pál: 20-ból 19... Ezeket honnan veszed és kezeled tényként?:) Mindegy úgy látom te gyűlölködni akarsz és azokat megbélyegzed, akik nem gyűlölködve kezelik ezt a kérdést még, ha nem is amellett vannak amúgy, hogy jöjjenek a migránsok. Ez a kedvencem, aki azért gyűlöl valakit mert a másik nem gyűlölködik!:) Kellemes Karácsonyt! :)
Pálinkás Pál
@SystemError: Viszont kívánom...bár a "hosszú" listádat nem látom itt a cigók hasznosságáról!!!
SystemError
@Pálinkás Pál: Feleslegesnek tartom, mert úgy sem az érdekel. Másrészről listát kéne írni a hasznosságról... Magadról írtál már ilyen listát. Hagyjuk ezt, már megtanultam, hogy teljesen felesleges ezekről beszélni. Majd egy nap lehet te is leszel menekül vagy "cigány", akkor ha más ért nem megtanulod. Persze amikor fordul a kocka te fogsz a legjobban követelőzni. Pont a hogy a cigányozós jobbik-os ismerőseim a legnagyobb "cigányok". Mindig meg tudják magyarázni, hogy miért nem fizet adót, miért lopja meg a főnökét, miért húzza le az ismerőseit stb stb, de ő más mert ott a suzukin a magyarország, meg fehér a bőre... csak az én olvasatomban, ő nem analfabéta szülőkkel a mocsokban nőtt fel, eleve lehetetlen esélyekkel. Nekem az ilyen sokkal nagyobb "cigány", hiába magyarkodik, Lehet listákat írogatni, de akkor írjunk mindenkiről, hidd el meglepő lenne a vége és nem 20/19-es arányok jönnének ki..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.