Botrány amit az origonak nevezett szennylap manapság újságírás gyanánt csinál. Név nélküli senkiházi emberek alkothatnak véleményt olyan dolgokról, amiről vagy semmi fogalmuk nincs, vagy csak azt hiszek van

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ugyanaz történik Nagy-Bandóval,mint Havassal,csak a módszer más.Havas megírt egy könyvet a Jobbikról,ez a bűne,Nagy-Bandó pedig igazat mondott,neki meg az.Mi ebből a tanulság?Mondj igazat,és betörik a fejed.Ennyi.Most Nagy-Bandót megpróbálják beállítani alkoholista elmebetegnek,és mivel a média kb 80%-a a kormányközeli seggnyalóké,ez többé-kevésbé sikerül is nekik.Sajnos mi vagyunk kevesebben,akik tudjuk,hogy ez nem igaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: Nagyon orulnek, hogyha mondanal valamely nepszeru mediumot, amit az orszagban ugyanugy szabadon, extra fizetseg nelkul el lehet erni, mint a "kiralyit"...
Tudod, amelyik media csak egy kicsit is ellenzeki volt, azt peldaul kivettek az olcso es nepszeru tv-csomagokbol, vagy csak egyszeruen lekapcsoltak a frekvenciarol, vagy zavartak az adasat, esetleg oriasi reklamadokkal sujtottak.
Egy szavam nem lenne orban ellen, ha 50-50 % lenne a kampanylehetoseg, dehat ez szinte lehetetlen...
1magyar
@karma1: Nem tudok mondani, tájékozatlan vagyok a tulajdonosokat illetően.De tv-t is alig nézek. Főként itt a neten "lógok".
karma1
@1magyar: Tudod, voltak nagyon jo kozossegi oldalak, mint peldaul az origo es az index... Mindketto mervado volt, NEM ellenzeki es NEM kormanylapok (ill. internetes oldalak) voltak, hanem a valosaghoz nagyon ragaszkodo pontos, hiteles oldalak.
Aztan egyszercsak nem ismertem ra a lapok tartalmara.
Hat kiderult, hogy az origo a matolcsy gyerek jatszotere lett, az indexet is valami habonykozeli jobarat kapta meg, a Nepszabadsagot ill. a hozzatartozo 32 videki lapot pedig a mehszaros nyelte le, egyben...
Innentol kezdve az origo, riposzt, bors, index meg a tobbi ilyen oldal szamomra hiteltelen lett, mert csak a fidesz erdekeit nezik, tehar nekem egyik sem felel meg.
Boldog karacsonyt kivanok neked es szeretteidnek...:o))
1magyar
@karma1: Neked is Boldog Karácsonyt és a családodnak!
bencemacska
@1magyar: ma, 09:01
Ha nem vagy tájékozott a tulajdonviszonyokat illetően, akkor nagyon tanulságos lenne számodra a Népszabadság története.
A Népszabadság nem volt szegény lap, tekintélyes alaptőkével rendelkezett.
Ha valakinek nem jut eszébe, hogy még tőkeemelést kell végrehajtani, amire a költségvetés nem adott pénzt a mi adónkból, eladták egy pénzügyi befektetőnek. Pecina "úr" aztán a Népszabi tőkéjét befektette a döglődő kiadójába és nyomdájába egészen addig, míg veszteséges lett. A lapszám csökkentés megállítására viszont nem tett semmit! Megszüntette.
Ezért vette meg gyorsan "valaki", hogy ne kerülhessen olyan kézbe, aki esetleg újra indítaná!
De erről olvashatsz - itt a NET-en - sokkal bővebben!
Persze ebben benne van az MSZP szőrös keze is bőven! (L. Népszava új urát!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.