Nem lánctalpas, hanem gumikerekű páncélos. De így is legjobb illusztrációja a keresztény-illiberális NER lelkivilágának. Lövészpáncélos a karácsonyi vásár előtt. A hivatalos indoklás szerint a vásárt kell védenie, de a jármű védelemre alkalmatlan. Mint kiderült, még magát sem tudta megvédeni. Nem napkeleti bölcsek, jámbor pásztorok, juhok és angyalok állják körbe a magyarok jászolát, ahol Isten megjelenik testben közöttük. Hanem farkasok, ördögök, rendőrök és gépfegyverek. Azért vannak ott, nehogy a jászol közelébe férjenek a bölcsek, a juhok, a pásztorok, legfőképp pedig az angyalok. A megszületett kis Jézus menekült volt. Olyan zsarnok elől menekült, mint a magyarok Orbánja. Jézus Krisztusnak ma nincs helye Magyarországon, ahol megszülessen. Anyja a szögesdróton fennakadt volna. Még egy istállónyi hely sem lenne számára Magyarországon. A legelmaradottabb helyen is hívnák a rendőröket, riadóztatnák a polgármestert: migráns jött a faluba szülni...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
kb. ez a kiállított kohószökevény csak madárijesztőnek jó. A vallásos hókusz-pókuszt leszarom, de ha már a sok idiótának ilyen felvett szokásai vannak, hát éljenek vele. Azt találom érdekesnek, h az idióták pénzéből, az ő védelmükre pénzelt csapat éppen azokat rémisztgeti, akiket védenie kellene... Milyen biztonsági őr az, aki fegyverrel fenyegeti az őt alkalmazó cég tulajdoosait?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: ADAMS harckocsi nincs, ABRAMS M1A1,killetve M1A2 van. Azért boldog krácsonyt!
1magyar
@Equus: Egész Európában így van, ha nem is tank de nagy a védekezés a terroristák ellen.
Eladott Ország
Azt mondja a felcsúti amatőr focista, hogy a Jóisten majd megvédi az országot, ennek csupán annyi feltétele van, hogy ő és bandája maradjon hatalomban. Azt üzeni az az ember, aki hatalmával visszaélve milliárdossá tette a saját apját, testvéreit, lányát, vejét, egykori kollégiumi szobatársát és a nem túlságosan okos, de mindenre kapható szomszédját, hogy ő, Orbán Viktor felhatalmazást kapott dönteni, nyilatkozni és cselekedni is azokban a dolgokban, amelyek az én legbensőbb magánügyeim és nem hogy egy felcsúti senkinek, de a Pápának, vagy a létező, vagy nem létező Istennek sincs se köze, se beleszólása. Az önmagát mindig a saját érdekei alapján meghatározó Orbán Viktor és üzlettársai kommunistából demokratává, liberálisból nacionalistává, a vallást megmosolygóból fundamentalista kereszténnyé vedlettek viszonylag rövid idő alatt, és a szemük sem rebbent. Köszönöm, de nekem egy ilyen köpönyegforgató, hazug, embertelen, erkölcstelen, telhetetlen, számító gazember ne üzengessen se karácsony, se más apropóján. Tartsa meg azt azoknak, akiket azért etet, hogy tapsoljanak. A szektaalapító gyerekének, a kastélyokat vásárolgató másik gyerekének, a
földbirtokokat halmozó feleségének, a pénzért hűséges, hatalomért őt imádó talpnyalóinak.
Hamarosan el fog jönni az az idő, amikor nem még egy darab Balaton, nem egy újabb kastély, jacht, milliárdos megbízás lesz a legnagyobb álmuk, hanem a mentelmi jog megtartása. Hamarosan Polt Péter egészségéért, örök életéért és a pozícióban maradásáért fognak imádkozni a közpénzből épült templomaikban. Addig is: kívánok békességet legalább erre a pár napra.
Eladott Ország
nepszava.us/bartus-laszlo-karacsony-tankkal/
A belvárosban tankkal fenyegeti a karácsonyi vásárt. Ezalatt ő terroristákkal üzletel. A világ diktátoraival barátkozik. Gyalázza azokat, akik pénzéből él az ország. Bezárja az emberek szívét a rászorulók, a nyomorultak előtt. Elűzi az országból a tehetségeket, és szétszakítja a családokat. Magyarországot a világ diktatúrái közé löki és lejáratja a civilizált világ előtt.
Megy a vadkan, a bűnszervezet tagjai loholnak utána, s lopnak reggel, délben és este. A hazugságban van az ereje. Felszámolja a jogot és az igazságot, kettős mércével mér. Mit tud ártani ehhez képest egy terrorista vagy bármilyen ellenség? Eladósítja az országot: az ország szegény lesz, az Orbán-család gazdag. A fatolvaj kioktatja a népet, s közben köti a milliárdos üzleteket. A saját lábon álló lánya szállodaláncot kap ajándékba. Külföldre hordják a pénzt. A magyarok szeme elől elrejtett hitelek és segélyek formájában lopnak tízmilliárdokat. Megdöntötte az alkotmányos rendet. Államellenes bűncselekményt követett el. Felszámolta a jogállami Alkotmányt. Eltörölte a köztársaságot. Életfogytig tartó büntetését kell követelni. Nem kollaborálni vele. Ez a helyzet törvényes megoldása. Bojkott és kivonulás. Passzív ellenállás. Az engedelmesség felmondása. Ő irányítja saját ellenzékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.