Vajon leülnénk-e kártyázni egy partiba, ahol már a játék elején mindenki tudja, hogy az egyik partner cinkelt lapokkal játszik? Részt vennénk-e olyan futóversenyen, ahol csapatunk tagjainak lábaira öt-öt kilós súlyok vannak erősítve, a többiek viszont szabadon futhatnak? Beszállnánk-e olyan versenybe, ahol még el sem kezdődött a versengés, de már győztest hirdettek? Versengenénk-e a győzelemért olyan körülmények között, amikor ellenfelünk még a célegyenesben is változtathatja a verseny feltételeit?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem azon kellene agyalni hogy bojkottálni kellene a szavazást!teljesen rossz stratégia. Minden jó érzésű embernek el kell menni szavazni és vinni kell magával még egy embert!!!Ha nem megyünk el szavazni az csak a mocskos geci fityfasz malmára hajtja a vizet.higgyétek el hogy a fityfasz birkák mind elmennek szavazni!!!És így beérik a csuti geci viktor szopkin álma!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Már mindegy nem tehetünk semmit se, az azeri baltás gyilkos miatti feljelent is elcsalták, ahogyan a többit.
papa.49
Ezzel nem értek egyet, ez csak a fütyisz biztos 2/3 át hozhatja el, a megoldás aki most a bojkottot fontolgatja annak is el kell menni szavazni, sőt vigyen még magával 2 embert, mert mennél többen szavaznak annál kisebb az esélye a 2/3. nak Teljesen mindegy melyik pártra szavaznak, sajnos most is nem valakire, hanem valaki ELLEN kell szavazni !!!
justhpeter
@papa.49: Igen, amit javasolsz, az a második lehetőség. Az első a nemzetközi szinten is bejelentett választási bojkott, mindaddig, míg konszenzusos választási törvény nem lesz.
papa.49
@justhpeter: A nemzetközi bojkott semennyire nem érdekli a hordát, a másik meg én abban se hiszek, nézd meg a történelmet mi mindig magunkra maradtuk a harcunkban a nyugat soha igazán nem segített ... Pedig ez a kis ország sokszor hozott áldozatokat a nyugat érdekében, ezt a harcot nekünk kell megvívnunk, helyettünk nem fogja senki megtenni ...
Tehát mindenkinek EL KELL MENNI SZAVAZNI ez az egyetlen esélyünk ...
dr. prédikátor
Nem azon kellene agyalni hogy bojkottálni kellene a szavazást!teljesen rossz stratégia. Minden jó érzésű embernek el kell menni szavazni és vinni kell magával még egy embert!!!Ha nem megyünk el szavazni az csak a mocskos geci fityfasz malmára hajtja a vizet.higgyétek el hogy a fityfasz birkák mind elmennek szavazni!!!És így beérik a csuti geci viktor szopkin álma!!!
tudode
Aki Á-t mond, mondjon B-t "is"!
.
Az a "szerencsétlensége" ennek az országnak, hogy eddig még senki nem ejtette ki se a száján, se írottan, hogy EGY PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHES szekta kerítette hatalmába az országot, jelzésértékűen PENGÉS DRÓTTAL IS!
.
1. Az ALAPTÖRVÉNYÜK illegitim! Amint sikerül "megszabadulni" tőlük velük együtt KUKA!
.
2. Ha már becselezték a PÁRT-ALAPTÖRVÉNYÜKET, még azzal is ALKOTMÁNYOS PUCCSOT hajtottak végre.
.
Mindezek eltörpülnek azoktól, amelyeket TÖRVÉNYESÍTETTEN MAGUKÉVÁ TETTEK, mert ez a GRÁNIT SZILÁRDSÁGÚ fogalmazvány kb. ANNYIT ÉR, mint azok akik ÖSSZEGÁNYOLTÁK, és az alapjogoknak annyi!
.
Ma már a LEEJTŐN NINCS MEGÁLLÁS sem a "volt" fiatal demokratáknak, sem az ORSZÁGNAK!
.
Csinálják csak VÉGIG ezt az ILLIBERÁLIS ŐRÜLETET, aztán essenek transzba úgy, hogy hírmagjuk se maradjon, mert addig EBBEN az ÁLTALUK GERJESZTETT MOCSOKBAN úszkál velük együtt az egész társadalom, sőt MÉG láthatólag az EU működését is befolyásolja az EURÓPA BACILUSA!
.
Így tovább KISZ URAK, végállomás a TÖRTÉLEM SZEMÉTDOMBJA!
Peller Anikó
Kedves fideszes Debil Mária! Anyukádat bojkottáljad ne a magyarok utolsó esélyét.

Aki ilyen csökkentértelmű az bátran bojkottálja saját magát ha csak ennyi esze van. Na persze ha megbízásból teszi..
justhpeter
@Peller Anikó: Utolsó esély akkor lenne, ha lenne miből választani. De nincs ! Ez az "ellenzék" minden csak nem ellenzék. Arra sem alkalmasak, hogy kitöröljem velük. Pedig volt rá 8 évük. Azaz 8 évig fizettünk egy ellenzéknek mondott valamit, ami nem az volt. Azért a pénzért nyalókát is vehettünk volna.
glorianna
Elkésett a bojkott, '14-ben lett volna értelme - az volt az első választás az alaptörvény és a módosított választási tv. életbe lépése után. De most már csak duzzogásnak hatna :(
Peller Anikó
@justhpeter: lesz miből választani, nyugodt lehetsz. Olyan hosszú lesz az ikszelős cédula, hogy végig sem tudod olvasni.

Nemis tudom az ikeszelős hülyebélák hogyan fogják rajta megtalálni az elempét. A jobbikot mondjuk biztos könnyű lesz a jobb oldalon, a nemeszpét meg a bal oldalon. De csak ha nem fordítva fogod a pappirost.
quadrocopter
Baromság, ez csak a hordát erősítené! Mindenki vigyen magával még két embert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.