Van egy érzés a világon, – úgy hívják, hogy SZERETET. Ami nélkül boldogulni, szépen élni nem lehet. Nem számít a mennyisége, – pénzben nem is mérhető, s bárhol élnél a világban, mindenhol elérhető… ------------------------------------------------------------------------------------------- Dsida Jenő: Emlékül /1925/ Áldja meg az Isten, akiket még eddig soha jobban nem vert – Áldjon meg az Isten minden szenvedő, jövő-magot vető, béke-szerető, vendég-szerető, igaz magyar embert.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Minden propis partizánnak, ellenállónak, demokratának B.Ú.É.K.!
A vak birkáknak nyalósót és legelőt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ismét egy évvel több!
Vagy eggyel kevesebb? :)
BUÉK 2018 Mindenkinek!
Mobil123
Hát látom a kampanyél továbbra is kiáll egyesek szájából. Hihetetlen hogy még az ünnepek alatt sem tudnak kulturáltan megszólalni.
Boldog új évet kívánok .
Veleda
Újévi köszöntő az új esztendőre, legyen a 2018 jobb, mint az előző !

Itt van már az új esztendő, legyen teli padlás, bendő! Hízzék malac, pulyka, lúd, hosszú kolbászt, kurta bút! A kamrában száz zsák búza, láb a csizmát el ne nyúzza! Teli legyen a fazék, jusson nekünk maradék!
mindnatsol
Évről-évre egyre szarabb.
Már csak a szerzés mozgatja az embereket.
Ha sokat szereztél jobban érzed magad... jobbnak érzed ugyanazt a szart, amiben nyakig vagy merülve.
A hülyeség kora már beköszöntött, de a mesterséges intelligencia fejlődésével csak tovább fog mélyülni. (most még nevetsz rajta, de később, nem fogsz)

Sötét legújabb kor...
2018-ban még közelebb kerültünk hozzá.
2019-ben, meg még közelebb fogunk.
2020-ban már nem is biztos, hogy lesz...
cikicakk55
@kereső: Tegnap 17:08

Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű verset.Ezt az egész fórumtémát megkönnyeztem,mert jól esett végre az emberi oldalaitokat is látni,nem csak a hétköznapi politikai ügyek és az igazságtalan élet van az előtérben.Köszönöm neked,hogy most az öröm könnyei folyhatnak le az arcomon,mert mint a hozzászólások száma is mutatja,sokan vagyunk,csak nem találkozunk mindenkivel mindennap Csodálatos érzés,hogy ennyi jó ember gyűlt itt most össze egy helyen. Most már Január elseje van és BUÉK! Minden nagyon jó barátnak.
Desischado
@cikicakk55: Neked is drága, és az egész családodnak! Meg amúgy mindnyájunknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.