A polgármester volt az ötletgazda. Mintha magasles volna, úgy néz ki a nyugotszenterzsébeti buszmegálló. Tetején korlát is van, nehogy leessen valaki – tudósított szerdán az RTL Klub Híradója. A baranyai település lakói új buszmegálló szerettek volna, de arra nem volt pályázat, így az önkormányzat egy kilátót építtetett, amire kaptak állami támogatást. A csatornának az egyik helyi képviselő arról beszélt, a helyiek érdekében készült az épület. Sok óvodásunk, iskolásunk van, és a falu elejéről gyalog jöttek fel ide télen. Szegények mire felértek, a lábuk elázott. Így meg tudtuk oldani, ott helyben fel tudnak szállni a buszra – fogalmazott. Mint mondta, a polgármester leleményességének köszönhető, hogy egyáltalán épült buszmegálló.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gratulálok a polgármesternek! Jó fej! Ez a "kilátó" sem rosszabb, mint az egy méter magas! És ennek még hasznos funkciója is van! Nyáron élvezik majd a srácok a kilátót is.
csipetke
Láttam a híradóban,szenzációs.Egy kreatív pacák a polgi.Lehet,hogyha stadionra pályázott volna,dől a della...
quadrocopter
Genyóföldön a köz érdekében trükközni kell! A rohadt stadionok esetében nem kell!
nevemnick
Ötletekben elég ,,gazdag" az a vidék. Nem messze lakik a ,,köcsögmentesítő" Cserdi polgármester is.

:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.