Nem igaz, hogy Gyurcsány Ferenc átverte a Modern Magyarország Mozgalmat – válaszolta a Demokratikus Koalíció szóvivője Bokros Lajosnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ha kicsit is egyezkedni akarna Bokros, már rég abba hagyta volna a cselezést Dettó ezt csinyája Juhász is, csak az MSZP vel.
Szerintem ők az önkormányzati választásra készülnek, vagy az LMP-nek falaznak.. Itt még kavarnak egy utolsót
Tudomásul kell venni itt befagytak az ellenzéki frontok. Az MSZP osztódása nehezen csinálható vissza, mert csak ez a bázis jelenthet még lehetőséget a változtatásra.Ki kell várni hogyan kapják össze magukat. A kicsik eldönthetik zsarolnak, vagy túlélnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A MOMA-nak ha meg akar maradni, akkor csak úgy lehet a küzdelembe menni, ha saját listával indul, hiszen a párttörvény szerint ha 2 választáson nem indul egy párt, akkor a megszüntetik!
A MOMA 2014-ben nem indult, így ha most sem indul önálló listán, akkor annyi nekik!
Ezt nyilván tudta mind Gyurcsány, mind Bokros, amikor '17 szeptemberében bejelentették, hogy ők együtt!
Most hiába ajánl neki Gyurcsány a DK listáján helyet, ha ezt elfogadja, megszűntetik a pártját.
Ezt utasította vissza Bokros!
Hülye volt, hogy egyáltalán szóba állt Gyurcsánnyal, ő letarol mindent és mindenkit aki vele szóba áll!
Bokros is így járt!
Csizmás Kond
...fel kéne fogják végre hogy épp az ilyen napiszaroskodásaik miatt nem fognak rájuk szavazni.
Ha már most így cirkuszolnak mi lesz ha hatalomra kerülnek...
Eladott Ország
Kompromisszumképtelen, kicsinyes harcok uralják az ellenzéket, mely felaprózza a választókat, ezzel biztos győzelemhez segítve a Fideszt. Függetlenül a kialakult ellenszenvtől a kormánypárt felé, még mindig vannak annyian, hogy egy hasonló választási helyzetben győzelemhez segítsék az ország szétlopásán dolgozó pártot. Idehaza évről évre bebizonyosodik, hogy a választások mindössze üzletet jelentenek a pártok szemében. Nem választókat látnak, hanem lehetséges milliókat, nem az ígéretek betartása a fontos, mindössze a parlamenti küszöb elérése. Amint bejutnak, vége van mindennek, az ígéretek ígéretek maradnak örökre, a választók nem fontosak többé.
Csizmás Kond
Amúgy mivel tudják, hogy külön egyikük sem képes kormányozni, de a kapzsiságuk nem engedi, hogy a lehetséges előnyöket másnak engedjék oda így egymást falják fel.
..vagyis nem is az ország kormányzása izgatja őket hanem csak a haszon.
bencemacska
Egy kis kiegészítés az igazság kereséshez:

" Cikkünk megjelenése után reagált a DK, akik szerint pont fordítva történt minden, mint Bokros állítja.

"A DK ősszel mind a MoMa-nak, mind a Szolidaritásnak választási együttműködési ajánlatot tett. Listás befutó helyeket, egyéni jelölési lehetőségeket ajánlott a DK. Ezt a javaslatot a Szolidaritás elfogadta, meg is született a szövetségi megállapodás. A MoMa és Bokros Lajos azonban több körös tárgyalás és mérlegelés után az elutasítás mellett döntött. A DK ajánlata méltányos volt: a közvéleménykutatásokban nem mérhető támogatottságú MoMa-nak parlamenti képviselete lett volna a választások után.
A DK szerint álláspontjukat Pusztai Erzsébet támasztja alá, aki néhány napja lemondott a MoMa elnökségi tagságáról, és tegnap azt írta, hogy csak olyan pártra szabad szavazni, amely el fogja érni az öt százalékot. "
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/12/onalloan_indult_a_moma_a_valasztasokon/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.