Beizzította kampányát a DK. Ott ütik a kormányt, ahol a legjobban fáj, és ahol a társadalom többsége Orbánék ellen van. Miközben lassan az összes ellenzéki párt egymással van elfoglalva és fűtött tévéstúdiókból üzenget a másiknak, addig Gyurcsány - úgy tűnik - megtalálta a Fidesz-rezsim gyenge…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
az én anyukám nekem azt mondja: a szerződés, ami alapján a volt Magyar Köztársaság fizet két önálló jogi személyiségű állam között jött létre. Egyik a Magyar Népköztársaság, amelyik jogutódja a volt Magyar Köztársaság. Másik fél a Szovjetunió, de az meghalt. Jogutódnak talán a Független Államok Közösségét lehetne tekinteni, de annak az Ukrán Köztársaság nem tagja. Anyukám szerint ezzel a szerződés maga is elhalt, ergo nincsen jogalap a nyugdíjak fizetésére. A kifizetések pusztán csak a mostani rablókeresztény kurzus kénye-kedve miatt történhetnek.
Sztem anyukámnak igaza van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 13:53 De így nem lesz kormányváltás saját pecsenye sütögetése mellett.
1magyar
@Equus: Tehát a magyar kormányok jogalap nélkül herdálják el a pénzünket. Ez elég nagy ágyú lesz Gyurcsánynak.
kereső
@Eladott Ország: 06:39, az mszp-re gondoltál?Hiszen ellenzéki oldalon deklaráltan baloldali csak ők vannak.,ha nem akkor légyszi kiterjeszteni a kérésed a széllmp-re.és a most ismét együtt-re,akik mégis külön.Ott is van ego! Mérjünk már egyenlő mércével,és nem hittem volna,hogy erről pont neked kell emlékeztetőt irni.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 06:45
Igazad van, ezt nem tudom megbocsátani Botkának!
Jött látott, megbukott, de szétzúzta az esetleges összefogást!
Persze a kendermagos Juhász, az LMP és a Momentum semmivel sem különb!
peterkelemen
A Jobbik és az LMP kitart továbbra is a határon túli g*cik mellett, akkor kérdem én ki is a hazaáruló? Pontosan ők azok a fideSSel egyetemben. Ez ma már alap ha egy párt ellenzéki az határolódjon el az Orán-szavazó gerinctelen határon túliaktól.
peterkelemen
Bassza Jeszenszky is. Kálmán Olga műsorában azt mondja a barom, hogy sokkal inkább jobb lenne Budapest-Kolozsvár vasútvonal. Hiába beszél Orbán ellen ha éppen ezzel is őt támogatja. Naná, hogy nem kóser a kínaitól felvett hitel egy teljesen értelmetlen soha meg nem térülű Budapest-Belgrád vasútvonalra, de Kolzsvár? Mit akar ez a barom, hogy Orbán szavazóinak ne kelljen ezentúl 8 órát veszélyes utakon autókáznia? Hagyjuk már. Szőrnyű buta emberek ezek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.