Hódmezővásárhelyen Németh László plébános elmondta, kire érdemes szavazni (a Fideszre), és kire nem (az ellenzéki jelöltre).

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Az, hogy ezt egy olyan, aki ennek a rendszernek és a tőle kapott korlátlan anyagi támogatásnak haszonélvezője elmondja, ahhoz katolikus papi-gyomor kell. Persze, van annyi pénz, amiért benyalunk. Pláne, hogy a viselt dolgaikat is elnézi a rendszer, úgy erkölcsi, mint anyagi téren. Ezen már meg se lehet lepődni, hiszen a klérus erkölcsi nívója megegyezik a Vezérünkével. Ahogy ez a katolicizmus alapítása óta mindig így volt. Mindkét szereplő kizárólag a saját érdekeit nézi.
De az, hogy aki egy ilyen misét képes hányinger nélkül végigülni és nem köpi le a templomlépcsőt kifele jövet, na annak szerintem még nagyobb bajok vannak az erkölcsi és egyéb mentalitásával. Pláne az az öregasszony, aki napról-napra a fillérecskéjét számolgatja és boldogan hallgatja, hogy egy élet munkája után a saját nyugdíja és a családja helyett ismét
(többek között) az az egyház húzza le a hasznot, amelyiknek éppen a rajta való segítés lenne a feladata.
Ha annyira fontos a lelki nevelés, akkor miért nem az fizeti, amelyik köztudottan a világ leggazdagabb szervezete. Nyisson némi bukszát a Vatikán is, ne csak a mienkben túrkáljon.
Aki Én
Mondanám, hogy orbán csak beteg kreténeket tud megvenni, mert a gondolkodók rühellik, de sajnos túl sok a beteg kretén kis hazánkban.
szaboria1
Nagyon akar még egy templomot építtetni. De vajon lesz e elég hívő hozzá. Mert elnéztem a videót. Nem voltak sokan de megjegyzem mivel ministráns gyerek is volt. A pap miért nem volt mise ruhába öltözve?
Hellcat
Mekkora határtalan undorító dolog bazdmeg így politizálni a templomban.
Jozefina
Isten színe előtt hazudni??? Ekkora bunkó papot ritkán látni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.