Nem minden nap látni ilyen képet és videót a rendőrségi hivatalos honlapon. Különös és rejtélyes történet rajzolódik ki a körözési közleményből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A nap körözési fotója a vörös hajú nőé, aki boxerrel a kezében kurvaanyázott a 168E busz mellett

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen nő 2017. december 15-én 21 óra 20 perckor Budapest X. kerületében a Téglavető utcai buszmegállóban leintette a menetrend szerint közlekedő 168E jelzésű autóbuszt.

A nő fellépett a buszra és a táskájából elővett egy „boxer”-t, majd trágár szavakkal illette a járművezetőt. A rövid szóváltást követően az ismeretlen nő leszállt a buszról, majd egy ütést mért az álló busz oldalára.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A közleményből nem derül ki, hogy mi vagy ki szított viszályt a vörös hajú nő és a sofőr között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- olvasható a közlemény végén.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez komoly...semmi sérülés és kitakaratlan képpel??? A kis köcsög aki elvágta a lány nyakát,miért nem volt látható???Hányok a zsaruktól,meg lassan már a firkászoktól is!!!
lópicigáspár
@Pálinkás Pál: Pedig a viselkedéséből ítélve valószínűen békemenetes!
szep napot
@Pálinkás Pál: Hat azert mert ez nem cigany. A ciganynak tobb joga van mint egy magyarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.