Újabb merényletre szánta rá magát hatalmát féltve a Fidesz. A péntek délutánra szervezett diák-véleménynyilvánítás annyira kiverte a biztosítékot, hogy újabb törvénytelenségre késztetik a hívőket. Retorziókkal fenyegetik a diákokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szeretném én azt látni ha igazolom a gyermekemnek a napot és minden klappol, hogy nem fogadják el !!!
Esetleg az igazgató az asztallal együtt repül ki az ablakon !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@görbetükör: Ezt most miért mondod?
Eriksson
@görbetükör: Mert nem értem a logikáját.
gulyasgyula
@Eriksson: ...Egyet értünk ..Ez nem a gyerekeknek jutott eszébe ..Amit a végén nyilatkozott a leszerepelt ""TANÍTANÉK """ mozgalom tagja , LEGKÖZELEBB ŐK IS BESZÁLLNÁNAK a gyerekek mellé ..Ennek az egésznek a tanárok az okozói ,,..Ők reformálják már az 1980-as évektől kezdve az oktatást mikor úgy tanítottak képről olvasni hogy gyerek nem tudta az A B C -ét ..Kik dolgozták // ÍRTÁK ÁT A TANKÖNYVEKET ÁLLANDÓAN // ??? A T A N Á R O K ...!!! Még Orbán is iskolába járt mikor én már a pedagógusok hülyeségén mérgelődtem ...Most itt az eredmény aminek természetes hogy része a jelenlegi kormány is ..De nem az a megoldás hogy egy 17-éves fiatal ultimátumot ad a kormánynak ..Úgy járnak mint a ""TANÍTANÉKOSOK "" látva a néhány fiatal tüntetőt // a többség felnőtt volt //maradnak 5-6 százan és senki nem veszi őket komolyan ..Hány ember lázad a kormány ellen ITT AZ interneten ?? Egyszer számoltam 2 hétig nem jött össze 2 ezer ..Mindig úgyan azokkal a nevekkel találkozni minden oldalon ..Pár ezer ember még családostól akár 5-tel megszorozva is kevés.. A gyerekeket meg nem a kormány ,vagy az igazgató fogja bántani hanem a fidesz szimpatizáns tanár fogja osztályozni 2-3-4-5 hét múlva ..Az eredmény borítékolható ..A politika mindig mocskos dolog volt most is az és nem gyerekeknek való ..Éljék ők csak a maguk életét ..Aki nem az vessen magára ..
Eriksson
@gulyasgyula: Tökéletesen egyetértek veled.
A gyerekek nem a mindenkori kormányoktól okosabbak vagy butábbak, hanem a tanítók-tanárok hozzáállásától.
Ha a diákok azt látják, hogy nevelőik leszarják az iskolát mert csak a saját érdekeik fontosak, ők is úgy fognak hozzáállni. Aztán lehet mutogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.