Újabb merényletre szánta rá magát hatalmát féltve a Fidesz. A péntek délutánra szervezett diák-véleménynyilvánítás annyira kiverte a biztosítékot, hogy újabb törvénytelenségre késztetik a hívőket. Retorziókkal fenyegetik a diákokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szeretném én azt látni ha igazolom a gyermekemnek a napot és minden klappol, hogy nem fogadják el !!!
Esetleg az igazgató az asztallal együtt repül ki az ablakon !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Nem baj riogassanak! Ilyenkor le kell szarni torony magasról. A diktatúra ellen kőkeményen fel kell lépni mindenkinek!!!
peterkelemen
Orbán és aljas diktatúrája ellen harcolnia kell minden demokratának! A diktatúra ellen minden demokratának harcolnia kell méghozzá nem csak szavakkal, de tettekkel is. Eljött a cselekvés ideje: "Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a FORRADALOMTÓL, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen, gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és egyáltalán mindazoktól a (...) veszedelmektől, melyek az által válnak valódi veszedelmekké, hogy félünk tőlük. A demokráciának, a nép uralmának előfeltétele az, hogy az alávetettek megszabaduljanak a felettük kialakult hatalmi és uralmi szerkezetek társadalmi... lélektani nyomása alól. Meg kell tapasztalniok, hogy az úr és szolga viszonya nem szükségszerű és nem megdönthetetlen. (...) Csupán az az egy FORRADALOM az elkerülhetetlen és nélkülözhetetlen, amelynek során az emberi méltóság egyszer s mindenkorra való érvénnyel fellázad, és megelégelve embernek ember felett való uralmát, emberrel szemben való kiszolgáltatottságát, a közösséget birtokba veszi. Ha egyszer egy közösségben ez a forradalom lezajlott, akkor minden egyéb politikai, gazdasági és társadalmi változás létrejöhet többé-kevésbé fokozatos és megrázkódtatás nélküli módon is." /Bibó István/
papa.49
Szeretném én azt látni ha igazolom a gyermekemnek a napot és minden klappol, hogy nem fogadják el !!!
Esetleg az igazgató az asztallal együtt repül ki az ablakon !!!
Nessy
Még szerencse, hogy jogállamban élünk, és mindenkinek joga van a vélemény nyílvánításhoz, ha az megegyezik pártunk és kormányunk véleményével! Éljen a bigott szervilizmus, röviden illiberalizmus!
gulyasgyula
@peterkelemen: ..Aztán a gyerek elkezd egyre rosszabb jegyeket hozni , majd külön órát javasolnak neki , aztán nem sikerül az egyetemi felvételi stb ..Biztos megéri a gyerek jövőjét feláldozni ???
Aki Én
@gulyasgyula: Gyerekeink jövőjét akkor áldozzuk fel, ha csendben tűrünk.
gulyasgyula
@Aki Én: ..Hány ember nyomorodott meg ,halt bele az igazába a történelem folyamán ?? De talán van egy frissebb példa is a Katalánok a miniszterelnök Brüsszelbe a 3 miniszter börtönbe Ők hülyék voltak ??? Vagy csak érvényesült a régi mondás ""az igazság a hatalom kezébe van """!! Budaházinak is meghálálta a hatalom a 2006-os tevékenységét ..Ha a tüntetésen éri valami a gyereket akkor azért ki felel ..??? Helytelen egy tizenéves gyereket tüntetésre engedni ..Igaz ez csak az én véleményem és nem is biztos hogy igazam van ..Még minket is megtalálhatnak a hivatásos heckerek aztán jönnek a meglepetések ..Dolgozzon meg a politikus a miniszteri székért Ő fogja élvezni ..Én nem kaparok másnak gesztenyét ..
kokopelli
@gulyasgyula: ...magyarul kussolni kell? '56-ban is kellett volna?'89-ben is? Én nem
tudom,mert az '56-ot a kiscsoportban,a '89-ről pedig a tengerentúlon túristaként hallot-
tam! Nem volt érdemes? Nem a vita kedvéért kérdem,de minden ország más és más!
Aki Én
@gulyasgyula: Hú, ez demagóg lett.
Ahol meg sem szólalnak, ott alakul ki Észak-Korea.
peterkelemen
@gulyasgyula: Hidd el megéri. Voltam én is diák még a Kádár rendszerben és igenis ezerrel lázadoztunk. Soha nem szabad megijedni pláne félni a retozióktól. Egy bátor és valóban demokrata ember soha sem fél. Hajrá diákok ti vagytok a jövő nem mások!!!
peterkelemen
@gulyasgyula: Magasról le kell szarni a hatalomnak mi tetszik és mi nem. orbánék diktatúráját is magasról le kell szarni. Én is kaptam anno igazgatói rovót. Na és akkor is lázadtam sőt azután még inkább lázadtam a rendszer ellen.
peterkelemen
Nem a diákoknak kell félni hanem Orbánéknak, akik tönkre baszták az oktatást és az egészségügyet. Az ország romokban hever. Magyaroszág ma már az utolsók között kullog szinten mindenben. Orbánék félnek valójában, ezért próbálják csitítani a népet , de nem fogják tudni arról én és még sokan mások gondoskodni fognak, hogy a történelem szemétdombjára kerüljenek.
peterkelemen
Egy demokratának kutya kötelessége harcolnia a diktatúra ellenminden eszközt bevetve! Intőt kpnak, rovót, bebörtönzik az embereket? Tessék csak tegyék annál nagyobb dühvel és energiával fogunk nekik mennek! Még a börtönben is fellázítom a rabokat ellenük. Ütni-vágni kell Orbánékat és egyszerre több fronton harcolni ellenük addig ameddig a porba nem hullik a felcsúti törpe feje.
peterkelemen
@gulyasgyula: Jegyezd meg: bármely regnáló hatalom legyen az bármilyen erős gyenge a néppel szemben. A nép mindig erősebb bármely regnáló hatalomnál. Ideig-óráig ezek a rendszerek létezhetnek, de nem örökké. Orbán bukása már elkezdődött. Már csak idő kérdése mikor bukik el véglegesen.
Ludmilla
@papa.49: de ugye az alkotmány asztalára gondoltál?
Eriksson
Nem tudom ki, hogy van vele, de a hozzászólásokból ítélve itt legtöbben azt sem tudják, miről van szó.
Láttam egy videóriportot egy tizenéves diákkal, (aki kifejezetten jól fésült, jól öltözött, s egy elkényeztetett úrifiú benyomását keltette) aki a tanulók összességének kb. egy %-át képviselte, mint egy diák érdekszervezet vezetője. Ő elmondta, hogy mik a követeléseik. Visszatérő panel: a modern oktatás bevezetése, melynek mibenlétét a sokadik rákérdezésre sem tudta megmagyarázni. Csupán annyit, hogy ők bizony nagyon le vannak terhelve, s ha a tanuláson kívül több szabadidejük lenne, több idő jutna tv nézésre és videójátékokra. Szóval nagyon szánalmas és provokációgyanús volt a fiatalember okfejtése.

A végére az is kiderült, hogy ezt az egész megmozdulást, meg egyáltalán ennek a diákszervezetnek a létezését a német Martin Schulz pártja finanszírozza.
gulyasgyula
@peterkelemen: ..A Római birodalom is megbukott és Orbánnak is ez lesz a sorsa szerintem ezt Ő is tudja ..Csak tudod a taxis blokádkor Bot Péter Ákos aki most osztja az észt már a katonaságot akarta bevetni ellenünk ..Meg még van néhány elvtárs akik most vissza vágynak a pénzeszsák mellé amiben én nem segítek ..Abban az időben a ""Mészárost Zsiros Gézáknak hívták hívták "" míg őket támogatta a kormány engem adóztatott "" A B O K R O S ---L A J O S "" közbe 30-40 embernek adtam munkát ..Az új hatalomnak úgyse a kisember érdeke lesz a fontos mint az elmúlt 27-28-év bizonyítja , akkor minek kaparjak nekik ..Még nincsenek is kormányon de már a hatalmon osztoznak még a MOMENTUMOSOK is ..A dühöt lecsillapítják vízágyúval mint a Budaházit .. A börtönbe se meg a városba se lesz sok követőd ezt megígérem ..Aztán majd rájössz hogy míg Te szenvedtél a változásért más élvezi a hasznát ..Természetesen Te és mindenki más az csinál amit jónak lát ..Én maradok a szavazásnál és az unokáimat se engedem tüntetni ..
peterkelemen
@gulyasgyula: Igen te gyáva vagy és gyávaságra neveled a gyermekeidet is. Az ilyen gyávák jutatták Magyarországot Európa pöcegödrévé. Az ilyen gyávák miatt szenvednek ma milliók és az ilyen gyávák miatt halnak meg emberek. Szerintem te ásdál el magad, mert szar ember vagy és az is maradsz és úgy is fgosz eltávozni erről a világról.
gulyasgyula
@kokopelli: ...Akkor biztos emlékszel 56-ot a szabad Európa rádió segítette aztán mikor nem jött katonai segítség futottak a hordószónokok világgá ..89-ben nem volt semmi rizikós kivéve a taxis blokádot mikor a most minden tudó Bot Péter Ákos -ék a katonaságot akarták bevetni ..Jó írod "minden ország más és más"" meg körülmények is mások ..Attól még nem engedem az unokámat egy bizonytalan kimenetelű tüntetésre , ilyenkor minden erő ott van és bármi történhet ...Ha baj van lehet sírni hogy erről nem volt szó..Egy 18-éve a fiatalnak még nincs komoly véleménye ilyenkor a csorda szellem érvényesül amit nem tudni hova vezet ..
gulyasgyula
@peterkelemen: ..Na látod az ilyenekért verik ki a fogat egy tüntetésen ..Gyáva neked az a repedt sarkú , vérbajos jó kúrva anyád aki szemedbe fingotta a púdert és rászoktatott a tejre ..Pöcegödör a mocskos pofád te kis 48-kg buzi fotelforradalmár ..At utcára se mersz kimenni este csak itt ugatsz ..Na látod így fajúl el a tüntetésen is a hangulat aztán fél szemmel botorkálsz haza ..Köcsög !!!
Jozefina
Ifjú lányok és fiúk!!! Ne hagyjátok magatokat megvezetni, megfélemlíteni!!! A jövő a tiétek és ezért nektek kell harcolni!!! Nem micsit, Nagyon!!! Az igazgatót is el lehet zavarni, ha nagyon akarjátok.Ti tudjátok:
"Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
Eriksson
@Jozefina: Nem kötelező felsőoktatást igénybe venni. De ha mégis akarják, nem a diákönkormányzat fogja előírni, hogy mi legyen a tananyag. Mert itt arról van szó, hogy azzal nem elégedettek, s nem arról, hogy ütik-verik, vagy éppen szabadságukban korlátozzák a jövő nagy reménységeit.
kokopelli
@gulyasgyula: nem emlékezhetem,mert mint írtam a kiscsoportosok nem
vonultak a Kőrúton,de mesélték,hogy az egyetemisták igen! Egyébként a te
hangvételeddel egyedül is ellen tudnál állni! Kell ez a hangnem neked?Lehet
várni arra is,hogy a fideszesek az aggok otthonából life TV-adáson lemonda-
nak.
kokopelli
@Eriksson: miből derült ki? Forrás?Mikor? Tedd be az adást,mert szeret-
ném megnézni! Előre is köszönöm!
division
@gulyasgyula: Teljesen jól jellemezted Péter barátunkat, egy kis munkanélküli senki, aki itt éli ki magát a propelleren (meg még más oldalakon is, de inkább nem ragoznám). Azért elképzelem magam előtt ahogy beolvasott mondjuk kisiskolásként Kádár apánknak:-))))
papa.49
@Ludmilla: Nem az igazgatói asztalra ...
Eriksson
@kokopelli: 13:10.
5:50-től látható az ominózus riport a független diákparlament szóvivőjével.
www.youtube.com/watch?v=Bp6Trl9g4uw
Aki Én
@Eriksson: A videóban a srác is elmondja, hogy nem kevesebbet szeretnének tanulni, hanem modernebb módon.
Aki Én
@gulyasgyula: 12:22 GRATULÁLOK!! Te tényleg gyáva vagy. Ezt az ilyen megnyilvánulások egyértelműen megmutatják. És gyenge is.
Eriksson
@Aki Én: De arra nem tudta a választ, hogy szerinte milyen a modernebb. Valszeg a felkészítésénél erre a kérdésre nem tértek ki.
Meg úgy egyébként is: Aki sosem főzött még, honnan tudja, hogy a szakácsok nem jól teszik a dolgukat?
Aki Én
@Eriksson: Rosszul látod. Attól, hogy nem tudok főzni, még érzem ha a kaja szar.
Az oktatás nem attól szar, hogy ez a kiscsávó azt mondja. Ez téma sok éve, szakemberek, tanárok, diákok, szülők egyértelmű véleménye. Gyakorlatilag a kormány kivételével mindenki elégedetlen.
Eriksson
@Aki Én: Aha, értem én. Azt is, ha a tanárok tüntetnek, meg minden. De egy ilyen fiatalember, aki még mit sem tud a világról csak a nagyokat utánozza, nos, ez így nem túl hiteles.
S ha legalább rendesen felkészítették volna, ha már tervek voltak vele. De így egy merő égés az egész.
Perwool
@Aki Én: @Eriksson: @kokopelli: Engedjetek meg egy pár mondatot.Nem tudom mit tudnának még bevezetni a jelenlegi tanter mellé.
Esetleg taníthatnák a fütyilóbálást és a puncivakarást is. Vagy mondjuk lehetne középiskolában gyurmázás, testékszer-ismeret. Netán tananyag lehetne a kreatív papírhajó készítés.
Közben már jelenleg is, a reál tárgyak tekintetében soha nem látott mélységekben teljesítenek a magyar diákok. A lakosság minimum negyede tekinthető funkcionális analfabétának.
Az általános iskola játszóházzá alakul. A középiskola befejezése nem biztosíték arra, hogy az illető tud írni-olvasni. A főiskolák, egyetemek jó része diplomás egyéneket állít elő büfé-ruhatár szakon. Ha netán valaki mégis szakmunkássá válik és urambocsá ért is ahhoz, amit tanult, akkor viharos gyorsasággal távozik valami olyan helyre, ahol a munkának van becsülete és ez a fizetéseken is látszik. Ha netán értelmes diplomát szerez, mint mondjuk mérnök, orvos, informatikus, akkor nagyjából ugyanezt teszi a zöme. Maradnak a humán menedzserek, a médiaszakosok, meg az olyan szellemi színvonalú jogászok, mint akikkel tele a parlament.
A lényeg, hogy a vén, komcsi Hoffmann Rózsi etika óráján tanuljanak a kölykök a haldokló nyugatról.Balog hittanóráján megtudják, hogy az Isten így szeret, ha sem írni sem olvasni nem tudsz. Szisztematikusan állítják elő azt a nyájat.
Eriksson
@Aki Én: Ja és attól, hogy úgy érzed rossz a kaja, még nem biztos, hogy a szakács nem érti a dolgát. Lehet, hogy csak te nem szereted.
Aki Én
@Eriksson: Szerinted miért őt hívták be a ,,nagyszerű" Echoba? VAnnak nagyon felkészült diákok, szakemberek is, de azoktól rettegnek.
Attól, hogy én nem tudok neked hiteles, szakmai előadást tartani az atomokról, attól még vannak.
Aki Én
@Eriksson: Más ha valamit nem szeretek, más, hogy meg tudom-e állapítani laikusként, hogy a kaját odaégették, vagy elsózták-e. A kajás hasonlat ide nem passzol, állj le vele.
Eriksson
@Aki Én: @Aki Én: Nem kell erőltetned a vélt igazad, mert nincs olyan.
Ráadásul a ,,nagyszerű" Echo nem újságcikk, ahol mindenféle hazugság van leírva, hanem képileg jelenítette meg ennek a fiatalembernek az átlátszó manipuláltságát, butaságát, aki saját magát adta a maga lehetetlensége bizonyításaként.
Aki Én
@Eriksson: Annyira erőlködsz a félremagyarázáson, hogy az már vicces. Ennek a srácnak és a fos oktatási rendszernek semmi köze egymáshoz. Te ezen rugózol, de tök értelmetlenül. Bekaptad a horgot :)
Eriksson
@Aki Én: Nem baj, ha így gondolod. Hiszem, hogy rajtad kívül vannak még érteles emberek akik hisznek a saját fülüknek és szemüknek.
görbetükör
@Eriksson: - Ugyan, itt minden remek, a gazdaság dübörög, az emberek boldogok, vezetőjüket imádják, gond egy szál se. Csak a gaz ellenzék áskálódik, ellenük kell vívni a szabadságharcot.
Őket kell szögesdrót mögé zárni és akkor minden heppi.
Eriksson
@görbetükör: Ez most hogy jön ide? Eltévesztetted a topikot?
Nessy
Egy tény, hogy bár diák éveim nagy része a Rákosi érára jutott, de a tanárainknak hála nem utáltuk meg az iskolát, és a tanulást!
Viszont a sok memoriternek Versek, irodalmi részletek) hála, lett szókincsünk, megtanultunk érthetően fogalmazni. szöveget érteni,értelmezni.
Amit nem értek, hogy amikor digitálisan sok minden elérhetó, áttekinthetőbb, értelmesebb formában, akkor miért kell oldalakat megtanulni feleslegesen. Inkább az lenne a lényeg, hogy ha öt oldalt elolvas, akkor tudja a lényeget röviden elmondani! Ma már a magolás helyett a logikus gondolkodás, a kreativítás, a team feladat megoldás lenne a lényeg, az értelmetlen magolás helyett.
Arról nem is beszélve, hogy volt a gimiben "humán" és "reál" osztály.
Mi latint tanultunk, a humán tárgyak voltak erősebbek, a reálosok ábrázoló geometriát, és a reál tárgyakat preferálták.
Nem lehetne egy kicsit a diákok szemszögéből nézni a dolgokat? Vagy a "szakértők" csak a 100 évvel ezelőtti oktatásra emlékeznek?
wagabund
Látszatra nem is lesz baja egy diáknak sem...de biztos, ami biztos, a tüntizők neve ott lesz a direktor asztalában..hosszú még a tanév...van idő a bosszúra...mint tudjuk, a diák veszít, nem a tanár...(az, amelyik hajlandó besegíteni a direktornak)
gulyasgyula
@kokopelli: ... Egyszer minden hatalom vége elérkezik de ez inkább a jó ellenzéken múlik hogy mikor ..Sajnos a régiek már ismertek az új ellenzék meg még nem túl hiteles ..Az kevés hogy váltsuk le Orbánt ..A miért a lényeg ..Korrupt ??? Minden politikus az ,az egész világon ..A bevándorlás ellenes programot is fel kellene vállalni de ezt valahogy Orbánon és Vonán kivül egy párt se akarja ..Pedig ez sok szavazót hozna ..Majd lesz valahogy ..Járom az országot nem olyan nagy a baj mint az ellenzék mondja ..
gulyasgyula
@division: ..Kösz a tájékoztatást ..Általában a kis senkik vannak ilyen nagy hangon ..Ilyenekkel szokás kitapétázni a kocsma WC-ét ...Ellőbb --utóbb kiveri valaki a fogát ..szívesen megtenném én is ha eltudnám kapni ..
görbetükör
@Eriksson: Nem te írtad, hogy pénzelik a tüntetőket? Különben a jóléttől és boldogságtól eszükbe sem jutna ilyesmi. Csak azok a gaz áskálódók tévesztik meg a diákokat.
Vagy te felejtetted el, hogy milyen cikknél vagy?
gulyasgyula
@Aki Én:... Ha nem tudsz semmi érvet felhozni nem gond de ne személyeskedj és se teszem ..Nem vagyunk egy véleményen se gond ..Én már megtanultam a leckét van aki most tanulja ..Az ellentétek viszik előre a világot ..Ez normális de ehhez nem kell trágár hangnem ..
Eriksson
@görbetükör: Olvasd el, miről és mit írtam. Aztán folytathatjuk...
görbetükör
@Eriksson: Olvastam. De nem folytatom, mert letagadod a csillagos eget is. :D
kokopelli
@Perwool: miért is érinti ez amit írtál az én kommenteimet? Nekem nem jön
össze,csak az,hogy van négy nagyonközeli barátom Pesten,és amikor ott dol-
goztam négy évet delegálva (2009-2014) megismertem az oktatási rendszert!
A tanárok ill. a sulisok szemszögéből is! A hibbant Rózsikát is ! Miért tud egy
majdnem 10-szer akkora ország akár tartománytól függő alapoktatással, na-
gyon kevés vagy,semmi változással értelmesen tanítani? 3 gyereket láttam az
elsőtől a kilencedik osztályig "sarat állni" változtatás nélkül! Azután a szakmai
ill. az iparos-"mester"-kiképzésig!Tiszta világos szellős iskolákban,elérhető ta-
nárokkal,akik évtizedekig ugyanott tanítanak,holott ez egy kisváros!
(az iskola bővítését akár még magyar iparosok is csinálták,ami csodálatosra si-
került))
Értetlenül álltam a magyar iskolarendszer előtt,amikor az ismerős pedagogusok
eszmétcseréltek! ( két ált.isk.-i és egy gimnáziumi tanár, egy logopédus,ill. egy
masterstudent...napról-napra kittet rágva! :--(
gulyasgyula
Megnéztem a tüntető gyerekeket és tulajdonképpen normális dolgokat kérnek , ..Ha bele gondolunk ezeket a problémákat a PEDAGÓGUS társadalom okozta ..Már a 1980-as években elkezdődött amikor úgy tanították a gyereket olvasni hogy nem ismerte az A B C ..-ét ..Azóta csak egyfolytában reformálták az oktatást amit a jelenlegi kormány is folytatott ..Ami szomorú hogy most a választások előtt felhasználják a gyerekeket a kormányellenes lázításba .. Mert senki ne gondolja hogy ezt a gyerekek találták ki most ..A gyerekek kérése az elmúlt 40-50-évben mindig időszerű lett volna ..Reméljük a kormány érdembe fog foglalkozni az üggyel ..
human
Csak fenyegetőzés. A szülő igazolhatja a hiányzást. De úgy tudom, hogy a szervezők publikálták hogy tudnak a társaik úgy megjelenni, hogy ne érje őket retorzió.
Ha mégis valaki egyest kapna az igazolt távollét ellenére annak nem lennék a helyében mikor összefut majd a szülővel.
görbetükör
@Eriksson: Csodálod, félnek az igazgatói intőtől, meg a rendőri készültségtől.
A gaz libsik meg mindenütt ott vannak, ezért sem ártott volna a kijárási tilalom. Aki mégis kimegy, rács mögé. Egyelőre.
Eriksson
@görbetükör: Nem csodálok semmit, már a tegnapi napon elmondtam a véleményem az egészről.
görbetükör
@Eriksson: Azért valamit meg kell jegyeznem. Ha mondjuk milliós nagyságrendűeket vártak, akkor tényleg bagatell.
De azért a több ezer résztvevőt nem kellene lebecsülni. Főleg, hogy annyira félnek tőlük!
Sokan voltak ott, nem pukkadt ki semmi!
A hazugságok és azok terjesztése terjesztése az illibsi álkeresztény kultúrához tartozik, amit tisztességes ember mélyen megvet.
Eriksson
@görbetükör: Nem igazán tetszik, hogy a diákokat belekeverik a felnőtt ellenzéki problémák demonstrálásába.
Milyen idegbeteg ifjúságot akarnak kinevelni?
görbetükör
@Eriksson: Egyébként tényleg felháborító, hogy belekeverik őket olyasmibe, ami róluk szól, ami őket érinti. Mi közük hozzá? Hogy veszik a bátorságot, hogy reagáljanak.
Ja, a gaz libsik hergelik őket, különben jámbor birka lenne mind. Az ilyesmi egyetlen hatalomnak sem tetszik.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2018/01/20/szellemtelen-jellemtelen-es-esetenkent-nevtelen-megelhetesi-firkaszok-fogjak-ontani-magukbol-a-mocskot/
Szellemtelen, jellemtelen és esetenként névtelen megélhetési firkászok fogják ontani magukból a mocskot.Mindenki, aki a Fidesz korlátlan hatalmára a legcsekélyebb veszélyt jelenti, aki a maffiózók, tolvajok, strómanok, feneketlen bendőjű rablólovagok hálózatát érzékenyen érinti, annak nekitámadnak a dögevők. Haladéktalanul. Szellemtelen, jellemtelen és esetenként névtelen megélhetési firkászok fogják ontani magukból a mocskot, mert ezeket a fiatalokat is le kell rántaniuk a saját szintjükre. Ehhez mindent és bármit felhasználnak, ahogy szoktak.
Eriksson
@görbetükör: Mondja valaki, hogy ez a Jabronka Richárd nem egy felbujtó. Ezt a mondatot hogy lehet értelmezni? Mint túlterhelt diákok panaszát, vagy mint egy anarchista provokátor balhézásra felhívó "beszédét".
"Csak egy kérdés maradt. Hajlandóak vagytok utcára lépni? Nem csak magatokért, hanem egymásért? Ha igen, és elhozzátok a nektek fontosakat, akkor leszünk elegen, és elhozzuk a változás korát."
Eriksson
@görbetükör: 15:51. Tegnap belinkelem egy videót, ahol nem erről volt szó. Ott valóban arról beszélt (makogott) egy fiatalember, hogy nekik sérelmeik vannak, s ezért kell ez a tünti. Végül egészen más lett belőle. Az egész megmozdulás nem a diákokról szólt.
görbetükör
@Eriksson: Jahátperszetermészetesen!
Itt minden remek, a gazdaság dübörög, az emberek boldogok, vezetőjüket imádják, gond egy szál se. Csak a gaz ellenzék áskálódik, ellenük kell vívni a szabadságharcot.
Őket kell szögesdrót mögé zárni és akkor minden heppi. Bolond, pontosabban felbujtó, aki a jelen helyzeten változtatni akar!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Eriksson
@görbetükör: Semmi ilyet nem mondtam. Csak azt kifogásolom, hogy ilyen nemtelen eszközökhöz nyúl az ellenzék, minthogy a diákokat maguk előtt tolva cirkuszolnak Martin Schulz alapítványának a pénzén.
Mert van akiknek semmi se drága. Még az se fontos, hogy a diákoknak békés gyermek és ifjúkort engedjenek.
csipetke
@Nessy: Rétvári azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban,hogy mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz,de ezekszerint az iskolákban ki lett adva,hogy amelyik diák tüntetett,az intőt kap.Nyilván amelyik a felsőoktatásba készül,nem kockáztat.A fidesznek nem célja az okos nép,ezt a rendszert ők alakították így,hogy a diákok agyon vannak terhelve,olyasmivel tömik a fejüket,amire a büdös életben nem lesz szükségük.8 órát a padban ülni,aztán még otthon tanulni,így nem lesz idejük és energiájuk a rendszer ellen lázadni.Ki van ez találva...
iluminati
Nem kell megiedni a fiataloknak!!!Ne hadják magukat a jövőjük függ tőle...
Eriksson
@görbetükör: Jaja, még az ilyesmi is könnyen előfordulhat, ha utcai balhékra kapacitáljuk őket.
görbetükör
@Eriksson: Elő is fordult, csak nem éppen a libsik kapacitáltak.
Eriksson
@görbetükör: Teljesen mindegy. A hülyeség és az anarchia ragadós
görbetükör
@Eriksson: Akkor gondolom, te nem ünnepled sem október 23.-át, sem március 15.-ét. (Szerintem ismét be kellene ezeket is tiltani!)
Nehogy rád ragadjon valami!
Foltot ejtene ám rajtad!
Eriksson
@görbetükör: Ezt most miért mondod?
Eriksson
@görbetükör: Mert nem értem a logikáját.
gulyasgyula
@Eriksson: ...Egyet értünk ..Ez nem a gyerekeknek jutott eszébe ..Amit a végén nyilatkozott a leszerepelt ""TANÍTANÉK """ mozgalom tagja , LEGKÖZELEBB ŐK IS BESZÁLLNÁNAK a gyerekek mellé ..Ennek az egésznek a tanárok az okozói ,,..Ők reformálják már az 1980-as évektől kezdve az oktatást mikor úgy tanítottak képről olvasni hogy gyerek nem tudta az A B C -ét ..Kik dolgozták // ÍRTÁK ÁT A TANKÖNYVEKET ÁLLANDÓAN // ??? A T A N Á R O K ...!!! Még Orbán is iskolába járt mikor én már a pedagógusok hülyeségén mérgelődtem ...Most itt az eredmény aminek természetes hogy része a jelenlegi kormány is ..De nem az a megoldás hogy egy 17-éves fiatal ultimátumot ad a kormánynak ..Úgy járnak mint a ""TANÍTANÉKOSOK "" látva a néhány fiatal tüntetőt // a többség felnőtt volt //maradnak 5-6 százan és senki nem veszi őket komolyan ..Hány ember lázad a kormány ellen ITT AZ interneten ?? Egyszer számoltam 2 hétig nem jött össze 2 ezer ..Mindig úgyan azokkal a nevekkel találkozni minden oldalon ..Pár ezer ember még családostól akár 5-tel megszorozva is kevés.. A gyerekeket meg nem a kormány ,vagy az igazgató fogja bántani hanem a fidesz szimpatizáns tanár fogja osztályozni 2-3-4-5 hét múlva ..Az eredmény borítékolható ..A politika mindig mocskos dolog volt most is az és nem gyerekeknek való ..Éljék ők csak a maguk életét ..Aki nem az vessen magára ..
Eriksson
@gulyasgyula: Tökéletesen egyetértek veled.
A gyerekek nem a mindenkori kormányoktól okosabbak vagy butábbak, hanem a tanítók-tanárok hozzáállásától.
Ha a diákok azt látják, hogy nevelőik leszarják az iskolát mert csak a saját érdekeik fontosak, ők is úgy fognak hozzáállni. Aztán lehet mutogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.