Nem volt igaz, amivel indokolta, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra az Eliosról szóló jelentést. Ha akarnák, már ma megtehetnék.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Mind a 40 Olaf jelentést hozzák nyilvánosságra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Ezt bezzeg nem lobogtatják úgy mint a 4es metróét...
papa.49
A ,,táskahordozónak,, pont ennyi esze van NEM SOK, TALÁN NEM ÜL HÁTTAL A MOZIBAN ))))))
kukac50
Mind a 40 Olaf jelentést hozzák nyilvánosságra!
quadrocopter
Már a mikrofon is tudja, mikor hazudik ez a tetű!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! evét szádra ne vedd!
"Azért sikeres az ország, mert sikeresek a vállalkozók. Melyik sikeres vállalkozónak a nevét citálta most ide? Azét, aki a miniszterelnöknek a veje. Idecitálta volna a nevét, ha nem ő lenne a miniszterelnök veje? Persze, hogy nem! Mert akkor még több 10 ezer sikeres vállalkozónak a nevét kellett volna ma felsorolni. Mi fáj önnek, képviselő úr? Az, hogy ön sikertelen, hogy önök sikertelenek? Ez fáj önnek, képviselő úr? Ez semmi más, mint szimpla irigység"
– ezt válaszolta Lázár János kancelláriaminiszter november 6-án a parlamentben a jobbikos Szilágyi György képviselő ama kérdésére, amely Tiborcz István miniszterelnöki vő gazdagodását firtatta. Vagyis ezt bírta kiszemélyeskedni magából Orbán csatlósa arra a felvetésre, hogy Tiborcz István a cégeire szabott közbeszerzések révén állt egy ország zsibbadó lábára.
bencemacska
Én viszont jobban hiszek Jávor Benedeknek:

"Lázár szavaiból körülbelül az “a” betűk és az “és”-ek igazak, a többi hazugság."
dr. prédikátor
"Ha akarnák, már ma megtehetnék."De nem akarják mert akkor megint ,mint oly sok esetben bukta van!!!No meg úgy e a cigus fecalicus vejéről van szó , aki a mi lábunkon áll!!!
kokopelli
@papa.49: ...de ha villámlik,akkor mosolyog a fény felé!
nemkati
Persze, hogy nem hozzák még nyilvánosságra, mert előbb azt kell kitalálni, hogy milyen magyarázatot fűzzenek hozzá, ami elég nagy hazugság ahhoz hogy a birkáik elhiggyék, viszont kimagaslóan zseniális vállalkozói bravúrnak hangozzon. Ne várja senki, hogy a 4-es metróval kapcsolatos OLAF jelentéshez fűzött, „a jelentés nemzetközi baloldali bűncselekményről számol be” őrjöngésükhöz hasonlóan most majd azt fogják mondani, hogy „a jelentés az 0rbán-család bűncselekményéről számol be.”
bencemacska
@nemkati: ma, 18:08
Pedig így lenne igazságos!
És Simicska is megszólalhatna! Elvégre tőle került vissza, - feltőkésítve - ez a cég a tiborchoz.
nemkati
@bencemacska: Hát, én azt nem tudom, ki mindenkinél mint tulajdonosnál fordult meg az Elios, ezt találtam róla:
Az Eliost 2009 augusztusában alapította Erdei Bálint és Tiborcz István, eredetileg ES Holding Zrt. néven, de a figyelem csak akkor terelődött a vállalkozásra, amikor 2010 őszén a Közgép név szerint is megjelent a tulajdonosok között... Bár Simicskáék idővel távoztak a cégből, a kormányfőhöz kötődő családi kapcsolat miatt töretlen az érdeklődés a vállalkozás sikere iránt. 2015 áprilisában azonban Tiborcz István eladta a Green Investments & Solutions Kft.-t, amely Erdei cégével fele-fele arányban tulajdonolja az Eliost.

Simicska nem tudom, mennyiben sáros a mostani botrányban, de lehet, hogy ő is azt mondhatja, hogy ő akkor már nem volt tulajdonos. Ha viszont a botrányos csalások még Simicska idejében kezdődtek, akkor szerinted Símacska mivel állhatna elő? Ahogy Tiborcz se tudna mit mondani arra a kérdésre, hogy ez most akkor hogy? Azaz, bármit mondana, ki kíváncsi rá, nyilván mosakodna, eredménytelenül.
bencemacska
@nemkati: Te többet tudsz mint én!
Az biztos, hogy az ES Holding Zrt jogelődként szerepel.
Én csak arra emlékszem, hogy amíg a Közgép is tulajdonos volt megtízszerezték az Elios vagyonát (vagy bevételeit?)
2013 és 2016 között volt Tiborcz I. a többségi tulajdonos! 2015-ben adta el!
Az OLAF által vizsgált időszak pedig 2011 - 2015 év.
Valamikor a "nagy esküvő" idején került a többség Tiborchoz!
( Én mindig azt hittem, hogy nászajándékként! De ezt csak én GONDOLTAM anno mikor nagyon futott a szekér!)
nemkati
@bencemacska: Még az is lehet, hogy tényleg nászajándékként kapta. Mindenesetre amit az előbb idéztem, az a vs.hu 2015 augusztusi cikkében azzal a címmel jelent meg, hogy "Akivel Orbán veje az első milliárdot összehozta".
vs.hu/gazdasag/osszes/akivel-orban-veje-az-elso-milliardot-osszehozta-interju-0803#!s2
bencemacska
@nemkati: ma, 19:06
Az a cikk nem részletezi a Közgép szerepét.
Én azért gondoltam a nászajándékra, mert nem olvastam sehol arról, hogy került be a Közgép, és hogyan került ki a társaságból.
Mivel a bevétel abban az időben sokszorozódott, nem adta el a nem megfelelő nyereség miatt!
vadnarancs
Hol vannak a fideszseggnyalók? Nekik mi a véleményük?
bencemacska
@vadnarancs: ma, 20:00
Még tart az eligazítás!
cikicakk55
Kérlek segítsetek! Ez az Olaf nevű cég,azért van,hogy ellenőrizze az EU pénzek,támogatások,tényleg arra mennek-e el,amire adták őket?: Esetleg nincs is köze az EU pénzeihez? Itt írták feljebb,hogy mind a 40 Olaf jelentést hozzák nyilvánosságra. Én úgy tudom,hogy 40.nél sokkal több mindenre kapott az ország EU-s támogatást.Ezeknek viszont 99%-ban FideSS közeli cégek,vállalkozások nyerték el a tendert. 2010 előtt nem volt Olaf? Esetleg nem voltak annyira feltűnő,egyértelmű lenyúlások,amihez nem kellett Olaf?
Ezek most annyira nyíltan és pofátlanul lopnak,hogy,elég volt egy középiskolát végzett ápolónő tudása is ahhoz,hogy kiderüljön,itt legalább 3x-os túlárazások voltak,ellenfél nélküli tender kiírásokat lehetett elnyerni.Ahol volt több jelentkező is,ott is a FideSS közeli cég nyert,pedig azok jóval magasabb áron kínálták a kivitelezést.Szóval csalások sorozata,ezer milliárdok eltüntetése, korrupció,bűnpártolás,oligarcha, pénzmosás és minden más ami ezzel jár.28 év alatt még összesen ennyi bűnügyet nem tudtak eddig összeszedni,pedig egyik eddigi politikus sem volt egy szent.Vajon mennyire tudják ezt végig vinni? Olyan jó lenne csak egyetlen egy estére ott lenni láthatatlanul a,mikor azt hiszik,hogy csak a szűk családi kőr van ott.Vajon miről beszélgethetnek? Jó lenne tudni,hogy melyik fojtaná meg legszívesebben a másikat? Orbán Tiborczot,vagy fordítva. ? Mondjuk Lázárék beszélgetését is végig hallgatnám és van még pár ember,akinél nagyon csuklanék az biztos.
Kookas
@vadnarancs: nyalakodni ami meg a véleményüket illeti még nem mondták meg nekik.
papa.49
@kokopelli: Igen mert azt hiszi FÉNYKÉPEZIK ))))))))))))
Azt se feledjük mikor még nem tudták az EU. mankót a hónuk alá kapni, Hódmezővásárhely polgármestere segítette ki néhány száz millával a ,,pejkót,, )))))))))))))
Amit aztán nagyvonalúan hozzácsaptak a város 22 milliárdos hiányához, azt meg fizettük mi mindnyájan !!!
nemkati
@cikicakk55: Én az Olaf-ról nem sokat tudok, de az a 40 jelentés, amit az Olaf a magyarországi eus pénzek elköltéséről írt, az csak az a 40 támogatás, ahol csalások fordultak elő. És 2010 előtt is vizsgálták az eus pénzeket, megalakulásuk, 1988 óta.

Ezt én is szeretném, a láthatatlanná tevő köpenyben bemenni hozzájuk hallgatózni, amikor kiagyalják ezt a sok aljasságot, amit művelnek. :)
bencemacska
@nemkati: tegnap 19:47
Ebbe szó szerint belebotlottam most:
168ora.hu/itthon/tobbsegi-tulajdonnal-rendelkezett-tiborcz-cegenel-simicska-lajos-kozgepe-143933
"Ahogyan arra a Kormányinfón Lázár János is célzott, 2012 elejétől nagyjából egy évig a Simicska Lajoshoz tartozó Közgépnek többségi tulajdona volt a Tiborcz-féle Eliosban. Erre emlékztet mai cikkében a kormánypárti Magyar Idők.
A lap cégbírósági adatok alapján azt írja, hogy 2012. február 3-án az Elios Zrt.-ben tulajdonosként bukkant fel az E-OS Zrt., amely egészen 2013. június 3-ig birtokolta a részvények többségét. Az E-OS tulajdo­nosa pedig 2010-től egészen napjainkig a Közgép, Simicska Lajos zászlóshajója.

Az OLAF az Elios 2009 és 2015 között elnyert közbeszerzéseivel kapcsolatban tárt fel szabálytalanságokat."
Ennyi az egész cikk!
(Magyar Időkre nem kattintok!)-:))))
nemkati
@bencemacska: Ezek szerint mind sárosak, és Tiborcz jó tanítványa volt a símacskának, hogy a Közgép kiválása után is sikerült neki lenyúlni a 133 milliárd további részét, és ócska közvilágításokat kiépíteni.
bencemacska
@nemkati: ma, 13:41
Azt azonban ebből sem lehet megtudni, hogy hogyan került bele az "ős" tiborc cégb e az E-os 50%-kal?
Szerintem döglődött a cég, tőkeemelést kellett végrehajtani! ( Tehát Simicska cége mintegy tőkét kölcsönzött az Eliosnak!)
Hogy hogyan került ki az E-os, arról senki sem beszél! Ezért tekintettem és anno nászajándéknak!
nemkati
@bencemacska: Igen, már én is olvastam. Szóval nem nászajándék volt, Simicskának nem tetszett az alvállalkozók ki nem fizetése. De hát szegény Tiborcz, neki kellett az a pénz esküvőre, babavárásra, na meg száraz kenyérre és vízre. Utóbbi kettőt megkaphatja közpénzből is, ha a bíróság a megfelelő ítéletet hozza.
Eladott Ország
Hogy lehet, hogy nem unjátok még ezt a retkes, hazug színházi előadást? Az így kialakult büdösnagy helyzet meg az, hogy mindez csak rosszabb lesz. Ha már most is gyerekek cipőjével és kabátjával kell takarózni, azért mert a sleppnek egyáltalán nem hiányzott választások előtt, hogy a OLAF szennyest ki kell teregetni, mert a közpénz nem a felcsúti klán konyhapénze. Lesz még lejjebb is, Lázár elvtárs?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/lazar-janos-mem1.jpg
kokopelli
@cikicakk55: nem cég,hanem egy bizottság,amit a korupciós ügyek kivizsgálásának
céljából hoztak létre! (EU-s lóvék ellopása,elherdálása stb))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.