Mi a helyzet a sertésteleppel? – ez volt a fő kérdés, ami miatt a Magyar Nemzet munkatársai Debrecenbe utaztak.

"Megvettem a fél megyét" – megszólalt Kósa Lajos édesanyja
Fotó: Oláh Tibor / MTI

Kósa Lajos édesanyját, id. Kósa Lajosné Bacskó Katalint sikerült szóra bírnia a lap munkatársainak. A több millió forintos támogatást kapó mátészalkai sertéstelep ügyében tettek fel neki kérdéseket, a hölgy pedig ezt felelte:

Nekem nincs sertéstelepem. Vagy tudja, mit? Megvettem a fél megyét.

Majd kaputelefonon keresztül még beszélgettek egy kicsit. Idősb Kósáné az általa is családiként emlegetett vállalkozásról azt mondta, arról a fia tud beszélni.

Megmondom őszintén, nem rám van bízva, hogy én nyilatkozzam, ez biztos. Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben

– mondta az idős asszony, majd még hozzátette, "az ember a család összes dolgát nem szokta kiteregetni." Amikor emlékeztették, hogy a telep közpénzből kapta a támogatást, azt felelte, nem foglalkozik pénzügyekkel.

A lap forrásai szerint a sertéstelep úgy fordulhatott egy év alatt veszteségesből több tízmilliós nyereséget termelő vállalkozássá, hogy legalább öt-tízezer sertést kellene nevelniük. A helyszínen riportot készítő újságírók ennél jóval kevesebb állatot láttak, de pontos számmal a helyszínen kérdőre vont munkás sem tudott szolgálni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tiszta anyja ez a Lajos. Le se tagadhatnák egymást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anka
- kupaklala édesanyja csak egy disznót ismer..., a FIÁT!
Eladott Ország
A Kósa család úgy kezeli a köz pénzét, mintha konyhapénz lenne és boldogan nyilatkoznak, mintha mi sem történne. Majd Tuszi-Huszi elmagyarázza, hogyan tűnik el a közpénz.
www.youtube.com/watch?v=2A30BMD6b2I
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2018/01/19/valoban-nem-dzsentrik-ezek-hanem-egy-felfeudalis-rendszer-agyalagyult-de-annal-penzehesebb-tartooszlopai/
Értjük szerintem, nagyon is jól értjük, és valóban nem dzsentrik ezek, hanem egy elcseszett, félfeudális rendszer agyalágyult, de annál pénzéhesebb morális pöcegödrei, akik nyolc éve mást sem tesznek, mint erkölcsi prédikációkat tartanak arról, hogy mi a tisztesség, a becsület, ki a jó ember és ki a szaralak. Miközben az édes jó anyjukra íratják az ég alját is. Ez az egész önjáróvá és természetessé vált bűzös rendszer, ezeknek az embereknek a romlott, egybites világképe erről szól: önerőből nem jutottunk semmire, ezért ellopjuk a másokét, és úgy teszünk, mintha ez lenne a világ rendje; aki ebben kételkedik, azt kikiáltjuk ellenségnek és a harc zajában tovább harácsolunk, ameddig egy egész ország bele nem fásul.
endeavor
@Eladott Ország: A mélyfideszes-mélybuta-mélyparaszt-mélymagyar kósa családnak, a közpénz, már kosztpénz kategória.
Ezek már eljutottak odáig, hogy tényleg komolyan azt hiszik, ez jár neki alanyi jogon.
MENTHETETLENEK !

Sajnos a nagyobbik baj, hogy ha ezek maradnak még négy évig (vagy tovább), az ország lesz menthetetlen :(

Én elmegyek innen a picsába (azért azt ne felejtsük el a nagy tolongásban), de akkor is fáj.
papa.49
Az újságíró jogosan felteheti a kérdést ,,MIBŐL,, ???
advocat
A 20 %-ból. Valahogy "tisztára" kell mosni a pénzt. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.