A kormánypárti képviselőknek utasításra kellett kedvenc magyar költőjüktől vagy festőjüktől posztolni. Miután a Fidesz nemrég szigorú kommunikációs sorvezetőt küldött szét képviselőinek migrációs témában, máris újabb utasítás érkezett a politikusokhoz – értesült a Magyar Nemzet. Ezúttal január 22-én, a magyar kultúra napjának alkalmából kellett posztolniuk közösségi oldalukon. Információink szerint a képviselőknek kedvenc magyar költőjüktől vagy festőjüktől kellett kitenniük egy-egy versidézetet vagy alkotást.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos az én meglátásom szerint ez nem, vagy nem csak bizalmi kérdés, hanem ismerik őket! =))
Így is úgy is! Tudatlanságukat és arroganciájukat egyaránt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nos az én meglátásom szerint ez nem, vagy nem csak bizalmi kérdés, hanem ismerik őket! =))
Így is úgy is! Tudatlanságukat és arroganciájukat egyaránt!
Nessy
Meg vagyok nyugodva. Már a saját, válogatott embereiket is hülyének nézik! Vagy van alapja is? Ha azt veszem, hogy Rezsi Szilárd az Arany János emlékév fővédnöke,mert nem találtak "értelmesebbet", akkor érthető a szamárvezető.
nezelodo
Nincs ebben semmi furcsa, a párt Központi Bizottsága határozatban előírta, mit kommunikáljanak. Gondolom a területileg illetékes pártbizottságok megtartották az előírt koordinációs értekezleteket, bevonva a maradék társadalmi (párt alárendelt) szervezeteket közmunka irányítókat, önkormányzati cégeket, egyházi vezetőket stb a teljes társadalmi lefedettség érdekében. Istenem, hogy vágynak azokra a szép, vérzivataros időkre az ifjú párt harcosok!
verőce21
Nem a bizalom, vagy bizalmatlanság a kérdés itt, hanem a vezetőség tagjainak is érezniük kell a törődést. :)
A Sziszi "autentikusan" írta az első sorát a "Hymnus"-nak, Kocsis M. pedig ahogy Magyarország 2012. január 1-jén életbe lépett Alaptörvényének preambuluma a Himnusz modernizált első sorával kezdődik: "Isten, áldd meg a magyart!” - nincs ezzel semmi probléma.
(ha valakiknek ez problémát jelentene) :)
Nessy
@verőce21: Ránk is férne Isten áldása, hiszen a balsors ma is tép,
verőce21
@Nessy: Mi magyarok úgy látszik, így vagyunk ezzel minden korszakban. :)
Nessy
@verőce21: Alapjaiban a magyar pesszimista nemzet sok felmérés szerint.
verőce21
@Nessy: Vagy csak különös képessége van az örökké panaszkodó életformához.
szép új világ
@nezelodo: Ha élne még Rákosi Mátyás, most elégedetten hátradőlne a fotelben és csak annyit mondana, hogy - Csak így tovább elvtársak, előre a Lenini úton!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.