Miután Márki-Zay Péter független jelölt bejelentette, hogy indul Hódmezővásárhelyen, rászállt a Fidesz. Miután Márki-Zay Péter bejelentette, hogy független jelöltként indul a polgármester-választáson Hódmezővásárhelyen, alaposan megváltozott az élete. „Amióta szűk körben bejelentettem az indulásomat, a hatalom próbál ellehetetleníteni, megfélemlíteni, a támogatóimat mellőlem eltántorítani” – írta pénteken közösségi oldalán. Ahogy arról beszámoltunk, Márki-Zay Péternek a közelmúltban váratlanul megszűnt az állása, családja egzisztenciája kapcsán figyelmeztető üzeneteket kap, valamint erős lejárató hadjárattal szembesült a helyi és az országos kormányközeli médiában. Szombaton pedig a következő posztot tette közzé a Facebook-oldalán: „Tegnap – pénteken – bejelentettem indulásom ellenzéki jelöltként Hódmezővásárhelyen (ettől az persze hetek óta ismert volt már!), ugyanazon a napon új térfigyelő kamerát szereltek fel az utcánkban, így most már akármelyik irányból jön hozzám látogató,...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Olyan jól élhetnek az összelopott vagyonból, hogy mindent megtesznek, akár ölnek is, csak ez a helyzet maradjon.
division
Mindezt Márki állítja egyedül, az összeesküvés elméletekből már regényt lehetne írni.
Manhattan
Olyan jól élhetnek az összelopott vagyonból, hogy mindent megtesznek, akár ölnek is, csak ez a helyzet maradjon.
Nessy
@division: Legyen neked e te hited szerint!
Csizmás Kond
...a mai liberálgazember világban sokan szeretnék ha az utcájuk be lenne kamerázva.
advocat
Én még azt is elhiszem, hogy egyes Fidesz-hívők miatt is célszerű kamerát elhelyezni. Mert lehet olyan akinek egy támadás még beleférne az orbánhűségbe. De ez szerintem csak félreértés. Mert Vásárhely nem olyan. Dehogynem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.