Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben: ezrével jönnének az illegális migránsok.

Kovács Zoltánt arról kérdezték csütörtökön az M1 aktuális csatornán, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján a határzár menti hőkamerák felvételeinek nyilvánosságra hozatalát kérte a belügyminisztertől. Lázár János – helyszíni tapasztalatairól beszámolva – azt mondta: napi szinten 2-3 óránként próbálják illegális bevándorlók átvágni a határkerítést hidegvágókkal.

Kormányszóvivő: kerítés nélkül ma is ezrével jönnének a migránsok

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Kovács Zoltán közölte: a rendőrségnek meg kell vizsgálnia, hogy sért-e bármilyen adatvédelmi vagy személyiségi jogi elvet, hogy időről időre megmutassák, mi történik a magyar-szerb, tehát az európai uniós határon.

Úgy fogalmazott: 2015-höz képest távolabbivá válik az a kihívás, amellyel a határt őrző rendőröknek és katonáknak meg kell küzdeniük; "hát hadd lássa ország-világ", hogy mi történik ott éjszakánként.

Hozzátette, a nyomás, a kísérletek száma nem csökken; ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben, tehát nemcsak "napi tucatnyi vagy száz" ember kísérletezne, hanem folyamatosan, ezrével jönnének az illegális migránsok.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi)

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azannyát! Már Afganisztánból drótvágóval kelnek útra, nem?
Hazugság, hazugság hátán, ugyanis könnyebben bejutnak Európába máshol, akár az olaszoknál, akár a görögöknél, majd pont odajönnek, ahol kerítést kell mászni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Tekintettel arra, hogy Orbán és bűnbandája folyamatosan telepíti be az Unióba a migránsokat így ez nem újdonság. Szólj a vezérednek, hogy fejezze be a betelepítéseket!
quadrocopter
Azannyát! Már Afganisztánból drótvágóval kelnek útra, nem?
Hazugság, hazugság hátán, ugyanis könnyebben bejutnak Európába máshol, akár az olaszoknál, akár a görögöknél, majd pont odajönnek, ahol kerítést kell mászni!
wpym
Az ugroaknak ezrei csendben, gond nelkül vigyaznanak a hatarra.
Nessy
@wpym: Köszönjük, ismerjük. Csak az aknát nem igazán érdekli, hogy befelé, vagy kifelé lépsz rá!
wpym
@Nessy: Igy igaz, de ennek nincs jelentosege az illegalis hataratlepes eseteben.
iluminati
@quadrocopter: Szerintem igen is hajtani kell azt a kamera felvételt ami szerint meglehet nézni mennyien is jönnek átt...és vágják a kerítést... röhely valami sántít...

Azért elcsesztük nyitni kellett volna Szerbiában egy drótvágó boltot...
De semmi gond milliókkal támogattuk szerb határmenti kisválalkozókat...
iluminati
@quadrocopter: Gratulálok...szóval te árulod a drótvágót...a tevés vissza megy szerbiába csak azért hogy kerítést vághasson...
Én eddig úgy tudtam a Szerb határmenti kisvállalkozásokat támogatják csak...
tothjani
Mi a fenéért jönnének ebbe a lepusztul szétrabolt Balkáni országba??
Mi védjük meg Europát, mitől hiszen a mi határaink csak egy nagyon kis részt fednek le,igaz a hegyek hiánya miatt itt a legkönnyebb haladni, vagy Spanyolország Gibraltár felé célszerű kerülni.
quadrocopter
@iluminati: Most gondolj bele! Vakondi hetente előadja, hogy mennyire hasznos a Nemzethy Drót és vállon veregetik magukat, e a menekültek érkeznek máshol és nem drótvágóval!
Már fogalmuk sincs, hogy keverjék a hazugságokat, miközben személyiket osztogatnak!
peterkelemen
@tothjani: Való igaz, maguk a menekültek elmondták a kamerába, hogy eszük ágában sincs Magyarországon maradni, mert bár soha nem jártak itt, de látszik, hogy szegény ország. Orbán meg azzal riogat, hogy idejönnek. Ide nemhogy a migránsok nem akarnak jönni, de a magyarok is menekülnek ki a migránsbefogadó országokba Nyugatra.
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságotkozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
peterkelemen
Ez is mekkora barmság, amikor azt mondják, hogy maradjanak az első biztonságos országba. Most őszintén ha én lennék a menekültek helyébe maradnék? Dehogy maradnék például Görögországba, Törökországba vagy Szerbiába stb. Logikus ha már elindultam akkor olyan helyre mennék, ahol eleve jó lét van. 1956-ban sem Dubajba menekültek hanem mentek Nyugatra és egy csomó ember meg sem állt Amerikáig.
peterkelemen
Orbánék köpködik a liberális Nyugatot hollott mindenki odamenekül. Múlthéten láttam azt hiszem a HírTVn egy kint élő magyar embert Belgiumban. Azt mondta esze ágában sincs most már hazajönni Orbán szemétdombjára. Nagyon érdekes volt, mert elmondta, hogy teljes népbutítás megy otthon. Igen vannak migránsok ott szép számmal, de ott sokkal nagyobb biztonságban érzi magát mint Magyarországon ahol valóban tombol a bűnözés országszerte. Ott nem riogatják a népet migránsokkal hanem dolgoznak közösen és építik a jövőt.
quadrocopter
@wpym: Aha, a taposóaknák és "ugró" aknák teljeskörû betiltását elõíró Ottawai Egyezmény betartása minden aláíró ország, így Magyarország számára is kötelezõ!
karma1
Te kopasz szar! A felteteles moddal pont a seggedet torolheted ki, meg a "mi lett volna, ha..." mondatokkal is...

Az a lehetoseg mar eluszott: ami nem tortent meg a multban es most sem tortenik "ezrevel jonnenek a migransok", - akkor az NEM tortent meg,...
Mondjuk, ha en Norma Rae ne'ven szulettem volNA, akkor en LETTEM VOLNA Marilyn Monroe...
De nem en szulettem annak - tehat nem is vagyok az...
(Nem ervenyes tovabba az ilyen mondat sem, mert nincs ertelme: ha szazmillioim lettek volNA, Ferrarit vasaroltam volNA. De NEM vettem, mert NEM VOLT penzem.)
Szoval egyaltalan nem biztos, hogyha a kerites nem volNA, akkor ezerszam jonNE a migrans-aradat...
quadrocopter
@durbincs: Látom, pipa vagy csicska, ez a sorsod! Aki hülye az legyen pipa is!
Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
quadrocopter
@durbincs: Látom, pipa vagy csicska, ez a sorsod! Aki hülye az legyen pipa is!
Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
lusta
@karma1: Mit ezrével? Tízezrével. Mit tízezrével,? Százezrével? Mit százezrével? Milliók.
Ha már mondunk egy baromságot, legyen szép nagy szám.
Pálinkás Pál
@peterkelemen: 23:14 Nos,saját magad adtad meg a választ hogy mekkora here mind...nem az életét félti a jólét kell neki /segély ,stb.../ Ahol már nem lőnek rá,és biztonságban van...onnan már csak ingyenélő azonkívül agreszív csőcselék...
1magyar
De tényleg, ti akik itt poénkodtok a kerítésen és szidjátok a kormányt miatta, mit gondoltok, ha nem lenne kerítés mit csinálnának a migrik az országban???
Mennének, rabolnának, stb. mert az osztrákok nem engedik tovább őket.
simmering73
@quadrocopter: Sőt! Már úgy születnek. Először jön a drótvágó és utána a kicsi terrorista. Művészi szintre emelte az őrületet ( a választások hevében) ez a tébolyult kormány. És velük szűköl a láncon vezetett birkanyáj.
Nessy
Most komolyan! Jelenleg nincs erőszak kis hazánkban, nincs bűnözés?
Az igazi "terrorista", aki az ész és az irányító, az repülőn jön, kötvénnyel, vagy útlevéllel. Lehet, hogy már második-harmadik generációs bevándorló. Persze, esetleg az embercsempészekkel kellene valamit kezdeni, de az már nem érdekes.
wpym
@quadrocopter: Pontosan. Ezt kellene felmondani.
wpym
@quadrocopter: Az, hogy mashol konnyebben bejutnak tovabba, hogy nem Mo. a celorszag szamukra (ami igen orvendetes!), az nem jelenti azt, hogy semmit nem kell tenni a ket labon jaro, beszelo allatok ellen.
iluminati
@quadrocopter: Tény, hogy a kerítés sok embert vissza tart..de nem európától...az is igaz, hogy több ezren jöttek a déli határon át magam tapasztaltam.. ember tömegek reggel este...ellenőrizetlenül...sok gazdálkodónak az éves termését tették tönkre...
sok fityeszes melegházába mentek be...letaposva a bent lévő növényeket...éretlen terméseket szaggaták le mert éhesek voltak...
A kormánynak nem ez a hibája..későn lépett hol ott ezt már tudták előre és semmit nem tett.. inkább a saját zsebüket tömték ahellyett, hogy egy korszerű határörizetet hoztak volna létre...
Sokmindent nem tud az átlag ember mert nem tájékoztatják...vagy félre tájékoztatják annak érdekében hogy továbbra is hatalmon maradjon...jó kampány fogás...
multi miliárdos lennék nem arra törekednék,hogy egy földrészt tönkre tegyek mert ott ének rokonaim gyerekeim is...Talán azoknak az országokat, politikusokat kell felelőségre vonni akik kiváltották ezt az egészet...Trianon mintályára megtárgyalni.
desiro
zolika de hülye vagy, mutasd meg az üres dobozokat.
quadrocopter
@iluminati: Komplexen nézd az egész menekült kérdést!
A rezsim kommunikácijában elsődleges szempont a biztonság, a terrorakciók lehetőség szerinti kizárása!
Ezt a kerítés nem fogja soha megakadályozni, mert aki itt akar robbantani, az itt is fog, ugyanis bejön Európába máshol, a szabad határ-átjárhatóságot kihasználva bejön az országba és máér csak le kelll tenni a ketyegő pokolgépet!
Ezért ebből a szempontból szart se ér a kerítés, annyiban hasznos, hogy a tömeges illegális bejutást akadályozza, de nem tudja megszüntetni!
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
quadrocopter
@wpym: Mert a kerítés megakadályoz bármilyen tervezett terrorakciót?
Nem gondolod komolyan, ugye?
kokopelli
@quadrocopter: egy rettegésben tartott nép fogad igazán szót a "Führer"-nek!
..régi biztos trükk!...már a gyerekeknél beválik a "mumus" meg a "fekete ember"!
iluminati
@quadrocopter: Értem a megközelítést ez igaz is... A kormány (Rezsim ) semmit nem tett annak érdekében,hogy a déli országrészen kialakult helyzetet megoldja..
Az is lehet, valakinek jól jött a kerítés anyagilag.. de szerintem szükséges helytelen lépés volt..
Ez nem azt jelenti , hogy egyetértek a politikával de valamilyen szinten normális mederbe kellet volna terelni...
Gyuribának javasolnám hozzon létre egy alapot ahol a magyarokat segítene új hazát keresni, a jobb élet reményében..nem maradna itt csak egy szűk lelkileg mazoista réteg aki azt szereti ha vezetgetik... elég nagy a világ talán egy demokratikussabb országot lehetne létrehozni ahol békében és nem gyűlöletben élnek az emberek...attól félnék ott is bomlasztó embereket építenének be mint ami itt is van...
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
verőce21
@quadrocopter: (22:10) "...majd pont odajönnek, ahol kerítést kell mászni" - Már csak ezért is hasznos a kerítés, hogy ne jöjjenek, még átvonulni sem az országon, te Agyalágyult!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: A kerítés is csak miattatok libsik miatt van...a normális az aknazárat,géppuskafészket akart...nagy összegbe lefogadom hogy pár nap után a határ felé sem mertek volna nézni,nemhogy próbálkozni!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Olvass egy kis - Magyarország által is aláírt - nemzetközi szerződéshalmazt! Abban megtalálod a válaszokat is! Az ottawai szerződés pl. az aknákról szól!
A Geci kijátssza a szemedet, te meg ennek örülsz!
quadrocopter
@verőce21: Mennyi van az országban a gazdád sunyi közreműködésével? Te [email protected] az értelmedről!
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
quadrocopter
@durbincs: Szedd má' össze magad, csicska!

Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
wpym
@quadrocopter: Dehogy gondolom, ebben egyet ertunk.
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
quadrocopter
@durbincs: Mi akartál közzé tenni, csicska?
Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
Próbálj meg értelmesen válaszolni, ez persze nehéz lesz neked!
Lepényleső
..ja,ahogy eddig;a kormány által támogatva,a birka népet eladósítva? Kötvényért a haza?
Aki a hazát kötvényért árulta,az nem tartozik a hazaárulók csoportjába?
verőce21
@quadrocopter: (17:42 Mit akarsz kinyöszörögni, Debil soroscsicska?
Más aki jelentkezik, igazolja magát és úgy jön, más aki csordában jön a zöldhatáron, lopva.
Már csak ezért is hasznos a kerítés, hogy ne jöjjenek, még átvonulni sem az országon, te Agyalágyult!
quadrocopter
@verőce21: Ismét tanultál tőlem idegen szót? Tényleg ennyi vagy csak, nyalonc csicska?

Kis maflám, figyelj csak: "...nem leszünk bevándorlóország!" - úgy van., a gazdád mondta a saját hazug szájnyílásával!
- www.youtube.com/watch?v=BcF9xEFnQpk
-888.hu/article-orban-mi-nem-leszunk-bevandorloorszag
- mandiner.hu/.../20170916_orban_mi_nem_leszunk_bevandorloorszag_szembe_kell_...

Van még,...bezony, sötétke!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: remélem a délszláv háborúnál is linkelgetted az aknákról szóló szerződést hülye!!!A szerződés az ,amit meg szoktak szegni,főleg ilyen helyzetben!!!De tudod mit...ha zavar az akna...akkor lehet csapdákat is csinálni helyette,alján nyárssal!!!
Veled az a baj hogy folyton ki akarod oktatni a másikat,pedig olyan sötét vagy mint a korom...fogadok hogy iránymutatás,szabály nélkül még az orrodat sem tudod megtörölni!!
És szokás szerint megint nem a témánál maradtál...az aknamező,géppuskafészek elvenné a csürhe kedvét a próbálkozástól...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, te kis deformált gondolkodású! Köszönd meg, hogy pár sorban folyamatos ismereteket nyomod beléd, mert magadtól képtelen vagy bárminek utána nézni!
Magyar viszonylatról volt szó - butuska - de ezt a nagy válaszolási igyekezetedben elfelejtetted!

- talán mutasd be, hol nem maradtam a témánál?
- talán akkor adj magyarázatot, hogy mi a lószarnak egy Magyarország által is aláírt nemzetközi szerződés, ha azért van, hogy megszegjék?

Dühös vagy, de ez a tudatlanságodból ered! Neked és a hozzád hasonlóknak igen nagy szüksége van rám, különben kiröhögnének téged, ha az általam nyújtott segítség nélkül szólalnál meg!

Mit mutat a példa? Alig vagy képes olyat írni, ami megfelelne a tényeknek, vegyük a motoros balesetet, vagy éppen ezt a témát!

Igazán nincs mit, szívesen, máskor is!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te marha...itt csak röhögnek rajtad...meg jó téged cseszegetni,mert akkora marhaságokat válaszolsz hogy a SOTE-n a te kommentjeidet kapják a jövő pszichiáterei elmzésnek zh-ra..
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Nem erőltetted meg magad, Palika, de ez nálad már rutin, mások nevében nem illik baromságot mondani, majd megtanulod, akkor sem illik, ha két mondatból sarokba kerülsz - friss még a motoros téma, mert butának és tájékozatlan teccel lenni, Palika - az pedig meglehetősen sértő, hogy csak zh-ra vágyódsz a bölcseletekből és nem kollokviumra.
Már jeleztem párszor sorvadó agysejtjeidnek - és ennyire illik realistának lenni!b - hogy mennyire röhögnek ki az oldalon, annak pontos mutatója a lájkok számszerűsége az értő olvasóktól, na te nem tartozol ebbe a csoportba. majd ezt is megtanulod!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Most futtatod magad mert saját magad lájkolod...ha olyan korlátolt lennék mint te,én is lálkolgathatnám magam...mellesleg ezen cikk alatt egy lájkot sem látok a neved alatt,no vajon miért??? elromlott a program? És magyarázhatsz itt amit akarsz,az ilyen tudálékos selejteket a világon mindenhol utálják...ja..és ne felejts el szólni a libsi haverjaidnak,lájkolgassanak mert hazugságban maradsz...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ki mint él(lájkol!) úgy ítél(lájkol!) Palika!
Én oldalról írtam és nem cikkről, de ez téged már meghaladt, nem bírtál el az értésével!
Lájkok, Palika, azok a huncut kis lájkok,ami esetedben az ötöt ( ezt:5) nem érte el az oldalon soha! (ess neki, gyorsan keresni...)
A kéretlen többesszám bátorságod ad, hogy ne maradj magadra?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor ugorj csak neki majompofa...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Gyengülsz Palika, nincs oxigén a sarokban?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Most úgy hirtelen ezt találtam hazug marha...propeller.hu/itthon/3331505-kosa-lajos-65-ev-folottiek-mar-nem-pihenni?all#c2073752
a tényekkel nehéz vitatkozni...de keresgélhetnék ,ha olyan lájkgyüjtő agyagedény lennék mint te!!!
Már párszor írtam neked...ne vitatkozz olyan témában amit adatokkal lehet alátámasztani,mert akkor elvérzel hamar...maradj menő a haverjaid között a romkocsmákban...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Na, látod Palik, hogy a föléd kerekedő értelem, képes leszopatni téged!
Nem véletlenül jeleztem zártójelben, hogy el ne felejts keresni, tutira vettem, hogy megteszed, mert a vesztes hiúságánál kényszerítőbb ráhatás nincs!
Irányításom alatt állsz, Palika, ha elfogadod, ha nem. Ez az élő példa!
Átvettem a korai fejlesztésű chiped fölött a hatalmat! Ez jutott neked!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te egy mérhetetlenül majom vagy...nem keresgéltem,mert akkor ideraktam volna a többit is,csak rávilágítottam hogy hazudsz egyfolytában...Én nem nézek fel rád mint a füves cigis haverjaid...szánalmas vagy...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika! Irányítalak, ha tagadod, ha nem! Friss a példa! Nyitott könyv vagy előttem!
Ja és dühönghetsz a sarokban, ott jó helyen vagy!
Látod milyen az, amikor az értelem győzedelmeskedik a buta rasszizmusod és gyenge, kiszámítható pszichés státuszod fölött?
1magyar
Te talán embercsempész vagy, vagy miért akarod ennyire, hogy ezek szabadon mászkáljanak itt az országunkban?
quadrocopter
@1magyar: Kinek címezted? Mert ha nekem, akkor szépen számold meg, eddig a rezsim hány emberkét fogadott be a "nem leszünk befogadó ország"-ba?
Nem bonyolult, csak egyeseknek...
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mit irányítasz??? még ahhoz is engedélyt kell kérned hogy megtöröld az orrod... a rassz meg természet alkotta dolog,bármennyire is nem tetszik nektek libsi majmok!!!
1magyar
@quadrocopter: Neked is. Azok lettek beengedve akik nem csordaként akartak átvonulni, hanem kéréssel fordultak hozzánk.
kereső
@Pálinkás Pál: 10:53, ne libsizz! Ezt a szót a magyar nyelv nem ismeri-csak az újfideszes nyelvészek .Gondolkozz! A fidesz =orbán legnagyobb ellensége a "szabadság"="liberalizmus"/egyéni szabadság jogok/,miért is kell elértékteleniteni ezt a szót?-és magát az értelmezést?
papa.49
Szőrösszar ne verd magad annyira az a nyúlfarknyi kerítés, mit akadályoz meg legfeljebb elkerülik Románia felé azok meg mint máskor is most is átengedik őket, ÍGY TETTEK MÁR A MUSZKÁKKAL IS 1944 ŐSZÉN A KÁRPÁTOKBAN !!!
kokopelli
@1magyar: mikor tudták meg az orbánnyaloncok? Meddig tiltakozott a keletpakisztáni
cigány "migráncs"a quote ellen,és a "nemzet háta mögött" beengedett cca. 1300 tesót!
Foschott bevallani,hogy egész idő alatt lapult,mint a ß@r a fűben!Meddig maradtak vol-
na az országban az átvizsgáltak?..5 napig? Mennyi kötvényes van még az országban?
Úgy ßoptat a vajda benneteket mint a kismalacokat !..ha megfizeti? :-)))))))))
verőce21
@quadrocopter: (23:57) Más aki jelentkezik, igazolja magát és úgy jön, más aki csordában vonul be a zöldhatáron - te Agyalágyult!
Már csak ezért is hasznos a kerítés, hogy ne jöjjenek, még átvonulni sem az országon!

Úgy látom megvan számodra az új lócumi, Guzi!
maszk
A síróarcú ember...
Ne sírjon má' az arcod, ember!
quadrocopter
@verőce21: "Nem leszünk bevándorló ország" - bonyolult, mi? Sötétke, ezt a gazdid mondta, miközben nyelvezted a s*ggét és a retkes füleid is becsúsztak az análba, ezért nem hallottad!
verőce21
@quadrocopter: (16:24) Bizony, nem leszünk bevándorlóország, te Agyalágyult!
Néhány tízezer, szabályos iratokkal kérelemmel érkező, többségében kínait, oroszt és ukránt elbír az ország, de nem a naponta tízezrével beáramló kecskehentes csordákat!

Már csak ezért is hasznos a kerítés, hogy ne jöjjenek, még átvonulni sem az országon!
Megvan számodra az új lóf@szcumi, Guzi!
quadrocopter
@verőce21: Ó, te kis idióta, az uniós belső határok átjárhatók! Nem tuttad? A drót pofon a fingnak - meg nektek!
"Nem leszünk bevándorló ország" - bonyolult, mi? Sötétke!
verőce21
@quadrocopter: (14:14) Ó te kis buta, a "drót" a schengeni határ, amelyet kötelességünk is védeni! Nem "tuttad” te Marha?
Ezért is hasznos a kerítés, hogy ne jöjjenek naponta tízezrével a beáramló kecskehentes muszlim csordák! Még átvonulni sem az országon, Agyalágyult!
Szopod tovább a lóf@aszt Guzi?
peterkelemen
A migránsok leszarják Orbán szúnyoghálóját. Most is jönnek sőt Orbán titokban befogadott 2300 migránst. Kerítéssel nem lehet megszüntetni a migrációt semmilyen szinten. Ha migráns lennék simán megtalálnám a módját egy ilyen piti kerítésnek a kikerülésére, kijátsszására. Felesleges pénzherdálás ami ott a határon zajlik. A migrációs válságot csak a nagyhatalmak tudnák megállítani, mert elsősorban Líbiában és Szíriában kellene békét és rendet teremteni.
quadrocopter
@verőce21: Tudod maflicsek, ezen a dróton csak kívülről van lakat, belülről nincs!

A többit az ovisok is értik! Beszélj velük!
verőce21
@quadrocopter: (12:57) Szeretném, ha minél jobban reflektorfénybe kerülne ez a napjainkat, jövőnket fenyegető veszély. Minél többen legyenek tisztában a Soros terv várható hatásairól.
Kerítés nélkül tízezrével jönnének naponta az arab csordák. Miért szopod tovább a lóf@aszt Guzi?
1magyar
@verőce21: Mert vagy nincs meg a magához való esze vagy ezért fizetik.
verőce21
@1magyar: ((08:09) Mindkettő! Nincs meg a magához való esze, ezért fizetik. Saját bevallása, migránssimogató.
desiro
@verőce21: Mutasd már meg azt a bizonyos Soros tervet, vagy legalább egy linket ahol el lehet olvasni, a gazda állatod meg már vagy 30 ezret beengedett a kerítés ellenére.
Te is egy agyhalott fitymaszopós geci vagy. A féreg éhen halt a koponyádban.
lusta
@peterkelemen: 22300 migráncsot. Egy részük az embercsempészeknek fizetett, másik részük az embercsempész sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak.
verőce21
@desiro: (08:28) Már beírtam korábban, vissza is kereshetnéd!

Szemezzél belőle, elég sok.
• "Az EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához. Az oktatással, képzéssel együtt ez évente legalább 5000 euró/fő, azaz összesen 20 milliárd eurót jelent, aminek csupán töredéke áll rendelkezésre. Az uniónak ezzel párhuzamosan kötelezettséget kell vállalnia, hogy évi 8–10 milliárd euróval támogatja a többi "frontline” országot.
• Az EU-nak haladéktalanul létre kell hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget, mivel a 28 függetlenül működő tagállami rendszer nem hangolható össze.
• A menedékkérőknek biztonságos útvonalakat kell biztosítani, először Görögországból és Olaszországból azokba a tagállamokba, amelyekbe tartanak. A következő lépés ezeknek az útvonalaknak a "frontline” régiókig való meghosszabbítása lehet.
• Ki kell dolgozni a menedékkérőkre és a migránsokra vonatkozó globális standardokat.
• Az évente több mint egymillió migráns letelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania kell az NGO-kat, az egyházakat és a vállalkozásokat is, hogy támogassák az ügyet. Ehhez nem csupán megfelelő finanszírozásra lesz szükség, de a szponzorok és a migránsok összekötéséhez a humán- és IT-kapacitásokat is bővíteni kell."
Nessy
Mielőtt egymás torkának ugrotok, lesz ez még rosszabb is!
Cezaromániás, pénzéhes vezetők a hatalomért a saját népüket is hajlandók irtani, hathatós külső segítséggel. Hogy majd mit kezd a romokkal, nem igazán érdekli, mint ahogy Amerika, Oroszország is boldogan szabadul a régebbi bombáitól. Vagy ott van Erdogan. Neki most a kurdok a "terroristák", és tisztességes népirtást rendez, amit mindenki ölbe tett kézzel néz.
Ennél veszélyesebb a természeti csapások gyakorisága, az éhinség, a földönfutóvá válás, az ivóvíz hiány. El fog indulni egy új népvándorlás. Akkor bizony a kerítésünk wertheim zár lesz a vászontarisznyán.
Lehet vitatni, lehetne tenni ellene, de mindenki a saját rövidtávú hatalmával van elfoglalva. Pár évtized múlva mi lesz? Oldják meg az utódok.
quadrocopter
@durbincs: Zavart vagy csicska, nem kicsit - nagyon! Ennél nagyobb már csak a butaságod, cfsicska!

Arról beszélsz, amit a szádba akartá, venni?
Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára
quadrocopter
@verőce21: Mutasd be a "Soros-tervet" csicska? E!ddig valahogyan nem sikerült - gondolom a nagy cumizásban nem érsz rá!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
@durbincs: A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
quadrocopter
A te rémálmod vagyok csicska! Szopatlak is rendesen - szelavi!

Ideges vagy csicska, a gyenge idegzet még hülyébbé tesz téged!

Mi akartál csicska - rajzold le!

Ma hány gatyában kerested a "minivirslit"?
Jutott a szádba is?
Kidurrant a guminőd és ez zavartságot okozott nálad?
A birkák és kecskék még megtűrnek magukon?
A szamár még nem féltékeny a kutyára?
verőce21
@quadrocopter: (19:25) Olvass vissza négyet, sorosCsicska, 08:32-ben megtalálod és szemezgessél belőle!

De ez a cikk arról szól Baromállat, "ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben, nemcsak "napi tucatnyi vagy száz" ember kísérletezne, hanem folyamatosan, ezrével jönnének az illegális migránsok a déli határon.” - Érted, te Hatökör?
Miért szopod tovább a lóf@aszt Guzi?
kokopelli
@quadrocopter: Az egész EU a Soros-tervre vár,hogy Orbán és valaki a nya-
loncai közűl bemutassa! Ennyi szájkarate után kellene már egy orbánszoppancs,
aki virít! Degeneráltak!Átveri az Orbán őket a letelepedési tejelőkkel,az eldugott
"migrikkel", a "Soros"-tervvel,a 240 000-es megtakarításával,a családi zsebtolva-
jokkal,a nyaloncok meg szopnak min a maszületett malackák!Igaz,hogy az jár nekik!
verőce21
@kokopelli: (16:25) Elegendő, ha elkullogsz és nem kell bocsánatot kérned a hülyeségeidért sem! :)
desiro
Ez is egy soros bérenc, Soros pénzén tanult, de buta maradt.
kokopelli
@verőce21: Anyádhoz menjek,aki egy ilyen f@ßt ß@rt a világra? Majd
ha megszólítalak nyisd ki a ß@ros pofádat, pongyolás buzi!!
verőce21
@kokopelli: 16:25 "a nyaloncok meg szopnak min a maszületett malackák" Igaz,hogy az jár nekik!

Neked meg ez jár, te Vadbarom! Kiadhatod te magad akármilyen világlátott villamosmérnöknek, kilóg a szádból a kapanyél!
kulabombaafityiszre
Tehát ez a kerítés a megváltó védőkerítés.Egyszer már belinkeltem.
Jelzem ezt a képet Kuncze Gábor volt képviselő tette fel.
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=384kerites.jpg
quadrocopter
@verőce21: Látod, mekkora ökör vagy, csicska? Jönnek a görögöknél, olaszoknál és a határok átjárhatóak csicska, de fura módon senki nem ide akar jönni, csicska?
Akkor mire is vinnyogtok?
Bonyolult, mi csicska?
kokopelli
@quadrocopter: hagyd a francba őt!Azért nem szólítottam meg őt,mert már
a "hajójukkal" égett anno! A deck-súroláson kívül mást nem visz végbe!Égett
a kioktatáson is mint az "Albán-cirkusz"!Már akkor befejeztem vele a dialogot!
verőce21
@quadrocopter: (20:23) Látom mekkora Ökör vagy! Azok más államhatárok!
"...de fura módon senki nem ide akar jönni" - azért döngették a kerítést Röszkénél? - Te Kergekóros Ökör (TKÖ)

"ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben, nemcsak "napi tucatnyi vagy száz" ember kísérletezne, hanem folyamatosan, ezrével jönnének az illegális migránsok a déli határon.” - Miért szopod tovább a lóf@aszt Guzi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.