A türelem akkor fogyott el, amikor Orbán Viktor tőlük is adományt kért levelében a Soros elleni harchoz. Két hónapos hitegetés után kiderült, továbbra sem számíthatnak segítségre a devizahitelesek a kormánytól. Többszöri ígéret ellenére még arra sem hajlandó a kabinet, hogy legalább tárgyaljon a bajban lévő devizaadósokat képviselő szervezetekkel a lehetséges kormányzati segítségről. Mindössze annyira számíthatnak, hogy írásban beadott kérdéseikre február végéig írásbeli választ kapnak. A kormány által közvetítésre felkért, nagyon jól ismert közéleti szereplő a devizahiteles-szervezeteknek címzett levelében azt írta: a kormány számára rendkívül kellemetlen a kérdés, és nem „kívánnak szembesülni azzal a felelőtlenséggel, amelyet az ügyben tanúsítanak”. Hogy miért nem akarnak tárgyalni a devizahitel-károsultakkal, arról nem nyilatkozott a kormány képviselője.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánéknak népirtásért is felelnie kell!!!
Csizmás Kond
Amikor még az elején kértek mindenkit hogy át kéne állni a forintosra akkor azért nyivákoltak, most azért hogy akkor nem álltak át és kibaszódtak...miért nem azoktól kérik akik belelovalták az átverésbe ?
papa.49
Ez a dolog már régen lefutott meccs, a regnálásuk legelején megegyeztek sutyiban a bankokkal, hogy rövid ideig törleszthető lesz 180 Ft. az adósság, aztán jöhetnek a bankok !!!
EZ PONTOSAN ÍGY IS TÖRTÉNT !!!
Itt már változást várni dőreség ...
Pálinkás Pál
Ez egy érdekes helyzet...mert ez olyan mint egy tőzsdei tranzakció,szakíthatsz nagyot,de bukhatsz is...miért is az adófizetőknek kéne állni a devizahitelesek nyerészkedési vágyát???Mielőtt valaki beugat..nekem is volt svájci frank kölcsönöm,kocsi ügyben...és bizony jóval kedvezőbb volt mint a forint alapú...amikor kezdődtek volna a gondok,kifizettem az egészet,így jól jártam...És továbbra sem vagyok kíváncsi a süketelésre...akkora hitelt vállaltam be,és olyan kondíciókkal hogy gáz esetén se legyen baj...talán a devizahiteleseknek is gondolkodni kellett volna...nem csak a kedvezőbb kamatot észrevenni...Senkit sem pisztollyal kényszerítettek arra hogy ne a forint hitelt válassza!!!
maga az eljárás ahogy lefolyt az görény dolog volt.../árfolyam,stb/..de mindenki csak magát okolhatja!
Equus
van még mit lenyúlni... jöhetnek az árverések, a csókosok kapnak rá bankhitelt, aztán jöhet a bérlakások rablókorszaka - arra, aki még marad az országban.

Nem jámbor vonulgatással kellene tiltakozni a bankhiteleseknek. Azt ezek a férgek leszarják. Mit veszíthetnek a kilakoltatás előtt állók? Stadionokba zárják őket? Örökké nem tarthatók ott!
Nem kell elfogadni a fidesz maffia játékszabályai!
kokopelli
..miért,ők nem nyulták le?A végtörlesztést maguknak találták ki,mert az ismerő-
seimnek nem volt lóvéjük arra. Már előre tutira ment a fidesz!Ha jó marad az ár-
folyam akkor fizetjük,ha nem akkor kiugrunk és "nyasgem valutaalapú ß@r"!
Nem mindig bizonytalan a pénzpiac,mert csak a rendeleteket kell hozzáigazítani,
és akkor "zsákban marad a cica"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.