2010-ben tíz év alatt egymillió új munkahelyet ígért a kormány, ebből 7 év után megvan 700 ezer. De tényleg megcsinálta a kormány ezt a gazdasági csodát? És ha igen, hogyan?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A cikk szépen leírja a számmisztikát. Minek bármit is hozzátenni?
Yoda69
Valoban megvan, de ebbol 700.000 kulfoldon dolgozik.
lusta
"A KSH szerint 2017 végén 106 ezer magyar dolgozott külföldön"
Na ez hogy jött ki?
maszk
Hiába dolgoznak többen, ha nő a dolgozói szegénység.
Ebben az országban becsületes munkával nem lehet a középosztályba tartozni - ezért nincs középosztály.

Itt lopni kell, csalni kell, hazudni kell, vagy bratyizni kell azokkal, akik lopnak csalnak, hazudnak - ezt a üzeni a kormány.

"A kormány nem a közérdeket szolgálja, hanem a magánérdeket." - Ez a kulcsmondat, és ezt kéne megértetni az emberekkel minden felületen üzenve, ami még elérhető az ellenzék számára.

Én pl lennék szendvicsember a Blahán a szabadidőmben, amivel szavazásra buzdítom az embereket, de NEM egy párt nevében, hanem szigorúan az össz-ellenzék nevében.
Az orbán vezette fidesz egy pestis, akit/amit meg kell állítani, mert már nem csak ebben az országban betegíti meg az embereket, hanem lassan egész Európában.

Az ÖSSZES migráns együtt nem veszélyezteti Európa jövőjét, mit orbán egymaga!

Sokszor idézték már ezt a "jóslatot", de ez időtálló, sőt, azóta nyilvánvalóbb lett - sajnos:

"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de Európát is!"

/Václav Havel - cseh író, politikus, előbb csehszlovák, majd cseh köztársasági elnök, a “Visegrádi Négyek” egyik alapítója és a világpolitikát is befolyásoló európai gondolkodó volt. 2002-ben, immáron 14 éve valami olyasmit látott meg, amit a magyar nép azelőtt nem./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.